Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (10 voti)

La Charvière

St. Priest-en-Murat
03390, Montmarault
Francia

La Charvière è un campeggio con 30 tende a Montmarault, Francia. La Charvière ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Anoniem
Olandese
Domein is niet wat er op de foto's staat. Verpauperd, verwilderd, vies zwembad. We waren er voor de 2e x. De huidige eigenaresse is niet degene die er eerder was. Het domein is niet meer wat het voorheen was. Jammer want het was een idyllisch plekje
1 mese ago

Wouter
Olandese
Prima vakantie gehad op deze camping, al was de website niet geheel conform wat je aantreft. Op de camping eten is 2 x per week. 3 toiletten en 3 douches voor de gehele camping is wat krap en schoonmaak kan wat beter en dan nog met toiletrol over de camping moeten lopen.. Ook ontbreekt bij de wastafel een eenvoudig zeeppompje om even de handen te kunnen wassen. Bij de receptie voor is een speeltuin, maar de daarbij gelegen septictank blijft niet onopgemerkt. Onderhoud en grasmaaien/begroeiing bij zwembad mag wat beter. Eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Prettige broodservice in de ochtend. Kinderen kunnen vrij bewegen over de camping en de varkens voeren is een uitje elke dag weer. Dorp op ongeveer 5 minuten rijden met supermarkt en meerdere bakkers. Omgeving is mooi en genoeg te doen, houd wel rekening met 30 tot 45 minuten in de auto. Clermont Ferrand is een leuke stad en attractiepark Le Pal is een leuke aanrader.
3 mesi ago

Chiara Kieft
Olandese
Fijne vakantie gehad op knusse kleine camping. Voor de kleintjes zijn de dieren van groot vermaak, voor de iets oudere kinderen prima (klein!!) zwembad. Al met al een heerlijke week gehad. Wel is het contrast met de website nogal groot, er is in het echt best wat achterstallig onderhoud, danwel dingen die ontbreken die wel op de foto's staan (schommelbanken). Ook wordt er gesproken van regelmatig aanschuiven met table d'haute, dit is echter maar twee avonden. Sanitair valt wat tegen, zwembad wordt niet vaak schoongemaakt en de natuurspeeltuin die net is aangelegd is niet echt speelbaar voor kinderen omdat er moeilijk op te komen is. Het enthousiasme en gastvrijheid spat er niet echt van af. We verbleven in een safaritent die prima was, maar ook wel fors aan de prijs voor de basic inrichting van de tent. Dat er een prijslijst ligt voor als je iets kapot maakt/kwijt maakt, voelt ook niet echt gastvrij.
3 mesi ago

Familie Hoolwerf
Olandese
Afgelopen zondag zijn wij teruggekomen van een geweldig en ontspannen verblijf op Domaine la Charviere. Wat hebben wij genoten van de dieren, trampoline en de geweldige sfeer. De eigenaren zijn zeer zeer gastvrij en ontspannen. De liefde voor de dieren en kinderen spat er vanaf! Onze twee kinderen hebben heerlijk gespeeld met andere vriendjes. De kampvuren, table d'hotes en de pizza's waren erg sfeervol en heerlijk (ook het kampvuur...). Volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij. Wij kijken er nu al naar uit (ook naar de noirtjes!)
1 anno ago

Fam Hanff
Olandese
We hebben onwijs genoten van onze eerste kampeervaring in een van de bungalowtenten. Onze meiden konden heerlijk hun gang gaan op het terrein en hebben sameb met ons een top vakantie gehad. Mede mogelijk gemaakt door de gastvrijheid van de eigenaren.
1 anno ago

Lucienne
Olandese
Heerlijke ontspannen vakantie gehad!
1 anno ago

Familie van Os
Olandese
Miriam kan zeer goed koken. De table ‘d haute is een aanrader. Ook de pizza’s zijn super lekker. Maar bovenal: het is ook nog eens heel erg gezellig. Voor de kinderen is er genoeg vertier: dieren, speeltuin, zwembad. Wij hadden een super vakantie, omdat de kinderen zich uitstekend hebben vermaakt. Sanitair is netjes en schoon en het uitzicht vanaf de safaritent is magnifiek. Wij komen hier zeker nog een keer terug. Roelof en Miriam, hartstikke bedankt voor jullie gastvrijheid en voor een super vakantie!
1 anno ago

Arianne van der Werf-Domen
Olandese
Domaine La Chavierre is een top lokatie. Wij hebben gebruik mogen maken van de nieuwe kamer en suite. De kamers waren sfeevol ingericht en schoon. We mochten elke ochtend genieten van een fransontbijtje wat elke ochtend naar onze zit/eetkamer werd gebracht. Super aardige en gastvrije eigenaars, we werden ontvangen met een drankje en kregen een ruime uitleg over de omgeving. Een super begin van je vakantie! Heerlijk van het zwembad genoten en de verzorgde eetavonden waren geweldig. Leuk om andere gasten te ontmoeten en het eten was heerlijk. Een broodje pindakaas op vraag van een kleine gast was ook totaal geen probleem.Super leuk de dieren die er allemaal zijn. Worden liefdevol verzorgd en alles ziet er verzorgd uit. De camping wordt gerund door mensen die vol passie en liefde gedreven worden super om dit te mogen ervaren. De ligging is heel mooi, de rust en de stilte is overweldigend. Het was voor ons eigenlijk te kort maar super dat we deze plek hebben mogen ontdekken!
1 anno ago

emmelie eelbode
Olandese
Ideale camping om met jonge kinderen naar toe te gaan. Ze kunnen er zonder gevaar vrij rondlopen, kunnen plezier beleven aan het zwembad, op de speeltuin of bij de dieren. De kippen bezorgden ons soms wat schrik, maar ook dat went. En als ouder kan je er echt ontstressen!
1 anno ago

Toon en Nola Henselmans
Olandese
Wij wonen in de buurt en hebben al meerdere malen genoten van de gastvrijheid van de eigenaren, oa op de thema eet avonden. Super gezellig en erg lekker. Prijs kwaliteit is dan ook heel goed.Een aanrader! De reactie hier even onder van Rick is totaal onterecht, want ik kom zelf uit de horeca, en als je dan niet begrijpt dat de tijd tussen de uitcheck en de incheck bedoeld is om de accomodatie weer schoon te krijgen voor de volgende gast, dan heb je het echt niet begrepen. Maar dat terzijde, wij weten dat er op de Charviere alles aan gedaan wordt om de vakantie fijn te maken. Dus, tja, t glas is voor ons half vol, terwijl het voor iemand anders wellicht half leeg is. Mirjam, Roelof, Danique, Noah , we hebben ons weer heel welkom gevoeld, en tot de volgende keer maar weer.
1 anno ago