Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (10 voti)

Kanopée Village (Glamping)

Rue robert Baltie
F-01600, Trévoux
Francia

Kanopée Village (Glamping) è un campeggio a Trévoux, Francia. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

André
Olandese
Wij zijn op 28 juli 2021 aangekomen met de intentie om hier 3 nachten te blijven en dan door te reizen naar onze camping aan de Cotes D'azur. We hebben hier echter niet overnacht. Bij aankomst stond er bijna niemand op de camping wat op zich al vreemd is voor een camping in het hoog seizoen. De camping was mede uitgezocht op basis van het zwembad, dat zwembad was vanwege Covid gesloten. Het sanitair was vies en mijn vrouw en dochter moesten er bijna van overgeven. En de muggen, niet te geloven hoeveel dat er waren. Gelijk de camping in zuid Frankrijk benaderd en daar konden we eerder terecht. We hebben één nacht overnacht op een nabij gelegen camping (ook veel muggen overigens). en zijn toen snel door gereden naar het zuiden.
3 mesi ago

Jac
Olandese
De ligging is mooi. Op wandelafstand van het kleine stadje en een mooie promenade langs de Saone. Het sanitair was bar slecht. Werd slecht schoongemaakt. 's Avonds geen heet water, 's ochtends loei heet (geen warmte instelling mogelijk). Daarnaast was douchen in het donker niet mogelijk om de tijdschakelaar van de verlichting veel te kort stond afgesteld. Bij het afwasgedeelte werd helemaal niet schoon gemaakt in de dagen dat wij er waren. Vooruit moeten betalen en de dag dat wij eerder gingen vanwege het slechte sanitair (nog nooit eerder gedaan!) werd niet terugbetaald. Geen entertainment, animatie e.d. op de camping.
1 anno ago

Koog aan de Zaan
Olandese
Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Er was nog genoeg plaats op de camping, we mochten zelf een plekje uitkiezen. De plekjes waren ruim genoeg, maar niet overdreven groot. Groot nadeel vonden wij, dat het zwembad gesloten was. Hierop hadden wij de camping uitgekozen!!! We konden wel gebruik maken van een zwembad op 5 km verderop, maar omdat we maar een nachtje op deze camping bleven (het was enkel voor een tussenovernachting op weg naar huis) was dit geen optie. Het sanitair was eenvoudig, maar schoon. Gelukkig geen muntjes bij de douches en warm water eerder op de avond. (Later op de avond was er een douche met koud water, geen idee of dat net pech was.) Wel je eigen toiletrol meenemen, want w.c.papier hangt er niet. De camping heeft in het reglement staan dat ze willen dat het vanaf half 11 's avonds stil is. Hier wordt echter niet op toegezien. Wij hadden de pech dat we naast luidruchtige jongeren stonden...
1 anno ago

Angeline
Olandese
Nette en mooie huisjes, maar wel echt een doorgangscamping. Weinig gezelligheid en niks te doen op de camping zelf.
1 anno ago

DvS
Olandese
Mooie kleine camping. Prachtig gelegen aan de Rhone, waar de kids hebben gevist. De caravan is luxe, nieuw en redelijk schoon. Schoonmaak caravan kost 90 euro, dat is meer dan wij gewend zijn om te betalen. Zwembad is groot en prachtig, zwemshorts zijn niet toegestaan. Beveiliging bij zwembad is zwaar overdreven, veel macho beveiligers die overal aanwijzingen voor geven. Bij de ingang van de camping is een mobiel pizzarestaurant met voortreffelijke pizza's.
1 anno ago

Bianca
Olandese
3 nachten op deze camping gestaan in zeer mooie caravan van de camping. Camping ligt prachtig langs de Rhone waar je heerlijk kan wandelen. Op de camping zelf is niet veel te beleven. Veel mensen verblijven hier kort omdat de camping ideaal is voor doorreis(ligt vlakbij de A6) Naast de camping ligt wel een mooi zwembad waar onze kids zich prima hebben vermaakt. Wel streng toezicht. Bij ingang worden tassen gecontroleerd, en ook in het zwembad zijn ze zeer oplettend. Door ons kort verblijf niet veel van de omgeving gezien, maar wel dagje Lyon gedaan en langs de rivier er naar toe gereden wat een hele mooie route is. Lyon zelf vond ik tegenvallen.
1 anno ago

Karin
Olandese
Leuke ruime plekken, je mag zelf kiezen. Sanitair is inderdaad niet altijd even schoon, maar dat ligt toch echt aan de gasten! Vriendelijk engels sprekende medewerkster bij de receptie. Mooi zwembad, bij warm weer wel druk. Vlakbij de camping zijn ook nog leuke zwem meren.
1 anno ago

Sandra
Olandese
Bij aankomst op de camping werden we vriendelijke te woord gestaan door de mevr. bij de receptie. Zelf onze plaats uit mogen zoeken. Ruime plaats. Op de camping zelf helemaal niets te doen voor tieners en ook niet voor jongere kinderen. Gelukkig kon je gebruik maken van het mooie zwembad naast de camping. Alleen op zon- en feestdagen was dit niet gratis. Sanitair redelijk nieuw, werd een aantal keer per dag schoongemaakt. Geen horeca/ leuk terras in de buurt. Camping was prima om te verblijven, maar voor vertier moest je er echt op uit. 1 wasmachine en 1 droger is wel heel erg weinig voor een camping van dit formaat en die stonden dan ook in een heel klein hokje verstopt bij een toiletgebouw. Wij vonden deze camping prima voor 1 vakantie, maar denken niet dat we er nog een keer terugkomen.
1 anno ago

Sabrina
Olandese
Wij hadden stacaravan geboekt voor een nacht als tussen stop. Deze was heel mooi en schoon! Er is een leuk speeltuintje bij de camping. Het enige nadeel was dat je om 18:00 uur het zwembad al niet meer in mag. Dat was voor ons een tegenvaller. Wij kwamen om 18:00 uur op de camping aan en mochten niet meer zwemmen terwijl het zwembad wel tot 19:00 uur open is.
1 anno ago

Joost
Olandese
De camping heeft ruime plekken welke makkelijk aan te rijden zijn. Tussen de plekken door staan hoge houten chalets. De bewoners kijken vanaf hun balkon het eten van je bord af als je ernaast staat met de caravan of tent. Brood kun je bestellen bij de receptie. Er is geen animatie. Het sanitair was niet heel schoon en had onvoldoende capaciteit. Voor de brildragers geen ideale douchegelegenheden omdat er geen plankje was. Naast de camping ligt het gemeentelijke zwembad, deze is (op zondag na) gratis toegankelijk. Een dubbel gevoel bij het zwembad. Deze is groot, echter de dorpsjeugd maakt hier ook veelvuldig gebruik van. Op onze eerste dag was het zwembad tjokvol met mensen. Er heerst een heel streng regime, toch wilden we op deze drukke momenten onze jonge tieners niet alleen laten zwemmen. Op rustigere momenten ging dat beter. Het zwemwater was enkele keren te slecht van kwaliteit zodat het zwembad voor enkele uren werd gesloten.
1 anno ago