Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (9 voti)

Etennemare

Hameau d'Etennemare
76460, St. Valery en Caux
Francia

Etennemare è un campeggio a St. Valery en Caux, Francia. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Fam. Van der Beek
Olandese
Met 2 kinderen van 3 en 5 is een zwembad met glijbaan helemaal prima. Speeltuintje is klein en ligt achter de recreatieruimte. Er wordt wel regelmatig schoongemaakt, maar het blijft een franse camping, dus zelf wc papier mee en geen toiletbril. Sanitair was wat verouderd, douche soms erg heet of juist lauw. We stonden op een veldje met in het midden een speelveld. 2 weken gestaan. Prima plaats, want daardoor was er wat activiteit en konden de kinderen vriendjes maken. Ook ruim zat voor onze grote tent. Geen water bij de plaats, voor campers of caravans kan dat een gemis zijn. S ochtends om 9 uur was er brood, dat je de dag ervoor moes bestellen. Pain kostte 1,10 euro, dus redelijk. Saint valery en caux is een leuke plaats met een haven, meerdere keren per week markt, bij zee is een spray park waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Ook goed te doen voor uitstapjes naar bijv. Le Havre of Dieppe.
1 anno ago

J. Grondman
Olandese
Zee ca 2,5km, behoorlijk omlaag, terug ongeveer Cauberg maar dan langer. Zwembad-overdekt met kleuterbad en glijbaan buiten. Mooie plekken veelal blokken nodig, Schoon sanitair warm-lauw water en soms weinig waterdruk, douche met drukknop. Water afwas ook lauw, Strand grote kiezels.
1 anno ago

Mar
Olandese
Camping toont wat armoedig. Vuilcontainers aan de entree in het zicht. Simpele bar, geen afhaalmaaltijden (alleen patat)Zwembad eenvoudig. Douche vonden wij echt slecht. Komt amper water uit. Veel te weinig druk. Wel schoon. Stadje en strand heel dichtbij. Camping heeft kleinschalige animatie (bingo, aquazumba,karaoke etc) Verder is er weinig te doen. Leuk voor paar nachten om de kust van Normandië (Etretat) te kunnen bezichtigen.
1 anno ago

Pino Pontebassi
Olandese
Ga je voor basis, dan is dit je camping. Wij zaten in een nieuwe sta caravan die netjes was. De omgeving is alleen erg kaal en je staat tussen de oude stacaravans of op een kaal ongezellig veld. De faciliteiten waren er. Daar is alles mee gezegd. Geen fatsoenlijke horeca en achter de bar een plank die moet volstaan als campingwinkel. Een paar geiten en twee kippen in een veldje achter de vuilcontainers die als kinderboerderij fungeren...om maar de 3 sterren te kunnen halen Geen speeltuin voor de kids nabij. Wel een glijbaan weggestopt achter het clubhuis/supermarkt/bar/restaurant. Het stadje is op loopafstand en gezellig wat ons betreft
1 anno ago

Rogier
Olandese
Mooie plekken, schoon sanitair, mooi zwembad met glijbaan voor de kleintjes. In centrum van leuk stadje Saint Valery en Ceux. Prima camping om Albasten kust te verkennen.
1 anno ago

crspits
Olandese
zeer vriendelijke eigenaars. Zeer behulpzaam. mooie ruime plekken. Wifi matig van kwaliteit. douchewater doet er lang over om op temperatuur te komen. Supermarkt mooi dichtbij. camping om terug te komen.
1 anno ago

es
Olandese
Mooi zwembad, verder eenvoudig en weinig faciliteiten.Ligging goed dichtbij stadje en strand.
1 anno ago

Max
Olandese
In 2013, 2014 en 2016 hier uitstekend gestaan. Helaas in 2018 veel slechter bevallen. De camping is behoorlijk duurder geworden maar de voorzieningen zijn verminderd (wc-brillen zijn verwijderd, douche zeer zwak). 3 nachten voor 1 persoon, 1 tent, elektra was meer dan 80 euro. Voorheen maar de helft van dit bedrag. Ik kom er niet meer terug. Jammer, want het was een uitstekende basis om de regio te verkennen, de camping ligt in een rustige woonwijk en het personeel is vriendelijk en willen je ook te woord staan in het Engels.
1 anno ago

Francien Steunenberg
Olandese
Ruim opgezette camping, vriendelijke ontvangst door eigenaar. Je mag zelf je plek uitzoeken, alle plekken hebben stroom. Wij hebben (als tentkampeerders) geen stroom nodig, behalve om de telefoon op te laden. Daar hoefden we niet voor te betalen. Koelelementen kon je bij de receptie laten invriezen, dagelijks bij de receptie brood (op bestelling) af te halen. Wifi (betaald) op de hele camping, meestal prima bereik. Toiletgebouwen weden twee keer per dag schoongemaakt, het zag er heel netjes uit. Supermarkten vlakbij, klein dorpje met (plezier)haven. Bewaakt kiezelstrand, we hebben heerlijk in zee gezwommen. Neem waterschoenen mee!
1 anno ago