Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
4 / 5 (11 voti)

Du Mas de Nicolas

Avenue Plaisance du Touch
13210, St. Remy de Provence (Bouches du Rhône)
Francia

Du Mas de Nicolas è un campeggio a St. Remy de Provence (Bouches du Rhône), Francia. Du Mas de Nicolas ha wifi, un negozio campeggio, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Petronella
Olandese
Vriendelijke ontvangst, kregen aantal plaatsen toegewezen waar we uit mochten kiezen. Camping was bijna helemaal vol. Plaatsen erg benauwd en niet groot, veel mensen stonden met de luifel op het pad. Ondergrond zanderig, rotsachtig of vol met dennennaalden. Rijweg op de camping slecht.Veel onoverzichtelijke bochten, veel bomen en laaghangende takken. Voor grotere campers ( langer dan 6 meter) beslist niet aan te raden.
2 mesi ago

Tine
Olandese
Op loopafstand van dorp, super vriendelijk onthaal, mooie schaduwrijke plaatsen, geen echt "restaurant ", wel afhaalmogelijkheden en genoeg horeca in dorp. Zwembad zou mss iets groter mogen , maar wel genoeg stoelen en extra ligweide net naast zwembad, Voor herhaling vatbaar !
3 mesi ago

François P.
Francese
Nous ne sommes resté que 2 jours, car nous avions acheté une caravane dans le coin, nous avons été accueilli comme des campeurs de longue date ! L'hygiène et la propreté était très présente je recommande vivement ce lieux
3 mesi ago

Marnix
Olandese
Leuke camping met vriendelijke dame aan de receptie die nederlands spreekt. Plaatsen zijn voldoende groot en sanitair is wat verouderd maar wel proper. Zwembad was verwarmd en binnen is er ook een jaccuzzie en hamman. Minpunt was dat alhoewel het een gekeurde ACSI camping met een sticker aan de receptie is je geen korting krijgt wat ik wel wat vreemd vond. Saint Remy de Provence is een leuk stadje waar veel te zien is. Een aanrader.
1 anno ago

Geli
Olandese
Een speels ingerichte camping. Plaatsen verschillend in grootte, in de schaduw of in de zon. Heerlijk zwembad met mooie ligweide. Zelf gebakken brood op bestelling. 'S nachts heerlijk rustig.
1 anno ago

Wim
Olandese
Het zwembad, spa, bubbelbad en sauna zijn heerlijk. Ruime ligweide met ligbedden. Gratis wifi en betaalbare wifi op camping. Rustige camping. Snacks en brood verkrijgbaar. Op loop/fietsafstand van het gezellige st. Remy. De kampeerplaatsen zijn verschillend: meer of minder zonnig, of schaduwrijk en ruim genoeg. Sanitair: hygienisch, werkt met sensoren. Goed verzorgd. De muren en de deuren konden iets schoner. Het is een terrassencamping, voor kinderen met fietsjes kan het iets lastiger zijn. Grote supermarkt in st. Rémy. Een camping om terug te komen!
1 anno ago

Ab
Olandese
We hebben ongeveer 5 jaar met veel plezier op deze camping gestaan. De laatste keer in 2014. Toen merkten we al enig verschil. Geen flesje wijn meer en ander personeel. Veel minder geinteresserd en minder ervaren. We hoorden, dat er een nieuwe eigenaar was. Toch maar weer een reservering en aanbetaling voor 2015! Een week voor aankomst kreeg mijn vrouw in Nederland een zeer ernstig verkeersongeluk. (Ze is er nu,na vele operaties nog niet van hersteld.) Ons werd, na veel gemail, duidelijk gemaakt, dat we de reserveringskosten niet terugkregen. Te kort voor aankomst geannuleerd. Alsof je een ongeluk kunt plannen! We gaan zeker nog naar St.Remi, maar nooit meer naar Mas de Nicolas! Wat een gewetenloze geldwolven. Waardering was altijd een 8. Nu een dikke 2. En dan te bedenken dat deze camping qua service nog niet zolang geleden de beste van Frankrijk was! Hoe snel kun je zinken! Fam. Gerlich. Zutphen.
1 anno ago

jean claude
Olandese
Plek G04 bovenaan de camping. Plek VEEL TE KLEIN en boom middenin. Schade aan de wagen door rotsblok in scherpe bocht en krassen op caravan door haag. Andere plek J3, volle zon en 40 vierkante meter. Na 3 dagen vertrokken. Camping niet voorzien voor grote caravans (7.30m)
1 anno ago

gunther
Olandese
Receptie zeer klantvriendelijk.Kampeerplaatsen ruim genoeg.Proper sanitair,word meerdere keren per dag gekuist.Onderhoud camping zeer goed.Zwembad ruim genoeg,sauna,jacuzzi,hamman,en fitnessruimte gratis beschikbaar!!! Ligweide met stoelen aan zwembad.Kampeerplaatsen. met bomen,meestal schaduwrijke plaatsen.Kamping ligt tegen een heuvelrug.Komn hier zeker nog terug.Proficiat aan personeel en uitbaters!!!!!
1 anno ago

Emmy Los
Olandese
Prachtige ligging en zeer mooi stadje St Remy de Provence op 10 min lopen maar mn rond het fitness terrein s avonds tot na 23 00 urenlang enorme herrie ( schreeuwen , op de metalen borden slaan enz ) van kinderen in alle leeftijden .Receptie doet niets , buren jammeren , oordoppen helpen wel ( en veel slobberwijn ) . Reden om hier niet meer terug te komen . Let ook op : de plekken verschillen zeer veel : van prachtige , beschaduwde lokaties tot plekken met alleen zicht op een kale betonnen muur.
1 anno ago

Lijsterbesje
Olandese
De camping is overgenomen door een nieuwe eigenaar, helaas is zijn personeel niet zo vriendelijk meer. Ook de eigenaar die in de woning op het terrein woont houdt zich niet echt aan de regels die de campinggasten hebben, zoals 10 km per uur rijden en na 22.00 uur rust. Dat is jammer, want het is een leuke camping die lekker centraal ligt voor uitstapjes in de omgeving. Ook Saint Remy is een leuk stadje.
1 anno ago