Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
5 / 5 (4 voti)

Domaine du Coq Rouge

Puy Bousquet
19500, Collonges-la-Rouge (Correze)
Francia

Domaine du Coq Rouge è un campeggio con 100 tende a Collonges-la-Rouge (Correze), Francia. Domaine du Coq Rouge ha wifi, un negozio campeggio, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Mario
Olandese
Zeer fraaie Camping boven op een bergtop. Ik lJe kijkt uit over de vallei van de Dordogne. De zeer vriendelijke eigenaren Sandrine en Sébastien hebben dit voormalige club terrein overgenomen en werken er hard aan. Sanitair is nieuw en schoon. Mooi zwembad en een kleine houtgestookte sauna. Bijzondere en leuke camping die zeker de moeite waard is!!
1 anno ago

Henk en Jet
Olandese
Een bijzondere camping in het palet van naturistencampings. Sandrine en Sébastien komen uit de omgeving van Parijs en waren het hectische, onpersoonlijke leven in deze regio beu. Ze hebben deze verlaten clubcamping overgenomen en pompen daar nu met veel energie nieuw leven in. Dat begint al aardig te lukken. Sandrine en Sébastien zijn bijzonder vriendelijke mensen, die altijd voor je klaar staan en de camping kleinschalig en sfeervol willen houden, met een lichte artistieke inslag. In de receptie/bar/épicerie heerst een huiskamersfeertje. Vanaf de camping heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. De plekken zijn groot genoeg. De omgeving is mooi, met veel oude dorpen. Je gunt de nieuwe eigenaren het succes. Voor wie van iets anders houdt dan de doorsnee camping, is Le Coq Rouge echt een aanrader. Caravanrijders en campers opgepast: rij niet naar de camping via de dorpen Collonges la Rouge of Meyssac, want die weggetjes zijn te smal en te steil. Verlaat de A20 via afslag 52, rij via de D158 naar Monplaisir, neem de D38 naar Collonges, maar sla na enkele kilometers linksaf naar het gehucht Brousse. Daar rechtdoor, camping staat aangegeven.
1 anno ago

Anja
Olandese
Geweldige camping waar wij 25 jaar geleden al eens waren, maar die nu een iets andere opzet heeft met de nieuwe eigenaren: Sebastién en Sandrine die er een heel relaxed paradijsje van hebben gemaakt. Een aantal bijzondere huisjes en tenten om te huren en zelfs voor de kinderen twee speciale huisjes waar ze in kunnen slapen en spelen. Het uitzicht vanaf het terras is nog steeds fantastisch en het zwembad heerlijk verwarmd zodat je ook op een koude dag fijn kan zwemmen. Heerlijke ligbedden en een leuk terras waar Sebastién je graag een glaasje streekwijn of bier voorzet met daarbij pelpinda's of een ander knabbeltje. Leuk zijn ook de bedden met kleurige matrassen die her en der op het terrein staan. Het sanitair werd dagelijks goed schoongemaakt en ook was er elke dag vers brood op bestelling. Vreemd vonden wij alleen dat je vooraf moest betalen; dat hebben we in 35 jaar naturistisch kamperen nog nooit meegemaakt, dus hou daar rekening mee. Later zagen wij dat het in het informatieboekje beschreven stond. Heel leuk zijn ook de kippen, schapen en geiten die op het terrein staan. Volgens mij waren wij de allereerste buitenlandse gasten :) nou het is ons prima bevallen en wij hopen dat deze opzet een succes wordt! Een minpuntje: een eitje voor 0,50 cent is wel wat aan de prijzige kant.
1 anno ago

Luitgarde en Kees van Meel
Olandese
camping Le Puy Bousquet is een niet te grote camping met ruime standplaatsen, een prachtig uitzicht en erg vriendelijke mensen. Lea en Jean-Marie doen er alles aan om het je naar de zin te maken. In de omtrek van de camping vind je veel mooie stadjes, en is de natuur wonderschoon!
1 anno ago