Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (10 voti)

Domaine des Marmottes

Chemin du Mercantour D900
04530, Larche
Francia

Domaine des Marmottes è un campeggio con 30 tende a Larche , Francia. Domaine des Marmottes ha un negozio campeggio e un ristorante. Sono consentiti cani. Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Negozio campeggio
Ristorante
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Marie
Olandese
Rust en ruimte, grote plaatsen, mooi uitgangspunt voor wandelingen in de bergen
1 anno ago

Lammert
Olandese
Camping met mooie goed verdeelde plekken zodat je veel privacy hebt. Voor een ieder die houdt van natuur en vrijheid de ideale plek. De prijs is zeker goed in verhouding met wat je krijgt. De gratis wifi is echter een ramp, erg traag. En dan zeg ik het nog netjes. De boodschappen moet je wel van ver halen dus plan dat goed. Let wel op, vanaf 1 juli is het verstandig om te reserveren als je voor een langere periode wilt blijven staan.
1 anno ago

Bruno
Olandese
10 dagen gelogeerd aan de Ublayette op camping domain de Marmottes. Prijs / kwaliteit niet te kloppen. ruime plaatsen, rust, groen en schaduw, natuur, de eigenaars doen er alles aan om je correct en vriendelijk te ontvangen.
1 anno ago

boerefijnac
Olandese
Houdt je van kamperen in de natuur, ga dan naar deze camping. Zeer ruime plekken, redelijk sanitair. Een camping met veel privacy. Twee minpuntjes: op twee momenten van de dag waren er veel vliegen, rond zonsopkomst en rond zonsondergang en soms wat overlast van vrachtwagens die de Col de Larche op en af rijden. 's nachts koelt het behoorlijk af tot net boven het vriespunt. Overdag hadden we dan wel 25 graden en veel zon. Omgeving is schitterend met een overweldigend berglandschap dat uitnodigt om veel te wandelen.
1 anno ago

kamper
Olandese
Deze camping heeft een schitterende ligging; aan de grens van Italië, vlakbij prachtig blauwe (zwem)meren, stromende riviertjes en een prachtige hoogvlakte met veel wilde marmotten, adelaars etc. Sanitair wordt elke dag zeer grondig gereinigd, er zijn "wilde" plekken ( zonder stroom ) waar je een geweldig overzicht hebt op de bergen rondom. Veel wandelroutes, weinig voor kinderen. Er is een kampwinkeltje voor het hoognodige. Eten goed, maar traditioneel Frans (waar niet alle kleintjes van houden!) vlakbij hotel met een meer gevarieerd menu. Soms 's ochtends vroeg wat overlast van vrachtwagens en motoren die op de weg (1,5 km) vanuit of naar Italië rijden.
1 anno ago

Ria en Cor
Olandese
Een echte natuurcamping, zeer fraai gelegen, geweldig uitzicht
1 anno ago

Hanneke
Olandese
Schitterende natuurcamping. Alleen geschikt voor mensen die van de bergen houden!Camping ligt zeer hoog ( 1700m) aan de rand van de Mercantour.Overal marmotten, reeën en vossen. Aardige, attente beheerder die je helpt bij het kiezne van wandelingen en je graag metr zijn auto wegbrengt of ophaalt. Komend jaar gaan we er voor de tweede keer heen.
1 anno ago

Mettrie
Olandese
Was er met 4 honden in een hutje na een duidelijke afspraak dat ik er overdag 2 in het hutje, in een bench, zou laten. De morgen na mijn aankomst, 9:15, begon één van mijn honden (ze had zich nog niet laten horen) blij te blaffen omdat ze mee mocht gaan wandelen. Onmiddellijk stond de kampbaas even hard te blaffen dat hij mijn honden niet wou horen... Al mijn directe buren zijn meermaals hun sympathie bij mij komen betuigen, zeggende dat de man overdreef en dat mijn honden brave dieren waren, dat er vóór mij in het hutje mensen logeerden die tot 3 uur 's nachts lawaai maakten, zonder reactie... Enkele dagen later kwam men me vertellen dat de honden niet in het hutje mochten omdat hun poten de vloer zouden beschadigen... Afwassen met koud water, lavabo met water nauwelijks meer dan druppelsgewijs. Duur hutje, dure kampwinkel. Prachtig gebied, dat wel!
1 anno ago

Kristof Boons
Olandese
Zeer mooie camping gelegen in een schitterende omgeving. Het is een kleine camping met mooie schaduwrijke staanplaatsen. Ze is niet aangelegd met rechte straten maar met kleine aparte groepen. Het eten in het restaurant is uitstekend. De camping oogt zeer verzorgt en is zeer rustig. Het is duidelijk geen familiecamping, maar wel kindvriendelijk. De bevind zich aan het einde van de valé de l'ubaye/ubayette, vlak aan de italiaanse grens. In de streek is veel te beleven, van het bezoeken van de oude forten, watersporten, wandelen, tot paragliding toe. Gewoon een streek met iets voor iedereen. De camping zelf is gelegen vlak bij het natuurpark Mercantour met de mogelijkheid tot schitterende wandelingen met verschillende moeilijkheids niveaus. Zelf gaan wij dit jaar terug naar deze camping
1 anno ago

Lammert
Olandese
Mooi gelegen camping met mooie plaatsen die goed van elkaar op een natuurlijke manier van elkaar gescheiden zijn.
1 anno ago