Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (10 voti)

Domaine des Favards

Route d' Orange
84150, Violès
Francia

Domaine des Favards è un campeggio a Violès , Francia. Domaine des Favards ha wifi, un negozio campeggio, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Fam Scheppink
Olandese
Ruime plekken, op oude deel camping schaduwrijk. Groot nieuw sanitair gebouw. Voor gezinnen zonder pubers of animatie wensen. Wel restaurantje/bar. Brood op bestelling. Summier winkeltje.
6 mesi ago

de Wilde
Olandese
Als je een huisdier meeneemt, houdt er rekening mee, dat zeker op het nieuwere terein er veel bolletjes op de grond liggen die in de vacht van je dier gaan klitten. Wij waren onze hond regeltmatig aan het bolletjes pluizen, ze zaten ook tussen zijn kussentjes. Verders een prima camping, met net sanitair. 4 douches en 4 toiletten en 1 kindertoilet in het sanitairgebouw. Ondanks een volle camping kwam het zelden voor dat je moest wachten. Zwembad was net groot genoeg om baantjes te kunnen zwemmen. Lekker verkoelend op de hete dagen. Het eten op de camping is ook erg lekker. Er is niet veel voor de kinderen, maar dat zorgt er ook voor dat ze meer naar elkaar toe trekken. Ze verzamelden bij de pingpong tafel en nederlands, frans, belgische en duitse kinderen trokken samen op. Onze dochters hebben het hier heel gezellig gehad.
1 anno ago

Maikel
Olandese
Geweldige camping met erg schoon sanitair. De omgeving is werkelijk fantastisch! De camping ligt wel behoorlijk afgelegen, ongeveer 1,5 km van het dorpje Violes en 6,5 km van de dichtstbijzijnde supermarkt. De plekken zijn erg groot 100 en 200m2. In het hoogseizoen worden de 200m2 plekken ook opgedeeld in 2 plekken. Op de camping kun je wijn kopen van de eigen wijngaarden. In het restaurantje op de camping kun je erg goed eten. Ze hebben ook een BBQ plek met tafels en stoelen. je kunt hier gratis gebruik van maken. 's-Avonds wordt hier veel gebruik van gemaakt. Bij verkeerde wind zit je op de plekken 8,9,16a,16b en 20 behoorlijk in de rook.
1 anno ago

Gijsbertus Vos
Olandese
Uitvalsbasis voor uitstapjes. Zeer goede wijn.
1 anno ago

Ruud
Olandese
Rust. Grote plekken 100 tot 200 m2. Vriendelijke eigenaar en medewerkers. Groot zwembad en goed restaurant. Toen wij er waren heeft de eigenaar met zijn onkruidbrander op gas onder de coniferen het onkruid weg willen branden. Enfin nadat de brandweer met twee brandweerwagens de brand bluste, bleef er een hele mooie foto over van een dertig verbrande coniferen. Leuk om in te sturen voor de foto van het jaar.
1 anno ago

ek
Olandese
De camping ligt midden tussen de wijnvelden, het is er schoon en rustig (niet allemaal schotels voor tv op de camping). Het sanitairgebouw is niet groot en soms moet je 's ochtends even wachten voor de douche maar het wordt erg goed onderhouden. Het zwembad is heerlijk (net groot genoeg) en schoon en.... rustig. Je kunt hiervandaan vanalles ondernemen (Nimes, Orange, Avignon) en ook voor fietstochten is het een prima uitvalsbasis. Fietsroutes liggen bij de receptie. De plaatsen zijn 100 of (al naar gelangje keuze) 200m2. Je kunt er voor 's ochtends brood bestellen. Bij de receptie zijn ze erg aardig. En ze hebben erg lekkere wijn van eigen bodem. Het is "een echte camping" zonder annimatieprogramma's, zonder schreeuwende kinderen, zonder t.v's: echt heel erg de moeite waard voor mensen die van rust, ruimte en Frankrijk zoals het moet zijn, houden.
1 anno ago

Annemiek
Olandese
Vanuit deze camping kun je allerlei leuke plaatsen bezoeken. Sanitair was eenvoudig, maar schoon. Geen sanitair voor kinderen. Restaurantje bij de camping had prima eten, maar vooral lekkere wijn! Klein speeltuintje voor kleine kinderen. Zwembad was aan het eind van onze vakantie best koud.
1 anno ago

Groesbeek
Olandese
Aardige camping die centraal gelegen is. Het dorp zelf is heel klein en er is weinig te beleven. Orange en Carpentras zijn dichtbij. De camping zelf heeft grote plekken, sommigen met schaduw maar ook een flink aantal in de volle zon. Het sanitair is onvoldoende, als de camping vol staat moet je al snel in de rij, ook bij de afwas want er zijn slechts 3 afwasbakjes. Er zijn ook geen hokjes met wastafels. Bovendien wordt het sanitairgebouwtje precies tijdens de spitsuren schoongemaakt (6.30-9.30 uur) waardoor de helft afgesloten is en er nog maar 2 toiletten en 2 douches beschikbaar zijn. Zeker als de 200m plekken opgedeeld worden is dat veel te weinig. Hondenbezitters let op: het terrein ligt vol met de beruchte kleine distelbolletjes! De grote plekken zijn zeer geschikt voor grote campers. Vlak en gemakkelijk manoeuvreren. Ook de toegangswegen zijn goed.Het kleine zwembad is aardig maar niet verwarmd.
1 anno ago

Charles
Olandese
Camping Des Favards in Violès juni 2019 Kleinere camping met grote (ACSI) plaatsen (100m2) en zeer grote (geen ACSI) plaatsen (200 m2). Brood op bestelling. Wifi: €2 voor 2 uur. €4 voor een dag. €10 voor een week. Dichte haag hoge coniferen aan de zijkant van de camping om bescherming te geven tegen de mistral die hier vaak waait. Deze haag houdt veel wind tegen, maar ondanks dat is de mistral nog goed te voelen. Een luifel kun je dan wel vergeten. Iedere plaats heeft wel een schaduwboompje. Elke 50 m. een waterkraantje. ACSI plaatsen: wees er snel bij, ook in het voorseizoen. Om 15.00 uur (juni) grote kans dat je te laat bent. De receptie is de hele dag open. Mooi zwembad met redelijk wat ligstoelen. Voor kinderen niets te doen. Slechts 3 afwasbakken, dus regelmatig wachten op je beurt. Sanitair prima in orde, maar ook hier: net een douche en toilet te weinig. Het licht floept na 5 minuten uit.
1 anno ago

Cindy
Olandese
Wij hadden deze camping geboekt voor deze zomer. Kleine camping met zo'n 60 plaatsen. Bij aankomst was het muisstil op de camping. Dat voelde vreemd. We hadden een enorm grote plaats. Rondje gelopen over de camping. Geen gezinnen met kleine kinderen te vinden. Zeer minimaal speeltuintje, met alleen een plastic speelhuisje. Mooi zwembad. In toiletgebouw slechts 1 regulier toilet voor de mannen en 1voor de vrouwen, ook hurktoiletten aanwezig. Na 1 nacht vertrokken.
1 anno ago