Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (4 voti)

Clau Mar Jo

895, Chemin de Bénat
FR-83230, Bormes les Mimosas
Francia

Clau Mar Jo è un campeggio a Bormes les Mimosas, Francia. Clau Mar Jo ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
Ristorante
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Liesbeth
Olandese
Kleine camping, fijn zwembad, afhaal restaurant voor verse baguette en croissants maar ook pizza en friet. De caravans in de buurt van het speelveld ondervinden wel geluidsoverlast tot begin vd nacht!
3 mesi ago

Maasland
Olandese
De camping ligt een paar kilometer van de stranden, haven en het prachtige oude stadje "Bormes les Mimosas" De camping is rustig,wordt heel goed bijgehouden, heel netjes! Geschikt voor gezinnen met kleine kids, bij de receptie word je heel goed geholpen (spreken engels en heel behulpzaam) Er staan alleen mobil homes en 90% is Frans, dat is wel jammer want af en toe wil je wel een Hollands praatje. De camping heeft 4 sterren, wij vinden het een 3 sterren camping zonder animatie maar wil je 's avonds meer drukte dan kun je altijd nog naar de haven(La Faviere) of het oude stadje.(Le Vilage) Je kunt er ook eenvoudige maaltijden eten zoals pizza en friet. Er werden Zumba lessen gegeven 2x per week . Het zwembad is wel leuk, niet zo heel groot maar met 3 glijbanen.Brood kon je bestellen voor de volgende dag maar er was vlakbij ook een bakker en een Casino supermarkt. Er staan hele slechte recencies bij deze camping maar dat is zwaar overdreven, de camping is klein en rustig maar netjes.
1 anno ago

Monique
Olandese
Positief: net verzorgd terrein, rustig gelegen, fijn zwembad. Minder goed; type Texas is een verouderd mobil home, ook niet schoon bij aankomst. Buiten een hele kleine speeltuin voor de kleintjes en twee tafeltennistafels geen speelmogelijkheden.
1 anno ago

fonskealwaysfcb
Olandese
Een verzorgd terrein, met mooie plaatsen en ook verhuur van chalets. Vriendelijk onthaal. Er is een restaurant bij voor afhaal pizza ed. Ook brood te verkrijgen. Sanitair is niet nieuw maar is ok, lekker warm water.
1 anno ago