Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (4 voti)

Camping de l' Ile

Ile de Cosne
18300, Cosne-sur-Loire (Nievre)
Francia

Camping de l' Ile è un campeggio a Cosne-sur-Loire (Nievre), Francia. Camping de l' Ile ha wifi, un negozio campeggio e un ristorante. Sono consentiti cani. Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Alita
Olandese
Mooie camping in het groen. Zeer ruime plaatsen. Sanitair netjes. Vriendelijk personeel die goede adviezen geven voor fietstochten in de omgeving. Op loopafstand van het dorpje. Er heerst een gemoedelijke sfeer op de camping.
1 anno ago

mmsvanb
Olandese
Eerste indruk bij aankomst; Wouw, wat leuk een camping in een bos. Ziet er echt leuk uit. Receptie; 2 vriendelijke jongedames maar daar bleef het bij. Plek opgezocht; geen elektra. Naar receptie terug; niet bekend wanneer de elektriciën zou komen; of we maar een andere plek wilde zoeken. Op aanrader van medekampeerder eerst met haarföhn kijken welke aansluiting het wel of niet deed. Sanitair; helft dicht, andere helft slecht onderhouden, smoezelig en vuil. Receptie grootste deel van de dag dicht; restaurant dicht (vermoedelijk voorseizoen 25/26 juni :-) Camping ligt wel dicht bij het stadje.
1 anno ago

gdebruin63
Olandese
Camping ligt op een zeer goede locatie t.o.v van Loire en Cosne. Camping is vrij basic terrein is in niet al tegoeden staat. desalnietemnin voor een dooreis camping is het voor één nacht prima te doen
1 anno ago

Edwin
Olandese
Wij waren hier twee nachten op doorreis naar huis. Vriendelijke ontvangst en broodservice in de ochtend. We mochten zelf een plekje uitkiezen, gezien de warmte was een schaduwrijke plaats prettig en die zijn hier meer dan voldoende door de vele bomen. De plaatsen zijn ook niet heel strak ingericht en het lijkt of je wat wild in het bos staat. Het sanitair was voldoende schoon en zeker acceptabel. Voor de slagboom krijg je een pas waarvoor 20 Euro borg geldt. Niettemin is de poort tussen 22.00 en 8.00 uur gesloten. Kwaadwilligen zouden echter over de omheining kunnen klimmen. Al met al voor twee nachten goed te doen en de wijnen van Pouilly en Sancerre te ontdekken, dat was althans ons doel.
1 anno ago