Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (9 voti)

Campéole Navarrosse

712 chemin de Navarrosse
40600, Biscarrosse (Landes)
Francia

Campéole Navarrosse è un campeggio a Biscarrosse (Landes), Francia. Campéole Navarrosse ha wifi e un ristorante. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Sandra
Olandese
Wij zijn met 3 kinderen van 10, 14 en 16 naar deze camping geweest. Camping ligt direct aan het grote meer met zandstrand, waar je goed kunt watersporten. Je kan er varen met boot en buitenboordmotor. Je kunt het meer heel ver inlopen, omdat het eerst stuk heel ondiep is. Heerlijk vers stokbrook en croissants. Elke dag animatie, maar alles was in het Frans. Buitendisco was super voor jong en oud. Bijna alleen maar Fransen in het hoogseizoen. Heel weinig Nederlanders. Veel Franse juegd. 20 min. rijden bij de zee vandaan.
1 anno ago

Reint042
Olandese
De camping is een oude municipal camping die is overgenomen door campeole, dit merk je wel aan de prijs. Veel gasten die hier al jaren komen klagen hierdoor over de prijs. Echter deze mening delen wij niet. Het is geen super goedkope camping maar de ligging, rust en voorzieningen maken dit zeker goed. Het sanitair is in prima staat en meestal netjes verzorgd, je weet dat wanneer je tussen 19 en 21 gaat douchen dat dan de grote meuk gaat en dan is het op geen enkele camping super schoon, echter buiten deze tijden is het prima douchen. Vooral in de "buiten"douches is het water eerder te warm dan te koud. De camping heeft geen zwembad waardoor het kinder en krijs gehalte erg mee valt. De disco die 's avonds wordt gehouden geeft wat ons betreft geen overlast en wij zaten op de kampeerplaatsen recht tegenover de disco en hebben het niet als storend ervaren. Tevens loopt en snachts een 3tal beveiligingsmensen rond om ongewenste gasten en overlast te beperken.
1 anno ago

Geert
Olandese
Wij vinden de voorgaande beoordelingen wat te negatief. De camping ligt mooi, direct aan het meer met zwemwater. Het sanitair is vernieuwd en tijdens ons verblijf keurig netjes. De staanplaatsen zijn ruim en het is stil. Er staan wel veel bungalows en vaste verhuurtenten. Als die allemaal vol zitten zal het wel rumoeriger worden. En duur? Wij stonden er voor 14,- per nacht. Toegegeven, met asci kortingskaart en in juni.
1 anno ago

Joblok
Olandese
mooi gelegen aan helder binnenmeer, leuk fietsgebied, je kunt vissen op de camping, sanitair was netjes
1 anno ago

Renate van der Pluijm
Olandese
Ik heb een super vakantie gehad met mijn vriend en onze vrienden was alleen niet echt te spreken over sanitair gebouw 1.
1 anno ago

Lies
Olandese
Mooi gelegen camping.Aan een prachtig helder meer.Het sanitair is ronduit smerig.Ze maken alles alleen maar schoon met een hoge drukspuit.De douches waren soms lekker warm en soms koud.Bijna elke avond is er een soort disco wat om 21 00 begint tot 0 00.Dat hoor je over de hele camping.
1 anno ago

marijke
Olandese
Wij gaan dit jaar voor de tweede keer naar deze camping. Wij vinden het daar geweldig. Het sanitair is super schoon en de plekken zijn ruim. Heerlijk watersporten.
1 anno ago

anoniem
Olandese
mooie camping (1/3 'vrij' kamperen, rest stacaravans en huurtenten), veel Fransen, relatief weinig Nederlander, wat wij wel leuk vinden tijdens een vakantie in Frankrijk, camping heeft eigen strand, zeer kindvriendelijk, want zeer ondiep water, leuke kleine speeltuin, jammer dat er elke avond wel disco is, wat veel lawaai oplevert, sanitair niet onaardig, kan beter, niet vlak bij dorp, maar goed te fietsen, niet ver van zee
1 anno ago

romte
Olandese
Niet komen in het hoogseizoen, je doet geen oog dicht. Heel grote camping met een mooi meer, dit is eigenlijk het mooiste van de camping. Animatie voor de kinderen is alleen in het frans, dus daar hadden we niets aan. Wel lekker vers stokbrood elke morgen.
1 anno ago