Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (10 voti)

Aux Sources de l'Yonne

Anverse
58370, Glux-en-Glenne (Morvan)
Francia

Aux Sources de l'Yonne è un campeggio con 30 tende a Glux-en-Glenne (Morvan), Francia. Aux Sources de l'Yonne ha wifi e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Strutture cucina
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Talla
Olandese
Deze kleine camping is een ideale plek voor mensen die rust zoeken. De eigenaren zijn heel vriendelijk. De camping ligt wel wat ver van bv supermarkten af. Maar omdat er een koelkast is waar gasten gebruik van kunnen maken is dat geen probleem. Er is een klein beekje waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen (neem laarzen mee, want het water is ijskoud!). Ook het kleine zwembad is fijn. En er staat schommels en een wipwap voor de kids. Wij mochten mee met Josje om de schapen te voeren. 3 keer per week wordt er door Pim gekookt en als kampeerder kun je dan eten bestellen. Iedere dag worden er lekkere broodjes gebakken en ook volkorenbroden. Er is een gemeenschappelijke keuken, met tafels waar je kunt eten. Wij vonden het ideaal als het regende. Dan hoefden we niet in de tent te koken. Afval wordt gescheiden ingezameld. Het sanitair ziet er goed uit, en wordt ook goed schoon gehouden. Helaas regende het veel toen wij er waren, daarom zijn we na een week verder getrokken. Zeker een plek om terug te komen.
1 anno ago

Gert van Laar
Olandese
Prachtig gelegen in de Morvan ! Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaars. Echt een plek om ieder jaar terug te keren. Hier kom je echt tot rust in de prachtige natuur
1 anno ago

Arie Groen
Olandese
Mooie ligging, mooie omgeving, gezellige camping, ideal voor kinderen, gezellige mensen!
1 anno ago

Philip en Judith Romviel
Olandese
Alles wat wij zochten deze zomer was aanwezig op deze petit camping. Verkoeling in het zwembad, relaxte mensen, lekkere wijn die je zelf mag pakken, vers brood, gezellig tafelen op het terras met de andere gasten, superfijne grote kampeerplekken, een ijsje voor de kinderen een paar keer per week voor klein bedrag heerlijk vers bereide maaltijden door Pim en Josje (neem vooral ook de verse taart van Josje als toetje). Wij hadden erg mooi weer. De omgeving is heel erg mooi echte oude bossen oude huizen en boerderijen, je kan wandelingen maken zonder ook maar iemand tegen te komen. Er komen hooguit 10 auto's per dag over het petit weggetje naar de camping. Prachtig uitzicht als het helder is kun je echt heel ver kijken vanaf de berg. Je kan binnen koken of de barbeque gebruiken en er komt heerlijk veel water uit de douche uit eigen bron van het dorp, het sanitair is schoon en dichtbij. Pim heeft twee rechterhanden en heeft overal een oplossing voor. Wij gaan zeker nog een keer terug.
1 anno ago

Margo van der Molen-Kramer
Olandese
Ruim een week met z'n tweetjes gestaan in deze prachtige streek op deze heerlijke camping. Het zwembadje zorgde voor een aangename afkoeling en de familiale sfeer was erg prettig. Er wordt vers brood gebakken, en kleine gerechtjes zijn verkrijgbaar. Winkels liggen wel flink ver weg. Prachtig wandelen in de omgeving, al meteen vanaf de camping. Pim en Jos zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt.
1 anno ago

Erik, Maike, Matthis en Fenne
Olandese
Een plek om terug te komen! Ruime plaatsen voor de tent, prima sanitair, leuke campinggasten en een heel gastvrije ontvangst. De Morvan is prachtig en deze camping is een prima uitvalsbasis voor wandelingen en culturele tripjes (Bibracte, Autun) in de buurt. Vind je het niet erg om wat verder te rijden, dan heb je keuze genoeg: je zit hier midden in de Bourgogne met zijn wijnstreken, culturele erfgoed en prachtige natuur. Wij hebben deze zomer, tegen onze gewoonte in, voor de tweede keer 2 weken bij Pim en Josje op de camping gestaan, vanwege het bovenstaande, maar ook vanwege het heerlijke vakantiegevoel dat de plek en de mensen ons (en onze kinderen van 5 en 7) gaven.
1 anno ago

Esther
Olandese
Wij hebben een heerlijke week gehad op de camping van Josje & Pim. Een heerlijk rustige camping in de Morvan. We hebben prachtig weer getroffen. Wanneer dit niet het geval zou zijn geweest, hadden we gebruik kunnen maken van hun "woonkeuken" bestemd voor de gasten. Het dichtstbijzijnde dorpje ligt op 2 km afstand, voor kleine boodschappen en uit eten gaan, moet je 10 km rijden. Echter je kunt iedere dag zelfgebakken brood bestellen en gebruik maken van een grote koelkast zodat je meer boodschappen in voorraad kunt hebben. Pim heeft heerlijke wijn op voorraad, de douches zij comfortabel. Kortom we waren van alle gemakken voorzien. Verder konden we iedere avond een kampvuur maken.
1 anno ago

Fam. Zwart
Olandese
Een heerlijke rustige camping waar kamperen nog gewoon gaat zoals het hoort. Geen toeters en bellen, geen herrie. Een paradijs voor onze struinende kinderen (7,5,2), en toch veilig overal op de camping te volgen. Spelen in de zandbak of op de schommels of met slecht weer in het keukentje binnen in het hoofdgebouw. Wij hadden elke dag stralend mooi weer. Lummelen op het veldje of op de rots...Om de dag schapen voeren, elke dag vers gebakken brood eten door de eigenaar zelf gebakken. Het sanitair is altijd schoon, maar eenvoudig. Er is ook een babybadje. We hebben vaak hout gezocht in het bos en een kampvuur gemaakt. De eigenaar maakte zelf vers brooddeeg voor ons, zo op de stok op het vuur te doen! Helaas is het naar de stad en/ of winkels wel een stuk rijden, maar de streek is prachtig, en niet toeristisch. Er zijn verder weinig bezienswaardigheden, op uiteraard, Bibracte na (Gallische opgravingen). Deze camping verdient een pluim!
1 anno ago

Guus Welter
Olandese
De camping ligt een beetje afgelegen, erg rustig dus. Klimmen met de fiets. Veel voorizieningen handig voor fietsers: keuken, brood, pizza's, wijn, frisdrank in de koelkast ed. Erg prettig om hier een paar dagen door te brengen!
1 anno ago

jacq_lokker
Olandese
Vriendelijke Nederlandse eigenaren. Rust en veel ruimte om te wandelen. Zwembad, 2x per week mogelijkheid om mee te nemen en zelfgebakken brood op bestelling.
1 anno ago