Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
3.5 / 5 (14 votes )

Tulderheyde

Tulderheide 25
2382, Poppel
Belgique

Tulderheyde est un site de camping avec 100 emplacements dans Poppel, Belgique. Tulderheyde a wifi, un snack-bar, une piscine intérieure et cadenas. Les chiens sont admis sur ce camping. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux et un court de tennis.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement

Installations
Connexion TV
Wifi
Snack-bar
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Sans voiture

Recreation
Terrain de jeux
Piscine extérieure
Court de tennis

Sanitaires
Machines à laver


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

N. Bontenbal
Néerlandais
Chalet 365: Er wordt geadverteerd met 2 slaapkamers. Ze vermelden er niet bij dat de 2e slaapkamer alleen te bereiken is dóór de 1e slaapkamer heen én dan dóór de douche heen. M.a.w. totaal geen privacy. De zgn 2e slaapkamer is een simpel hok van 2 bij 1 meter zonder een te openen raam en of enige vorm van ventilatie. Vermeld maar ook niet aanwezig: Wasmachine, Uitzicht op bezienswaardigheid, Gratis fietsen, Balkon. Uitvoerig contact met de eigenaar leverde niets op, geen oplossingen, geen te gemoed koming, alleen een zwetsverhaal dat Booking.com de fouten had gemaakt. Geen fiets, dus fiets besteld bij de receptie, we worden teruggebeld met de mededeling "uw fiets wordt hier tussen 09u00 en 09u30 bezorgt, dus als u dan om 09u30 komt dan is hij er". Misschien was de fiets er wel, maar de receptie niet. Tot 10u15 gewacht en toen maar in de auto gestapt. Die middag wezen klagen en dan wordt er glashard gelogen dat ze er wel ware.
3 mois depuis

Inge
Néerlandais
Een vakantiepark met wat kampeervelden
3 mois depuis

Hens
Néerlandais
Rustige camping in het groen. Proper sanitair maar vooral super vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug.
3 mois depuis

Susanne Mulder
Néerlandais
Echt genoten en helemaal bijgetankt! Het is hier zo rustig en de natuur zo mooi! Prachtige plekjes om te staan met elke avond uitzicht op de zon die ondergaat. Personeel erg gastvrij en vriendelijk. We komen zeker eens terug! Dank je wel Tulderheyde!
7 mois depuis

Annemiek
Néerlandais
De omgeving is prachtig! Maar wat een vreselijke mensen die de camping runnen. Als je geen Belg bent gelden er andere regels, dat kan in deze tijd echt niet meer. Geruchten over mafia gehoord maar de enigste mafia zit op de receptie van het chalet park tulderheyde!!
1 an depuis

Ruth M
Néerlandais
Rustig park met leuke kinderactiviteiten. Leuke zwemvijver en speeltuin voor kinderen. Het luchtkussen was een grote hit. Vriendelijk personeel. Mooie luxechalet. Geweldig mooie groene omgeving.
1 an depuis

Keus
Néerlandais
Camping en sanitair zijn schoon. Fiets en wandel vakanties perfecte omgeving. Maar helaas is er echt 0.0 sfeer op de camping. Dit kan komen doordat echt bijna alle stacaravans er echt onbewoond en helemaal door onkruid dichtbegroeid bij staan. 80% van de camping zag eruit alsof er heel lang niemand geweest was. Dit zorgde voor een verlaten sfeer wat op heel het vakantiepark te voelen was. Meertje is oke. Restaurantje en beachbar wat er zit moet ook echt veel gezelliger gemaakt worden.
2 ans depuis

Familie van den Korput
Néerlandais
Korte maar heerlijke vakantie gehad op dit park. Supervriendelijk en behulpzaam personeel. Men is ook bezig met vernieuwen op het park. Leuke speeltuin en heerlijke zwemvijver voor onze kids.
2 ans depuis

Verhoeven
Néerlandais
Super locatie ligt midden in de natuur. Op het park zelf kun je goed eten in de cafetaria. Ook het cafe word dagelijks van alles georganisseerd voor de kinderen en volwassen van een jaren 70 party tot kids disco tot een goede Hollandse feest avond. Ook bij de strand bar is overdag van alles te doen. Het zwem water word dagelijks een aantal keren gecontroleerd en het park is netjes bijgehouden. Zeer vriendelijke mensen. Een echte aanrader.
2 ans depuis

lianneke
Néerlandais
In 1 woord geweldig het was wat verouderd maar ze hebben hun best gedaan wat een mooi opgeknapt park zeer vriendelijke mensen . Nieuwe uitbaters in het cafe/kantine heel veel te doen om de week zitten er artiesten . Voor ons een dikke 10
2 ans depuis

wesley
Néerlandais
heerlijk genieten met onze kindjes op tulderheyde. Leuk strandje met water waar de kids zich kunnen vermaken. Een hutje waar drinken en ijsjes gekocht kan worden.
2 ans depuis

Zeer ontevreden
Néerlandais
Wij zijn daar geweest van. 20 tot 27 juni. Zwemwater is de 16 juli getest als zeer goed wat aan gegeven word. De 23ste weer getest maar zwemwater was slecht. Maar dat word niet vermeld. Wat als er iemand ziek word of erger overlijd aan de e-colli bacterie.
2 ans depuis

i. toning
Néerlandais
zeer mooie douches, schoon en modern. Park netjes en opgeruimd. Wespen nest werd dezelfde dag nog aangepakt door de brandweer. Gastvriendelijke mensen. zie op zoover dat er gezeurd ordt over zwem kwaliteit water. Grote onzin, heb persoonlijk zelf alle resultaten van de gemeentelijke wekelijks testen gezien. Heb er zelfs foto's van!
2 ans depuis

Familie Schoonenberg
Néerlandais
Heerlijke vakantie gehad in een prachtige natuurlijke omgeving. Het park is na ons laatste bezoek in 2013 "uit de as herrezen". Er is veel gedaan om het park weer in ere te herstellen en dat is aardig aan het lukken. Er moet zeker nog het een en ander gebeuren maar men is de goede weg ingeslagen. Fijn personeel zowel bij ontvangst als tijdens ons verblijf.
2 ans depuis