Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
3.5 / 5 (11 votes )

Strooiendorp

Wenduinesteenweg 125
B-8421, De Haan
Belgique

Strooiendorp est un site de camping avec 30 emplacements dans De Haan, Belgique. Strooiendorp a wifi et un snack-bar. Les chiens sont admis sur ce camping. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement

Installations
Connexion TV
Wifi
Snack-bar
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens

Recreation
Terrain de jeux

Sanitaires
Machines à laver


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Corneel62
Néerlandais
Geen meerwaarde voor deze dure prijs. Wel nette camperplaats met eigen wstery en electriciteit. Eigenaar bijna nooit aanwezig. Uren receptie behangen uit maar komt bijna 1 uur later. Telefoneren kan wel. Correct maar geen empathie. Geeft geen uitleg over de camping tenzij je er naar vraagt. Enkel cash te betalen. In het weekend wordt sanitair niet gepoetst. Tearoom gesloten. In verband met het Coronavirus: geen zeep noch alcogel in het sanitair. Geen voorzorgsmaatregelen ivm Corona. Reeds buitenlanders aanwezig ondanks het verbod om in België te verblijven. Ondanks dure prijs: nog betalen voor de douche! Komen terug in geval van HOGE nood anders niet.
2 ans depuis

luc leemans
Néerlandais
Mooi , vriendelijke eigenaars , rustig en héél net sanitair...
2 ans depuis

RenéeFabian
Néerlandais
Via de mail deze camping geboekt, op de site stond dat er naast kampeerplaatsen en vaste caravans ook een restaurant was en nog enkele andere faciliteiten. Helaas bleek bij aankomst direct dat dit allemaal dicht was. Wij spraken mensen die geregeld op de camping kwamen en ook niet begrepen waarom het dicht was. De camping wordt verder prima onderhouden maar er was behalve op de genoemde tijden hieronder geen personeel aanwezig. Voor de locatie dus perfect maar van de camping zelf hoeft men helaas geen award meer te verwachten...
2 ans depuis

Ulf Söller
Allemand
Camping Stooriendorp - toller Kimderspielplatz - wenige aber schöne Stellplätze - Inhaber sehr nett und sehr freundlich :-)
2 ans depuis

Immie
Néerlandais
Via internet hadden we deze camping uitgezocht, om nog een aantal nachten in België te verblijven. Omdat camping Strooiendorp in de afgelopen jaren een zoover award had gewonnen, leek het veel belovend. Het bleek een keurige camping maar dat was het dan ook. De receptie was, zelfs in het hoogseizoen, alleen van 11.00 tot 12.00 uur en van 17.00 tot 18.00 uur open. Men kreeg geen informatie wat er te beleven was op de camping en in de omgeving. Op de camping was niets te beleven, tearoom/kantine was gesloten, wifi kon je gebruiken, zittend op de grond tegen de kantine aan. Douchen kon alleen van 7.15 tot 21.45 uur en met munten van maar liefst 1.50. Een van de douchen was kapot, je kon geen koud water toe voegen, de straal was te heet om onder te staan. Is op camping Strooiendorp iets gebeurd waardoor de sfeer en service zo is veranderd is?
2 ans depuis

fam. Van Aerde - Adriaensen
Néerlandais
We verbleven hier 4 dagen met Hemevaart. We hadden via e-mail gereserveerd. Bij aankomst was er niemand te zien, dit op hemelvaartsdag. Na een paar keer bellen met de GSM, eindelijk de eigenaar telefonisch te pakken gekregen, je moest snel door de bareel rijden, verder geen info. Enkel uren later kwam de eigenaar zeer onbeleefd bonken op onze caravan: "meekomen naar de receptie!" zonder zich voor te stellen... We moesten het volledig bedrag vooraf cash betalen. De receptie was maar 2x1 uur per dag open. De kantine was gesloten op hemevaart, geen eten te verkrijgen op de andere dagen. Sanitair is heel basic, douchen is er een hele kunst... water spettert naar overal, behalve op je hoofd.
2 ans depuis

JF
Néerlandais
Deze camping waar veel lovende woorden over geschreven zijn is vooral "schone schijn". Wij hebben constateren het volgende: - gedurende ons verblijf zijn de toiletten 1x schoon gemaakt, dankzij zeer nette gasten op de camping blijft het schoon. - douchen kost €1,50 voor 6 min warm water waarbij je tussen de stralen kunt door lopen. - behalve op vrijdag 1 en zaterdag 2 mei (verlengd weekend in België) is er niemand aanwezig (receptie niet bemand) dus geen mogelijkheid douchemunten te kopen! (Naar het nabij gelegen zwembad in Wenduine uitgeweken waar je voor 4 personen €6,50 entreegeld betaalt en na het zwemmen onbeperkt kunt douchen :-) ). Op enig moment zijn potentiële kampeerders omgekeerd omdat ze niemand konden bereiken... - de verplichte opstelling betekent tevens zeer ongunstig tov de wind met als gevolg dat door de storm de voortent het heeft begeven... Al met al een is het niets meer dan een plek om je caravan neer te zetten, verder niet al te veel van verwachten...
2 ans depuis

Annemarie en kinderen
Néerlandais
Bedrog in reclame: niemand te zien, kantine toe, mini golf geen materiaal, mini voetbal zonder bal
2 ans depuis

ALBERT
Néerlandais
Camping die draait op vaste gasten. Wel meer dan degelijk voor motorhome toeristen en betaalbaar. Mooie plaatsen en heel fijn met de hond. Net tegenover de camping een mooie strook bos waar de viervoeters het zeer naar hun zin hebben. Op wandelafstand van het centrum van De Haan. Degelijk en proper sanitair.
2 ans depuis

Van Tilborgh Rudy
Néerlandais
Weer een fantastische week verlof gehad op deze mooie camping , zijn er nu al voor de 6 de keer geweest . De reactie lees van mensen die het er niet goed vonden , moeten ze eens duidelijk lezen hoe laat ze terecht kunnen op het bureel van de camping . Ook voor de eerste maal dat er vrinden mee waren en deze hebben zich goed vermaakt op de camping . Bart bedankt voor de hulp met onze TV en tot de volgende keer . Rudy en Inge
2 ans depuis

Jack gilkens
Néerlandais
We vonden het een rustige camping met net sanitair Maar het fraaie theehuis was gesloten omdat meneer een ander hotel aan het opknappen was Jammer geen lekker drankje op de camping halen of een andere versnapering De receptie was maar open van 18:00 tot 19:00. Hier kon je douchemuntjes halen voor het belachelijke bedrag van 1,50€ voor 6 minuten douchen waarvan 1 min koud water Wij snappen ook niet waar hij het hoge cijfer vandaan heeft Gekocht zeker De eigenaar was wel vriendelijk en behulpzaam als hij er was Voor de rest een leuke vakantie gehad in een zeer fraaie omgeving met veel uitvals plaatsen. Vooral Brugge eb Gent waren mooie stadjes Knokke en Oostende vielen wat tegen.
2 ans depuis