Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
4 / 5 (10 votes )

Les Salins

La Lienne 49
4987, Stoumont
Belgique

Les Salins est un site de camping avec 100 emplacements dans Stoumont, Belgique. Les Salins a wifi, un magasins du camping, un restaurant et une piscine intérieure. Les chiens sont admis sur ce camping. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement

Installations
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé

Recreation
Terrain de jeux
Piscine extérieure

Sanitaires
Machines à laver


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Chris
Néerlandais
Zwaar achterstallig onderhoud, geen water (wel een tappunt maar komt niks uit. Ook vaste gasten klagen over dit probleem). Eigenaar valt niet mee te communiceren. Is geen campingeigenaar maar wil alleen geld verdienen zonder er iets voor te doen. Alleen de locatie is mooi maar daarvan zijn vast meer campings in deze regio. Ons advies: rij even door naar een volgende camping waar wel een ondernemer zit die er iets van wilt maken en blij is met (nieuwe) gasten.
1 an depuis

michael
Néerlandais
zeer gezellig aangenaam en veel mogelijkheden vriendelijk zijn ze hier
1 an depuis

Mario Malysse
Néerlandais
ben hier het eerst jaar hier een caravan gekocht en kvind het goed en mooi hier en vriendelijke eigenaren kheb hier een vaste jaarplaats voor mijn caravan en dek niet om hier weg te gaan
1 an depuis

Cor
Néerlandais
Hier op het tentenveld gestaan, een mooi stuk van de camping met verder veel vaste gasten. Vriendelijke eigenaars, maar aan het terrein mag her en der wel wat opgeknapt en gesnoeid worden. Ook toiletten niet heel schoon en ver weg met als gevolg dat er bij de beek wordt wild geplast.
2 ans depuis

Dwight Malfait
Néerlandais
Ik was gaan camperen met vrienden en ben daar gevallen, de mensen daar brachten mij meteen eerste hulp toe en voerden mij daarna naar het ziekenhuis, de eigenaar bleef daar wachten tot ik klaar was en voerde me dan terug naar de camping.
2 ans depuis

Eline demeulenare
Néerlandais
Met 4vrienden een week met de tent gekampeerd, zeer gezellige camping met goeie verzorgde sanitair. Zeer rustig gelegen. Heel vriendelijke eigenaars en medekampeerders. Zeker aan te raden!
2 ans depuis

Anja
Néerlandais
Erg vriendelijk personeel, super mooie omgeving (we hebben mooie hikes gemaakt en met de mountainbike op pad geweest). Een echte aanrader voor de avonturier! Heb het ‘zwembad’ ook een 10 gegeven omdat de rivier natuurlijk veel gaver is dan een zwembad!
2 ans depuis

Aad
Néerlandais
Heerlijke camping en een fantastische plek. Heel mooie natuur. De eigenaren Hans en Grietje doen er alles aan om het verblijf onvergetelijk te maken. Als je wil uitrusten van de dagelijkse werksleur moet je hierheen rijden en genieten van de ruime keuze aan heerlijk gekoelde speciaal bieren.
2 ans depuis

Jan
Néerlandais
We huurden een stacaravan van de camping zelf. Deze caravan kan zeker wat opknapwerk en een grondige poetsbeurt gebruiken. Zo'n driekwart van de camping zijn vaste gasten met hun stacaravan daarom lijkt het me dat de rest zowat een bijzaak is. Het riviertje is een leuke verfrissing en ter hoogte van de tenten plaatsen kunnen de kids ook in het water spelen. Maar in het algemeen kunnen veel dingen wat onderhoud of een grondige poetsbeurt gebruiken vreemd na bijna 3 maanden verplichte Corona sluiting.
2 ans depuis

Tentman
Néerlandais
Laten we kort zijn: tenzij je misschien een vaste plek zoekt voor je stacaravan, moet je niet naar deze camping gaan. Voorbijgangers worden afgescheept met een plek op de hondenuitlaatstrook of op een tentenveld dat wel heel erg ver van het enige, beperkte, niet zo heel erg schone sanitair ligt. Wij wilden na aankomst iets eten in het restaurant. Eigenaar gedroeg zich bars en onvriendelijk tegen m'n vriendin. Om die reden, en vanwege de luide muziek, hebben we ons beperkt tot afhaal van de naastgelegen frituur. Toen we het terras verlieten, zat diezelfde eigenaar (zonder mondkapje en zonder veilige afstand) bij zijn vaste gasten aan tafel te drinken en te schreeuwen. Vorige reviewer merkte ook al op: langs het riviertje bij het tentenveld ligt allerlei afval (onder meer pizzadozen.) Onwijs jammer allemaal, want met een leuke eigenaar en een beetje onderhoud zou dit best iets kunnen zijn. Dat is het nu niet.
2 ans depuis