Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Gîtes
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
4 / 5 (16 votes )

Le Val de L'Aisne

Rue du T.T.A.
B-6997, Erezée - Amonines / Blier
Belgique

Le Val de L'Aisne est un site de camping dans Erezée - Amonines / Blier, Belgique, dans la région de la Wallonie. Le Val de L'Aisne a wifi, un restaurant et cadenas. Les chiens sont admis sur ce camping. Outre le camping, il est possible de louer un gîte, un bungalow mobile ou une appartement également. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux et un court de tennis.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver et sèches-linges disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement
Gîtes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Connexion TV
Wifi
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Sans voiture

Recreation
Terrain de jeux
Animations pour enfants
Court de tennis

Sanitaires
Tables à langer
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Sabina
Néerlandais
Hoogseizoen. Mooie omgeving. Goed ingedeelde grote camping, vooral geënt op jaarplaatsen. Toeristische plaatsen omheind door een haag, voldoende ruim opgevat, weinig tot geen schaduw. Zakelijk-vriendelijke ontvangst. Goede uitvalsbasis Onaangename ervaringen/aandachtspunten: 1) Nieuwe sanitaire gebouw bevat slechts 3 toiletten voor mannen en 4 urinoirs en slechts 3 toiletten voor vrouwen!! Ook amper 2 afwasbakken wat véél te weinig is voor zo'n grote camping. Hygiëne en controle sanitair: ruim onvoldoende tot ronduit smerig. Vooral bij toiletten en lavabo's problematisch. Sanitair wordt slechts 1x/dag gepoetst! Vuilnisbakjes nagenoeg niet aanwezig. 2) Standplaatsen: Nul controle op geluidsoverlast door mede kampeerders en achtergelaten materialen na vertrek. 3) Receptie is beperkt open, afvalparkje slechts 2 uren per dag in de voormiddag. 4) geen kleine winkel = auto nodig boodschappen 5) Geen onmiddellijke toegang bos/wandelpaden
3 mois depuis

Jan Postma
Néerlandais
Deze camping stond voor de ACSI prijzen, maar we moesten € 58 betalen voor twee nachten in het laagseizoen, waarvan € 12.50 inschrijfkosten. Niet dat het niet waard is, maar om daarvoor op een voor campers bedoelde plek te staan was het wel een hoge prijs, terwijl hij voor € 18 op de site van ACSI stond. Deze is nu verwijdert van de site. Het personeel was kortaf, niet erg vriendelijk.
3 mois depuis

Iris
Néerlandais
Fijne en nette camping! Wel wat puntjes die ik persoonlijk apart vind: Voor de kaart om te douchen/wassen moet er €70 borg betaald worden, en voor een fiets €50. Gekke verhouding vind ik. De viswedstrijden worden op beide oevers gehouden ondanks dat er op de website staat dat als er een wedstrijd is die niet door de camping georganiseerd is dat deze op 1 oever gehouden wordt. We betalen best veel om te vissen en nu moest mijn vriend 2 weekenden aan de kop van de vijver vissen wat minder leuk is. €2 betalen voor een verplichte vuilniszak? Vreemd systeem. Mooie speeltuin maar er kon geen gebruik van gemaakt worden vanwege werkzaamheden. Nu waren er volgens mij ook niet veel kinderen op de camping. Stacaravan is prima. Miste alleen een gezellig lampje voor ‘s avonds. En omdat mn dochter kruipt heb ik bij aankomst nog gedweild en er kwam zwart van de vloer af.
6 mois depuis

patrick Gielen
Néerlandais
Zeer nette camping mooie visvijver lekker eten vriendelijke mensen een aanrader om terug te komen
1 an depuis

Carine
Néerlandais
Vriendelijke ontvangst. Bij aankomst ontgoocheld over toewijzing van camperplaats op website tonen ze mooie plaatsen en in werkelijkheid moet je op een braak terrein gaan staan. Prijzig 18euro en bij aankomst nog eens 4euro taks en 1,5 voor de vuilzak en dan nog eens 1euro per dag p. p. voor douche van 4 min. Bij boeking was 18 euro gezegd all-inn. Waarom niet direct alles verrekenen zodat er geen onaangename verrassingen zijn.Sanitair zeer verzorgd.
1 an depuis

Lejeune - De Clercq
Néerlandais
We hebben hier een kampeerplaats geboekt om onze tent op te zetten. We hebben geen klagen van deze camping. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en iedereen was zeer behulpzaam. Het was er rustig en ook in de sanitaire ruimtes was het altijd zeer kalm. Mooie wandelroutes van uit de camping. Ook een leuke fotozoektocht gedaan. Als er minpuntjes zijn dat is het misschien dat er geen winkeltje op de camping is en dat je nooit tegelijkertijd kan douchen omdat je per verblijf maar één kaart krijgt waar je geld kan op zetten. Wel kan je alle dagen een bestelling plaatsen bij de bakker dat 's morgens wordt geleverd. Kortom, we hebben een leuk verblijf gehad.
2 ans depuis

Anoniem
Néerlandais
2 weken op deze camping in een lodge tent gezeten raad het niemand aan. Tent verouderd veel kapot en smoezelig, geen opbergruimte voor je kleding, veranda toe aan vervanging. Verplicht afvalzakken camping voor € 2,- per stuk. De tenten stonden naast een hele drukke weg waar al het verkeer langs moet. Auto's die vanaf 5 uur in de ochtend hard langsrijden, campinggasten die tot diep in de nacht schreeuwend langs je tent lopen of bij je tent blijven staan en hard praten. Geen controle door de camping. Het meer waar je in kan vissen en ook zwemmen bevat blauw alg waardoor mijn dochter uitslag kreeg. Veel dode vissen in het meer. Animatie en disco voor tieners was er niet en ook geen live muziek voor de volwassenen. Restaurant veel te duur voor kwaliteit eten en ook de ijsjes waren over prijst. Snap door corona dat alles misschien anders is maar had dat op de site gezet wij gingen nu uit van dingen die jullie niet maar waar konden maken.
2 ans depuis

Richard Visser
Néerlandais
Twee weken op deze camping gestaan en het viel toch wel tegen. Het onderhoud en de ligging is goed. De plekken zijn ruim en voorzien van water en 16 ampere stroom. Wifi is matig. Het is een enorme camping met heel veel vaste staanplaatsen waarvan er een aantal tot laat in de avond veel herrie produceren. Het zwemgedeelte is niet aan te raden en is overgenomen door vissers. Sanitair wordt 1x per dag schoongemaakt waardoor er aan het einde van de dag en de ochtend daarop geen wc papier en zeep meer is. Corona regels worden door de gasten niet altijd nageleefd, personeel doet dat wel. Het ernaast gelegen kasteel wordt verhuurd voor feesten en partijen en zorgt voor overlast. Dit hoort niet bij de camping. Het beekje ernaast is leuk voor kinderen en honden. Hondvriendelijk! Het eten in het restaurant is van normale kwaliteit tegen behoorlijk hoge prijzen. Er is een broodjesservice en een Spar Compact om de hoek.
2 ans depuis

VERMEULEN Etienne
Français
Aménagements pour caravanes tractables excellents (parcelles, sanitaires, …). Propriétaires accueillants et serviables.
2 ans depuis

Patrick et Jaël
Français
Nous apprécions absolument tout pour le logement. L’accueil est parfait. Ils sont à l'écoute de la moindre demande. Réagissent efficacement et sont disponibles.
2 ans depuis

Chris Bergen
Néerlandais
❤️Wij zijn heel gelukkig en tevree op DOMAINE de l’AISNE❤️ Wil je een verblijfplaats met alles Er op en Er aan, moet je in Blier zijn‼️ Heel goede animatie voor GROOT en KLEIN? Heel vriendelijk en goed beleid - vriendelijk personeel - en hier kom je echt tot rust ?
2 ans depuis

Roden Marcel en Chris
Néerlandais
Als je echt gerust wil zijn met je gezin? dan raden we U aan naar Domaine de l’Aisne te komen in Erezee‼️? Propere camping? ? vriendelijke bazen en personeel? alles is voorzien, kinderanimatie, bingo, zwemmen, vissen (grote vijver) en je word vriendelijk bediend in het Restaurant+heel lekker eten? wij staan hier met staancaravan, 2jaar, echt relax?? al veel vrienden, nog geen seconde beklaagt?? hier kan je echt genieten‼️??
2 ans depuis

Phaedra Dickx
Néerlandais
Mooie camping Meer om te vissen maar nodigt niet uit om in te zwemmen
2 ans depuis

h.m.ernest
Néerlandais
alles perfect in orde! Vriendelijke eigenaars en vriendelijk personeel, alleen jammer dat de meeste geen Nederlands spreken, buiten de eigenaars! Dit was voor ons de 2e maal op deze camping. Was lekker rustig, niet teveel lawaai en nog lekker genoten aan de visvijver.
2 ans depuis

Dupont
Néerlandais
hebben last minute geboekt voor de oudejaarsperiode
2 ans depuis

VINCENT V.
Français
super bon camping , nous retournerons sans problème, la cuisine est très très bonne , merci chef
3 ans depuis