Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
4 / 5 (14 votes )

Kompas Westende

Bassevillestraat 141
8434, Westende
Belgique

Kompas Westende est un site de camping dans Westende, Belgique. Kompas Westende a wifi, un magasins du camping et un restaurant. Les chiens sont admis sur ce camping. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement

Installations
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Snack-bar
Restaurant
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé

Recreation
Terrain de jeux

Sanitaires
Machines à laver


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Smit
Néerlandais
Vies sanitair, 1,5 uur op onze vette patat moeten wachten. Er was 1 meisje aanwezig om de mensen te helpen in de snackbar. De vloer was zo vies dat ze langs de rand moest lopen om niet uit te glijden.
4 mois depuis

Nancy H
Néerlandais
Wij zaten op een van de nieuwe verblijfplaatsen met eigen sanitair, met onze camper, de plekken waren een dag van te voren opgeleverd, de electra deden t in sommige huisjes niet. Er waren geen ophanghaakjes voor je handdoek aanwezig, gevraagd of ze die konden plaatsen, je krijgt als enig antwoordt, ze komen maandag binnen. We zijn tot die zaterdag erna gebleven, helaas niks gezien aan haakjes. Als je erna vraagd wordt je van t kastje naar de muur gestuurd. De wifi is bagger, moet je niet aankopen. Dus niet doen! De graszoden zijn er gehaast ingelegd, totdat we weggingen 1x gesproeid, dus t gras was dood. Elke dag staan er werklui voor je camper te klussen, electra, de tuinmannen die elders gras leggen! Geen goede ventilatie in t eigen sanitairhok. Naastgelegen golfbaan wordt elke morgen vroeg gemaaid, dit zijn dus geen rustige plaatsen om je vakantie door te brengen, zoals vermeld. T bittergarnituur op t terras 2x bevroren gekregen!
4 mois depuis

Hilde & Pol
Néerlandais
Prachtige camperplaatsen op wandelafstand van het strand. Verwarmd en proper sanitair en behulpzame medewerkers. De voorbereidingen voor de kerstvakantie worden getroffen. Misschien gaan we nog eens terug om de kerstverlichting (volledig) te zien. In de buurt fiets-, wandel- en excursiemogelijkheden zat.
11 mois depuis

Hilde H
Néerlandais
Handig,geboekt online en alles ging vlot. Je kan gewoon nr je toegewezen plek rijden. Wij waren daar met camper, maar vinden 10 euro voor de hond(3dagen) zwaar overdreven.
1 an depuis

Christiane
Néerlandais
Wij stonden op een camperplaats, op een hoek rechtover de vuilbakken en waar alle verkeer doorkomt zeer druk punt. Wat vooral min punt is, is dat de plaats zeer klein is tegenover de andere camperplaatsen( zelfde prijs) als je de luifel open zet staat de poot op de weg!Heel weinig plaats om tafeltje en stoelen te zetten! Tip ga nooit op camperplaats 189 staan!
1 an depuis

Anne A
Néerlandais
Gemoedelijke en overzichtelijke camping. Proper sanitair, vriendelijk personeel, leuk wegje naar het strand. Geen mega speeltuin maar leuk springkussen en klimrek en is eigenlijk voldoende voor de kinderen. Voor ons is deze camping véél beter dan kompas Nieuwpoort, betere ligging en veel rustiger. Wij staan hier dit jaar voor 3 maanden met onze caravan en dit is absoluut voor herhaling vatbaar!!
1 an depuis

Westermaat
Néerlandais
Meerdere keren op deze camping geweest in een Comfort Lodge tijdens verschillende Mei-, zomer- en herfstvakanties. Laatste keer Okt 2019 en door Corona in 2020 niet kunnen gaan en wat een gemis. Ik hoop dat we in 2021 weer kunnen en mogen. De ligging van de camping is goed, perfecte uitvalsbasis voor Brugge, Oostende, Diksmuide, De Panne met Plopsaland en ook Duinkerken, Calais en cap blanc nez aan de franse kust. Een ontzettend rustig strand op nog geen 10 minuten lopen. leuke paden door de duinen met daarin bunkers van de atlantic wall. De camping zelf is simpel, geen zwembad maar een waterspeeltuin in het hoogseizoen, in de zomer animatie voor de kleintjes. Ja, als je luxe en megacampings met 8 zwembaden incl glijbanen in Italië gewend bent zal dit tegenvallen. Heb je niet teveel eisen en hou je van de rust dan zit je hier prima.
1 an depuis

Jacqueline D.
Néerlandais
Mooie camperplaatsen gelegen aan de Ijzer, lekkere frietjes, kortom topverblijf!
1 an depuis

Femke
Néerlandais
We verbleven in een heel nette Comfort Lodge. Fijn dat je een eigen terras hebt, berging (voor onze fietsen was dat handig!) en parkeerplaats. Volg het pad door de duinen naar het strand! Fijn verblijf! x
1 an depuis

Paul
Néerlandais
We waren hier eerder (en tevreden!) maar nu is de site nog mooier geworden en voorzien van een nieuwe camperzone. Je bent zo bij het strand en de Noordzee.
1 an depuis

Johan S.
Néerlandais
We verbleven eerder toevallig op de nieuwe camperplaatsen van Kompas Camping Westende maar waren zeer aangenaam verrast. De camperplaatsen zijn heel mooi aangelegd en de prijs is correct. Op 10 min. wandelen door de duinen sta je op het strand! Bij boeking nummerplaat doorgeven en je rijdt zo binnen.
1 an depuis

Cassimon
Néerlandais
Jammer dat als de plaats vrij is er geen mogelijkheid is om vroeger te komen en of om later te vertrekken. Ze wijken niet van hun uren af. Wij waren er een weekend en bij veel campings is de mogelijkheid er wel om later te vertrekken. Op deze camping betaal je dan een extra nacht bij om een paar uur later te blijven! Verder is de camping wel netjes en mooi sanitair. Omwille van de niet afwijkende uren zal dit voor ons de eerste en de laatste keer geweest zijn.
2 ans depuis

Leonie
Néerlandais
In augustus 2020 verbleven we met ons gezin (2 volw en 3 kinderen 0,2,4 jr.) In een comfort lodge (6 p.) We hebben een heerlijk verblijf gehad. De waterspeeltuin is een groot succes en dichtbij het strand (10 a 15 min. Lopen) was heerlijk! In de omgeving is van alles te zien en te ondernemen. We hebben 10 fijne dagen gehad op deze camping. Een aanrader voor een gezin met jonge kinderen.
2 ans depuis

AD
Néerlandais
Prima camping, door de duinen is het 10 minuten lopen naar de zee. Sanitair wordt goed schoongemaakt, 2x per dag. Soms maken de camping gasten het vies, net als op elke andere camping. Terrein is zeer keurig onderhouden. Deze review nav alle slechte reviews die we vooraf hadden gelezen! Op de fiets langs de kust is aanrader, ondanks dat je nu niet overal mag fietsen ivm Corona maatregelen.
2 ans depuis