Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
4.5 / 5 (11 votes )

IJzerhoeve

Kapellestraat 4
8600, Diksmuide
Belgique

IJzerhoeve est un site de camping dans Diksmuide, Belgique, dans la région de la Flandre. IJzerhoeve a wifi et un snack-bar. Les chiens sont admis sur ce camping.

Caractéristiques du lieu

Hébergement

Installations
Connexion TV
Wifi
Snack-bar
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

ROOK (Sien Godderis)
Néerlandais
Het was dik in orde! Alleen al voor de sympathieke uitbaatster zou ik nog eens terugkomen. Rustige camping, mooi in het groen, uitzicht op de Ijzertoren en proper sanitair. Voor de kleine een tof avontuurlijk speelplein op de weg naar de camping, ook een aangenaam stekje voor de ouders.
2 ans depuis

Lander
Néerlandais
We zijn met een groepje vrienden gaan fietsen in de Westhoek en aan zee en hebben ons super gehad op de camping. We verbleven in de blokhut en het nieuwe vakantiehuisje en beide waren volledig in orde! Het ontbijt 's morgens was top, de kantine met zijn lekkere biertjes zeer gezelle en de ontvangst van Sam was heel hartelijk. Zeker een aanrader dus!
2 ans depuis

annemieke
Néerlandais
Naar West-belgische maatstaven is de IJzerhoeve een prima camping. Het terrein ziet er verzorgd uit, men is vriendelijk en behulpzaam. Er is redelijk wat groen. Inderdaad lekkere biertjes te verkrijgen (als de bar open is). In die bar kan men zijn telefoon opladen mocht daaraan behoefte zijn. WiFi op bijna het hele terrein. (Geen stabiel bereik in de uiterste hoeken.) Inderdaad mag er wel een aanrecht voor de vaat bij, maar daar valt goed mee te leven. Een negatief punt vind ik de hygiëne. Er worden honden toegelaten op het terrein met als enige restrictie dat ze niet los mogelijk lopen en dat de uitwerpselen moeten worden opgeraapt. Dat wil dus zeggen dat men zijn hond gewoon op de camping, op het tentenveld of waar dan ook op het terrein mag uitlaten. Er kan dus overal geplast en gepoept worden en dat gebeurde ook, op reukafstand en in de loop naar mijn tent. Raapt men uitwerpselen op, dan kan niet voorkomen worden dat er poep op die plek achterblijft. Op het veldje voor het terras, precies daar waar de oversteek was naar de douches, wc's en het aanrecht, lag de hond van een van de eigenaren aan een paaltje. Er werd ook daar zeker geplast en waarschijnlijk ook gepoept al heb ik dat niet waargenomen. Ik heb over de hondensituatie iets gezegd en dat was nieuw voor hen. Daar was men nog niet eerder op aangesproken. Later heb ik de hond van de eigenaar niet meer gezien. Ik hoop dat hier meer maatregelen op worden genomen. Ik zou daar ook maar informeren als ik u was want je staat anders zonder dit te weten met je tent en bedoening in de hondenbehoeften. Erg onhygiënisch.
2 ans depuis

Lida
Néerlandais
Gezien het feit dat ze nog in de opbouwfase zitten een uitstekende camping. Bijzonder vriendelijke eigenaars. Sanitair schoon en netjes bovendien toiletpapier aanwezig!! Deze camping ligt centraal t.o.v. de te bezoeken musea over de WO1. De prijs van €17.-- is heel billijk. De verrassing kwam toen we meldden dat we nog een week langer wilden blijven, we een gratis nacht kregen bij 7dagen boeken. Dus van onze 16 nachten hoefden we er maar 14 te betalen. Een hele leuke geste. We zullen zeker reclame voor de ijzerhoeve maken. Heel veel succes met de verdere exploitatie. We komen nog eens terug.
2 ans depuis

Ad Jansen, Son & Breugel Nederland
Néerlandais
Landelijke ligging vlakbij het centrum van Diksmuide (5 minuten fietsen). Prima en enthousiaste ontvangst door Philippe. Sanitair vrouwen is top, bij de mannen wat minder met af en toe wat geurtjes. Warm water is bij de prijs inbegrepen en de elektriciteitskosten zijn laag. Sam is een zeer gedegen beheerder, die alles voor je wil uitzoeken/regelen of wegwijs maken. De afwasplaats dient snel verbetering, want die is geplaatst voor mensen die in de Middeleeuwen leefden (aanrecht veel te laag). Leuk om te zien hoe deze drie twintigers zich er voor inzetten om hier weer een goed lopende camping van te maken, Chapeau! Prima uitvalsbasis voor het verder verkennen van de Westhoek van Vlaanderen (WO-I plaatsen, de kust, prima knooppuntennetwerk voor het fietsen en vele wandelroutes). Zonde om op de camping één nachtje te slapen op doorreis naar Frankrijk. Extra bonus is dat de zevende nacht een gratis overnachting is. We verbleven hier met veel plezier twee weken en komen zeker terug.
2 ans depuis

Kees en Anja
Néerlandais
Veel mogelijkheden om te fietsen naar de kust of het binnenland. Dicht bij Diksmuide wat een leuk stadje is Fijne bar op de camping met lekkere belgisch bieren Gastvrij onthaal Mooi gelegen camping met vrije plaatsen
2 ans depuis

anita
Néerlandais
pluspunt : rustige camping, goede uitvalbasis naar zee en naar de bezienswaardigheden in de buurt. vriendelijk onthaal. minpunt : geurhinder riolering aan vaatwasbak (gelukkig voldoende ver van de campingplaatsen gelegen) , waterdruk in douches van de vrouwen wat laag. Conclusie : goede rustige camping, maar er is nog werk aan om ze helemaal perfect te krijgen. Maar ik vermoed dat daar nog aangewerkt wordt.
2 ans depuis

ALBERT
Néerlandais
Gewoon even onthaasten lukt hier voortreffelijk. Toch dichtbij Diksmuide centrum,goed te belopen.
2 ans depuis

Kathy
Néerlandais
Leuke, rustige camping, op 20 min. wandelen van de ijzertoren en Diksmuide. Vriendelijke ontvangst en proper sanitair. Enkele uren per dag is de bar open en er staan automaten met alle voorzieningengen. Er zijn twee visvijvers aanwezig. Petanquebanen. Ideale streek om te fietsen. Vriendelijke jonge eigenaars, twee broers maar de dagelijkse uitbating is in handen van een vriendelijke, behulpzame, jonge vrouw.
2 ans depuis

Chapeau!
Néerlandais
Camping gerund door een aantal jonge mannen die een camping in verval hebben omgetoverd in een fijne plek. Sanitair is gewoon netjes en het terras/de kantine heeft een aantal mooie streekbieren op de tap. Gewoon een vriendelijke ontvangst op een fijne camping. Toegegeven, er valt nog flink wat werk te verzetten maar de basis staat! De camping is geschikt voor rustzoekers en mensen die een mooie uitvalsbasis zoeken in deze historische omgeving. Mannen, ga zo door! En tot ziens!
2 ans depuis

Anne D.
Allemand
Wir waren zu 6. für eine Nacht auf dem Campingplatz. Es war sehr ruhig und eine entspannte Atmosphäre. Es war auch trotz der Hauptsaison nicht übermäßig voll. Das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit. Vor Ort gibt es sogar leckeres Bier aus der Region zu kaufen.
3 ans depuis