Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}
Gîtes
4 / 5 (11 votes )

Holicay Village Knokke

Natienlaan 70
8300, Knokke
Belgique

Camping moderne dans le centre de Knokke! 

Caractéristiques du lieu

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Gîtes
Bungalows mobiles
Appartements

Qualifications
Endroit ombragé


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Aucune photo disponible

Avis

Hans V.
Néerlandais
Hadden onze plaats gereserveerd maar, we kregen het kleinste stukje dat er nog was onder een laaghangende boom, terwijl er nog vele stukken vrij waren tot na ons vertrek. Er was maar 1 sanitair blok open voor (wij schatten 60 personen). Dit sanitair is tijdens ons verblijf geen enkele keer proper gemaakt. We vonden de camping een rommelige bedoeling, er hing aan onze plaats een sterke rioollucht, …
7 mois depuis

Geert
Néerlandais
Nette bungalows. Vriendelijke eigenaars. Prima ontbijtservice. Op wandelafstand van Knokke centrum.
1 an depuis

Bres
Néerlandais
Wij verbleven in een Lodge type L voor 5 personen. Deze heeft een ruim terras met mooie tuin . Alle comfort is aanwezig, micro , wasrekje, twee badkamers die allebei zijn uitgerust met wc. Ons verblijf is fantastisch meegevallen op de rustige camping. De camping ligt op 2 km van het strand dus een fiets is een gemakkelijk vervoermiddel ,deze kan gehuurd worden op het vakantiedomein. Het enigste min-puntje is dat er geen airco is en ook geen muggengaas! Voor de rest een top vakantie op een verzorgd domein.
2 ans depuis

Marijke
Néerlandais
Prima camping met goed en schoon sanitair. De prijs is buitengewoon redelijk, zeker gezien de ligging ten opzichte van het centrum van Knokke. Wij komen graag een keer terug.
2 ans depuis

Roel
Néerlandais
Sanitaire voirzieningen slecht afgewerkt en zelfs gevaarlijk aangelegd. Open riolering. Je breekt je benen als je even niet oplet waar je loopt. Als je de eigenaar er op aanspreekt geeft hij niet thuis. Zeer ongeïnteresseerd
2 ans depuis

Godfried dewulf
Néerlandais
Kom ik regelmatig vriendelijk ontvangst proper Ja ik kom er graag
2 ans depuis

Cindy Aneca
Néerlandais
Dit is een perfecte camping voor een uitstapje aan zee! Je kan zo gaan shoppen in de Lippenslaan, kuieren langs de zee, heerlijk gaan eten.. wij hebben de fiets genomen en een uitstapje naar Sluis en Cadzand gedaan, de camping ligt direct aan het fietsknooppunt zodat je alle kanten uit kan! onderweg genoten van het mooie Zwin, heerlijk! De uitbaters zijn heel vriendelijk en behulpzaam, de plaatsen zijn mooi onderhouden. Het water in de douche is heerlijk warm, top! Wij konden ook genieten van een leuk bezoek van een ooievaar die gemoedelijk tussen de campers kwam wandelen! Een grote Carrefour ligt aan de overkant van de weg, makjemijk voor de boodschappen! Wij komen hier zeker terug! Een aanrader!
2 ans depuis

Dirk M.
Néerlandais
Camping Holiday is een eerder kleine, gezellige familiecamping. Gelegen op 750m van Knokke station. Mooie plaatsen (gras), verzorgde toiletten en lekkere douches. Op wandelafstand van het hartje van Knokke, en met de fiets kan je alle kanten op, het strand, de Lippenslaan, Heist, Sluis, ... Knokke heeft heel wat te bieden. Er is geen campingwinkel, maar een grote Carrefour op amper 100m. De enige onbekende is het Belgische weer, hoewel het aan de kust sneller voorbij waait, zeker in Knokke ;-) Er zijn ook seizoenplaatsen.
2 ans depuis

S
Néerlandais
2 nachtjes op een camperplek gestaan voor €18 per nacht. Dit is incl. douche en internet. Het ziet er erg netjes uit op het terrein. Barretje was gesloten eind juni. Vriendelijk ontvangen bij de receptie. Toiletten niet altijd schoon en zelf papier mee nemen. Veel kranen in de wasruimte waren stuk, totaal afgebroken. Beetje jammer want het ziet er dan gelijk zo onverzorgd uit. Elke dag komen er 2 ooievaars op visite. Bij het uitchecken een zakje zure beertjes mee gekregen, zeer attent. Wij voelden ons welkom op de camping en we zouden hier graag nogmaals overnachten.
2 ans depuis

Monique
Néerlandais
Keurige camping, mooie plaatsen en prima ligging voor uitstapjes te maken. Lopend naar het centrum is goed te doen. De afstand naar het strand is een aardige trippel, maar met een gehuurde fiets van de camping ben je er in 10 minuten. Zeer vriendelijke eigenaren die erg hun best doen om het de gasten naar hun zin te maken. Het sanitair is toe aan een opknapbeurt maar het is schoon. We hadden prachtig weer en konden dagelijks naar het strand zelfs na 2 weken verblijf nog bijgeboekt omdat we nog niet naar huis wilden. We gaan hier vast en zeker nog eens naar terug.
2 ans depuis

Karel
Néerlandais
Goede ligging vlak bij het station van Knokke en de Lippenslaan, maar dat is dan ook het enige positieve. Campers worden als sardientjes naast elkaar gezet, je luifel kan niet open. Het sanitair is buiten gebruik, ter vervanging staat er een sanitair-container. Maar om hierin te geraken moet je door de modder over houten planken. Om af te wassen moet je op een pallet gaan staan. Loosplaats voor je chemisch toilet is verstopt, dus sluit de eigenaar de watertoevoer maar af. Geen bordje met buiten gebruik of een lint ter vesperring. Gevolg, mensen maker er hun chemisch toilet leeg en merken daarna dat er geen water is om te spoelen. Bovendien is deze lozingsplaats pal naast de vaatwasplaats. Ik begrijp niet hoe de inspectie dit kan goedkeuren. Verder algemeen slecht onderhouden, eind augustus is er nog steeds geen enkele haag geschoren. Door de regen zijn er diepe sleuven in de weg via een zeer smalle doorgang naar de velden achteraan. Deze ligt er nog steeds zo bij, alleen is door de droogte de modder nu uitgehard.
2 ans depuis