Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Wifi
3 / 5 (12 votes )

Euro-camping-paola

Rue du Panorama 10
6900, Marche-en-famenne
Belgique

Euro-camping-paola est un site de camping avec 100 emplacements dans Marche-en-famenne, Belgique, dans la région de la Wallonie. Euro-camping-paola a wifi, un magasins du camping et un restaurant. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux.

Caractéristiques du lieu

Hébergement

Installations
Wifi
Magasins du camping
Snack-bar
Restaurant

Qualifications
Endroit ombragé

Recreation
Terrain de jeux


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Inge
Néerlandais
Weg blijven onveilige situaties speeltuin, brandveiligheid Slecht onderhoud camping en sanitair Slecht beheer
1 mois depuis

Inge Inge
Néerlandais
Weg blijven, De foto’s zijn oude en niet correct Camping onderhoud heel slecht Sanitair slecht Speeltuin kind onveilig Slecht beheer En te veel om op te noemen
1 mois depuis

Marleen
Néerlandais
Wegblijven als je er niet moet zijn! De andere campingbewoners zijn top maar het management is gewoon corrupt. Facturen kloppen niet, worden naar verkeerde personen gestuurd omdat ze zelf hun gegevensbestanden niet goed bijhouden. Vorig jaar 100 eur verplicht moeten betalen voor vuilzakken. Ik heb nooit een vuilzak gezien! In september de camping verlaten en nog steeds mijn borg niet teruggekregen, ondanks verschillende herinneringen. Het perceel werd netjes achtergelaten, alle facturen werden steeds op tijden betaald. Maar altijd hebben ze een reden... Als je ze moet geloven is iedereen daar blijvend invalide en wordt er niet meer gewerkt. Als je een mail stuurt, krijg je een onbeschoft antwoord terug. Ik vraag me af hoe je dan een camping runt. Mijn zaak niet meer, maar ik wil wel gewoon waar ik recht op heb en dat is mijn borg terug!
7 mois depuis

Heine
Néerlandais
Aardige uitbaters van de camping, wij werden er onthaald als en vriend. En het eten is zeer smakelijk, en goed betaalbaar. De kantine (taverne) is sfeervol ingericht het is er gezellig. De prijs van een stacaravan valt heel erg mee. Had er graag weer heen gegaan, maar hoor nu net dat Nederland code oranje heeft uit gegeven voor heel België. Nou ja zie jullie in 2021 weer
2 ans depuis

Coby
Néerlandais
Ik kom nu al weer drie jaar diverse keren per jaar op deze gezellige camping, waar een bar en restaurant waar je echt lekker kunt eten, m’n favoriet....stoofvlees! Er word veel georganiseerd zoals bingoavonden, barbeque, wild buffet, halloween, muziek/karaoke avonden enz. Je voelt je meteen thuis bij de aardige en vooral behulpzame beheerders die als motto hebben “ wij houden van huisdieren dus ook die van onze gasten zijn welkom!” Op en rond de camping is genoeg vertier voor kinderen een speeltuin waar ook een springkussen is en mogelijkheden voor div. balspelen. De omgeving is erg mooi om te wandelen je kunt dan zo maar een hert tegen komen of een trim parcours volgen in het bos maar Marche en Famenne heeft ook een gezellig centrum met leuke winkels en gezellige gelegenheden om iets te drinken en te genieten van de vele mooie kunstwerken die je bijna op elke vrije plek in de stad kunt vinden.
2 ans depuis

andy
Néerlandais
Toen we arriveerden werden we door de uitbater van de brasserie zeer vriendelijk ontvangen, blijkbaar was dit niet de eigenaar van de camping, na 2 u wachten kwam Wally dus de eigenaar van de camping aan, blijkbaar slecht gehumeurd want vriendelijk was anders. Nuja iedereen kan een slechte dag hebben, toen we naar de kampeerplaats gingen zag het terrein er tamelijk netjes uit, Helaas was de kampeerplaats een ramp, gewoon een rots onder je, picketten geraakten niet in de grond, ook de grond liep af, dus gewoon een ramp om te slapen. Het sanitair liet veel de wensen over, zeer kort warm water, aflopen die vlug verstopten. pfff kortom een nachtmerrie om je daar te douchen. Normaal zouden we daar 1 week blijven, maar na 3 dagen was de fun eraf, Wally beloofde om ons de resterende 4 betaalde dagen terug te storten, wat na 2 jaar nog steeds niet is gebeurd. Pure oplichting. We hebben al veel gaan kamperen maar nog nooit op zo'n slechte camping, enkel de brasserie is top!!!
2 ans depuis

Berend Vossebelt
Néerlandais
Mooie schone camping met een mooi zwembad voor klein en groot En camping plaatsen van 70 tot 100 meter
2 ans depuis

HansF
Néerlandais
Deze camping is in opbouw en de plannen zijn veelbelovend!
2 ans depuis

Manon
Néerlandais
Wat een schitterende ligging! Een heerlijke vakantie gehad. Het weer zat dan ook wel erg mee maar de mensen op de camping zijn gast vrij, de omgeving is prachtig en er is genoeg te doen. Echt een aanrader!!
2 ans depuis

Ben
Néerlandais
Een prachtige locatie voor een camping, zo ligt de camping aan een natuurreservaat en op loopafstand van de stad Marché. De camping beschikt over een zeer mooi cafe/restaurant met een voor campingbegrippen ruime keuze aan eten. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Zo wilden wij gaan fietsen in de omgeving en konden ze ons een mooie route aanbieden. Verder was de campingplaats erg netjes en was het ook nog eens betaalbaar! Echt een aanrader als je van wandelen en fietsen houdt.
2 ans depuis

Carine
Néerlandais
Camping plaatsen niet onderhouden sanitair niet verwarmd zeker niet voor in het najaar naar toe te gaan
2 ans depuis

Fam uit Antwerpen
Néerlandais
Wij hebben met onze zoon van 6 een leuk weekend gehad op deze camping. Bij aankomst vriendelijk ontvangen en hebben wij een mooie plaats gezocht op de weide onder de bomen. Het terrein was netjes onderhouden alsook het sanitaire blok. Deze camping in duidelijk nog in opbouw. Wat we miste is een zwembad voor de kids maar verder was alles ok. Wij komen zeker nog terug;
2 ans depuis