€14
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Tentes
Caravanes
Caravanes
Electricité
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
4 / 5 (9 votes )

Edelsteincamp

Hammerweg 1
55758, Schauren
Allemagne

Edelsteincamp est un site de camping avec 30 emplacements dans Schauren, Allemagne, dans la région de la Rhénanie-Palatinat. Edelsteincamp a wifi, un restaurant, une piscine intérieure et cadenas. Les chiens sont admis sur ce camping.

Sur Edelsteincamp Il est possible de camper avec un tente, un caravane ou un caravane. Outre le camping, il est possible de louer un bungalow mobile également. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un court de golf.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver et sèches-linges disponible

Caractéristiques du lieu

Type de camping
Camping fermier

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles

Installations
Electricité
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Pain au comptoir
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Ouvert toute l’année
Nudistes
Groupes de jeunes
Sans voiture

Recreation
Terrain de jeux
Animations pour enfants
Piscine extérieure
Piscine intérieure
Court de tennis
Zone minigolf
Court de golf
Pêche

Sanitaires
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

jenny
Néerlandais
De camping is heerlijk voor rustzoekers. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair is niet modern maar wel goed schoon. Op de camping een restaurant waar je goed kan eten. Voor kinderen is er geen vertier. De was kan gedaan worden op de camping, wasmachine en droger aanwezig.
1 an depuis

Ron Heinen
Néerlandais
Hier kom je echt tot rust. Mooie natuur en een schone lucht. Heerlijk wandelen
1 an depuis

B.w.heinen
Néerlandais
Edelsteincamp is een eenvoudige midden in natuur gelegen camping. Met een vriendelijke gastheer.
1 an depuis

Martin van Gent
Néerlandais
Mooie locatie in een natuurrijk gebied veel te bezichtigen in de omgeving en veel mooie omliggende plaatsen personeel erg behulpzaam en niet te lui om aan te pakken prijs/kwaliteitverhouding prima
1 an depuis

P.M.Suurs
Néerlandais
Heerlijk rustig in de natuur. Prachtig Centraal gelegen voor uitstapjes naar Idar- Oberstein,Bernkastel,Trier ,Luxemburg,Mainz enz. De jonge eigenaar is vriendelijk en zeer behulpzaam. Op de camping is een goede,niet dure pizzeria en in de buurt talloze goede restaurants Oud maar niet kapot sanitair wat goed schoon is.Ook een schone afwaskeuken en tegen een geringe vergoeding gebruik van wasmachine en droger. Voor kinderen geen faciliteiten aanwezig.
1 an depuis

Johan Scholten
Néerlandais
sanitair schoon maar aan vernieuwing toe, omgeving is mooi en heuvelachtig, het personeel is vriendelijk alleen moeilijk te vinden,de prijs is goed en voor 80 cent 8 minuten douchen correct,het restaurant was redelijk personeel zeer vriendelijk,niet erg kind is de camping vriendelijk er waren geen speeltoestellen of een zandbak
1 an depuis

Piet
Néerlandais
De camping is heerlijk rustig gelegen in de natuur. Je kunt er heel lekker eten. In de winter zijn op niet al te grote afstand twee bergen 800 m waar je kunt skiën en rodelen. op 35 km afstand een termaal bad. Leuke oude plaatsen in de buurt Cohem, Bernkastel Trier. Wij komen hier al jaren.
1 an depuis

Marja
Néerlandais
Ik kom al ruim 20 jaar op deze camping en voel me er altijd zeer welkom. De camping is sinds kort van eigenaar gewisseld. De nieuwe eigenaar doet heel erg zijn best om er iets leuks van te maken. De camping is zeer rustig gelegen en heerlijk om uit te rusten en niets te doen. er is heel weinig te doen op deze camping en je kunt wel in de omgeving prachtige wandelingen maken. Zeker de Eidelsteinstrasse is de moeite waard om te ontdekken. Liefhebbers van edelstenen kunnen in deze buurt veel leuke dingen vinden.
1 an depuis

Fam. Hoekstra
Néerlandais
Zo kort was ons verblijf op deze camping. Dat had meer te maken met de onvriendelijkheid van de eigenaar dan de camping zelf. Als het verwelkomen en te woord staan van je gasten in het hoog seizoen geen prioriteit hebben, dan zoeken we wel een ander om ons geld naar toe te brengen. Verder slecht aangegeven op de weg.
1 an depuis