€19.25
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 March jusqu'à 15 November
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Jours
{{r.bookingDays}}

Tentes
Caravanes
Caravanes
Electricité
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
4 / 5 (7 votes )

D'ouwe Ploeg

Boudewijnskerke 74
4374 SC, Zoutelande
Zeeland, Pays-Bas

Kamperen bij de boer in Zeeland tijdens uw vakantie? Op Camping D’ouwe ploeg bent u dan aan het juiste adres! Een vakantie op Camping D’ouwe ploeg staat garant voor een unieke Zeeuwse ervaring en is leuk voor jong én oud.

Zo kunt u het échte boerenleven ervaren en heerlijk ontspannen op onze rustige camping in Zeeland. Kom kamperen bij de boer in Zeeland op Camping D’ouwe ploeg en geniet van een vakantie om nooit te vergeten!

Caractéristiques du lieu

Type de camping
Camping fermier

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles

Installations
Electricité
Wifi
Pain au comptoir
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Sans voiture

Recreation
Terrain de jeux
Tables de tennis de table

Sanitaires
Cabines de lavage
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Willem
Néerlandais
Kleinschalige camping, ruime plaatsen. Maar een paar nachten gekampeerd, maar komen zeker nog een keer terug. Werd vriendelijk geholpen met het plaatsen van de caravan
3 ans depuis

Fam. Sinke
Néerlandais
Nette, mini camping (15 plaatsen) midden in het groen. Prachtig uitzicht over de paarden weiden en in de verte zie je de duinen. Sanitair zeer schoon. Gastvrije, gemoedelijke sfeer. De 2 eigenaren hebben naast de mini camping een agrarisch bedrijf, met o.a. bloemzaad teelt. Als je vragen hebt nemen ze de tijd om uitleg te geven. Toen wij er in juni waren stonden de bloemenvelden prachtig in bloei! Bewonderingswaardig om te zien. We hebben prachtige foto’s kunnen nemen. Voor de kinderen is er een dierenweide met geitjes, kippen, kuikens, cavia’s, konijnen, een poes en een hond. Verder zijn er nog paarden en pony’s. Onze kinderen vonden het ponyrijden het allerleukste. Een dag regen vonden de kinderen niet erg omdat ze zich in de recreatie ruimte goed hebben vermaakt met tafeltennis, spelletjes en tv kijken. Er was WiFi. De bakker kwam elke morgen met verse broodjes. Supermarkten in de buurt. Strand Zoutelande is super!!
3 ans depuis

Marijke ten Broeke
Néerlandais
Nette kleine camping met 15 plaatsen. We hadden aanvankelijk geboekt voor 5 nachten maar door een ziekenhuisopname van mijn man konden we uiteindelijk maar 4 nachten. Hier had ik 4 dagen van tevoren een mail over gestuurd en 1 dag vooraf nog over gebeld omdat ik geen reactie kreeg. "Men had de mail gelezen en het was geen probleem zei men". Bij het afrekenen moesten we toch 5 nachten betalen omdat we de 5e nacht 4 dagen van tevoren hadden geannuleerd ipv 5 dagen van tevoren zoals in de voorwaarden stond. Dit vind ik de kleingeestigheid ten top ! Ik kan me voorstellen dat men deze voorwaarde in het hoogseizoen hanteert maar niet in het laagseizoen. Toen wij aankwamen waren er nog 3 plaatsen leeg. Er was totaal geen begrip voor onze situatie "daar hadden we toch een annuleringsverzekering voor" was de reactie. Hier zien ze ons dus nooit meer. Sanitair was netjes maar 1 afwasbak met warm water vind ik te weinig.
3 ans depuis

Otto - Elvera
Néerlandais
Prima minicamping met goede faciliteiten eigenlijk helemaal niets op aan te merken een kleinigheidje is dat er maar een heren toilet is en een urinoir. aardige eigenaar, sanitair douches heel schoon wordt echt aandacht aan geschonken. Strand is op 2,6 km afstand lopend net even onder een half uur.
3 ans depuis

M. De Braal
Néerlandais
Wij huurden een chalet met 1 extra campingplaats. Gemoedelijke camping, sanitair zeer schoon. Voldoende douches/ wc's en 2 afwas plaatsen. Chalet van alle gemakken voorzien. Toen wij er waren werd het oogstfeest gevierd en werd er spontaan, voor alle gasten pannenkoeken gebakken. Erg gezellig. Het prachtige strand en de duinen gemakkelijk aan te fietsen. Oplaadpunten voor elektrische fietsen waren aanwezig in de fietsenstalling.
3 ans depuis

Sandra warmerdam
Néerlandais
Kleine camping ver van koudekerke vandaan. Slechte WiFi ontvangst. Plaatsen wel ruim. Maar wij zaten verborgen achter een chalet, geen fijne plaats. Sanitair wel schoon maar erg weinig maar 1 afwasplaats. 2 douches en toiletten voor dames en ook voor heren. Maximaal 1 weekje hier geweest.
3 ans depuis

gj
Néerlandais
alsa service zijn er vlonders in voortent of voor je camper beschikbaar
3 ans depuis