Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Wifi
BBQ autorisés
3.5 / 5 (11 votes )

Domaine de Litteau

L'Église 5122F
Litteau, 14490
France

Domaine de Litteau est un site de camping dans 14490, France. Domaine de Litteau a wifi, un magasins du camping et un snack-bar. Outre le camping, il est possible de louer un bungalow mobile également. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux.

Caractéristiques du lieu

Recreation
Terrain de jeux

Hébergement
Bungalows mobiles

Installations
Wifi
Magasins du camping
Snack-bar
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Endroit ombragé
Sans voiture


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Conny
Néerlandais
Wij hadden een wisselend gevoel over de camping. De gehuurde caravan was nieuw en we hadden het idee dat wij de eerste gebruikers waren, alles zag er ongebruikt uit. Ondanks dat ontbraken er heel wat zaken die op de inventarislijst stonden die we moesten controleren en binnen 24 uur getekend moesten inleveren bij de receptie. Zeer positief vonden wij de insectenhorren voor de slaapkamer ramen zodat we die lekker open konden laten staan in de nacht. Nu de negatieve zaken: naast ons was de caravan bezet door personeel van de camping die het niet zo nauw namen met de stilte uren en tot 3 uur 's-nacht onder onze slaapkamerramen zaten te feesten. Na mijn klacht daarover werd dat minder laat de andere avonden. Onplezierig vond ik de manier waarop er om gegaan wordt met de borg van 430 euro. Bij vertrek zou na controle die borg worden geretouneerd maar bij vertrek werd er niks gecontroleerd dat kwam later werd er gezegd en dat is toch vreemd.
2 ans depuis