Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 15 March jusqu'à 31 October
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
3 / 5 (9 votes)

Camping Wildzicht

Gooijerdijk 8
3956 MB, Leersum
Pays-Bas

Camping Wildzicht est un site de camping avec 30 emplacements dans Leersum, Pays-Bas. Les chiens sont admis sur ce camping. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver disponible

Caractéristiques du lieu

Type de camping

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Wifi
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Ouvert toute l’année
Groupes de jeunes
Sans voiture

Recreation
Terrain de jeux

Sanitaires
Machines à laver


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Irma Dakman
Néerlandais
Ja okee het is een rotzooi. Vind ik geen enkel probleem. Er komen dagelijks paradijsvogels buurten die jaren op deze camping hebben gewoond. Ze zijn vriendelijk en open. De eigenaar Bert is een schat. En een schone douche heb ik thuis wel.
1 an depuis

rien
Néerlandais
erg landelijk gelegen als je van rust houd is het hier fantastisch
1 an depuis

Janneke
Néerlandais
We wisten niet wat we zagen toen we aankwamen: er stond van alles op het erf: grote zakken met lege blikjes, sloopauto's, oude caravans, woonketen, oude bootjes. Het was in een woord een grote rotzooi. Toch besloten we te blijven, omdat we alleen maar een plekje zochten om onze vouwwagen uit te testen: het veld waar we stonden was prima, en het was er heerlijk rustig want er was maar 1 andere gast. Het sanitair is zeer primitief en niet erg schoon, maar het werkt. Schoongemaakt is er niet tussen de vrijdagmiddag van aankomst en de zondagochtend van vertrek. En oh ja, de grote schuur doet ook dienst als uitgaanskeet voor jongeren: dit leidde tot onze verrassing totaal niet tot overlast, we hoorden weinig muziek en andere geluiden. (kleine) kinderen zien de rotzooi niet: de paarden, geitjes, kippen en andere dieren vielen in de smaak bij ons zoontje. Als je niks tegen rotzooi hebt dan is de camping een optie: Anders zou ik zeggen ga vooral ergens anders naartoe.
1 an depuis

Vincent
Néerlandais
Fijne boerderij camping met paarden. De ontvangst is buitengewoon vriendelijk. Veel plezier gehad.
1 an depuis

Lianne
Néerlandais
Zo jammer van deze camping. Er is een prachtig kampeerveldje, met mooi uitzicht. Er lopen paarden en geiten rond. Leuk voor de kinderen, maar het sanitair is duidelijk aan vervanging toe. Dit is niet meer goed schoon te houden. En de rommel op het terrein. Er wordt zoveel verzameld, van tonnen met lege blikjes tot een grote boot (helemaal ingebouwd) ligt er. Ontvangst was zeer vriendelijk. Door de rommel en zeker de staat van het sanitair komen wij niet meer terug.
1 an depuis

SvD
Néerlandais
Bij aankomst midden tussen een Iers gezelschap terecht gekomen die met grote busjes alles blokkeren. Een plaats gekregen die meer op een moeras leek dan op een staanplaats. Na elkaar te hebben aangekeken direkt besloten om naar een betere camping te zoeken. Dit bleek via internet niet mogelijk omdat er toevallig een storing was.Na de auto met caravans uit moeras te hebben gekregen zijn we op een "echte" camping terecht gekomen in een groot bos te Doorn, zodat we alsnog een fijne week hebben gehad.
1 an depuis

karin zijlstra
Néerlandais
De ligging van de camping is geweldig( naast een landgoed waar je zalig doorheen kunt wandelen). verder kom je op de camping echt tot rust door de gemoedelijke sfeer. De eigenaars proberen er alles aan te doen om te zorgen dat alles naar wens is. Kinderen kunnen zich lekker uitleven op de trampoline, skelters en zorgen voor de beesten. Echt een aanrader.
1 an depuis

yvonne
Néerlandais
We zijn er 5 dagen geweest met onze eigen tent. We zijn vriendelijk en behulpzaam geholpen. Voor de kinderen was het een fijne camping met veel dieren en een speeltuin. knus en klein en natuurlijk de paarden. Manon heeft de meiden goed begeleid op de paarden. niets moest en alles mag. Lieve paarden en zelfs de mogelijkheid om een bosrit te maken. Wij gaan zeker nog een keer terug. Mijn zoons hebben het er ook naar hun zin gehad met de skelters en steppen. Bert is zeer behulpzaam en staat altijd voor je klaar.Op het veldje waar wij stonden stond ook een geit en af en toe een paard. Wat willen de kinderen nog meer.
1 an depuis

rob
Néerlandais
Bij aankomst wisten we niet wat zagen , wat een troep. Maar we werden naar een soort paardenwei gebracht,het uitzicht daar was mooi. Maar verder een grote modderpoel. Over het sanitair zullen we het maar niet hebben, te vies voor woorden. Een nacht gebleven (van de oorspronkelijke 4), mijn vrouw was 's nachts ziek geworden dus we gingen heerlijk naar huis. Dit nooit meer!!!!!!
1 an depuis