€25
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 11 November
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Tentes
Caravanes
Caravanes
Electricité
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Navigation/Surf
3.5 / 5 (13 votes )

Camping Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer

Zilvermeerlaan 2
2400, Mol
Belgique

Camping Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer est un site de camping avec 200 emplacements dans Mol, Belgique, dans la région de la Flandre. Camping Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer a wifi, un magasins du camping, un restaurant et une piscine intérieure. Les chiens sont admis sur ce camping.

Sur Camping Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer Il est possible de camper avec un tente, un caravane ou un caravane. Outre le camping, il est possible de louer un bungalow mobile également. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux, un sauna, jeu de boules, un court de tennis , un tables de tennis de table, un court de golf, un zone minigolf , navigation/surf et location de vélos.

Camping Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer propose des installations sanitaires pour les handicapées. Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver et sèches-linges disponible

Caractéristiques du lieu

Type de camping
Camping fermier

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Electricité
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Pain au comptoir
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Ouvert toute l’année
Nudistes
Groupes de jeunes
Sans voiture

Recreation
Terrain de jeux
Animations pour enfants
Nage en eau naturelle
Piscine extérieure
Piscine intérieure
Bain thermaux
Sauna
Court de tennis
Tables de tennis de table
Zone minigolf
Court de golf
Navigation/Surf
Location de vélos
Pêche

Sanitaires
Tables à langer
Sanitaires handicapés
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Jorgen
Néerlandais
Leuke camping echt mooi. Maar waardeloze animatie. Voor elke activiteit moet je met 50 tot 70 mensen in de rij staan. En grote kans dat je niet aan de beurt komt.echt waardeloos.ze zijn hier in de jaren 80 blijven hangen.waar andere campings dit via apps doen.
4 mois depuis

Ger
Néerlandais
Net terug van 2 dagen verblijf (zondagmiddag tot dinsdagochtend). 60 euro betaald, incl 2 honden. In eerste instantie leek het een mooie rustige camping aan het water. Op dag 2 (0800 uur) wreed gewekt door 2 bosmaaiers duurde tot 1600 uur. Om 1100 uur een klacht ingediend. Ze zouden naar de andere kant vd camping aan het werk worden gezet. Om 1500 uur nogmaals geklaagd want ze bleven gewoon doorgaan aan de andere kant vd camper, nu geklaagd bij de directeur. Wat een vrek. Hij wilde het afdoen met 2 tegoedbonnen voor een waterfiets en de minigolf, maar de volgende dag zouden we weer vertrekken. Dus dat kon niet. Waarde 10 euro pp. Enige financiële tegemoetkoming kon niet, want hij wilde geen verschil maken met andere gasten. Ik eiste zeker de helft terug van de kosten, want van rust was totaal geen sprake. Ook het (keurige) sanitairgebouw is tussen 08 en 10 uur gesloten. Kortom een prachtige camping, maar veel overlast gehad.
1 an depuis

Kevin
Néerlandais
Dat het personeel heel heel slecht betaald word door een gierige baas en de motivatie van het personeel ver te zoeken is,. (Eigen onderzoek met 17 personeelsleden gepraat) hij doe alles voor de quote 500 te halen mr vergeet de mensen wat dat voor hem behalen, zijn personeel dus. Jammer je merkt het wel in het park.
1 an depuis

Van der Pligt
Néerlandais
+ strand (en toegang glijbanen en toestellen)+ aardige mensen bij reserveren+ sanitair hoofdgebouw+ leuke buren+ ruime kampeerplaatsen- sanitair bijgebouw- loopafstand naar sanitair- werd naar verkeerde plaats gestuurd en vervelend behandeld door de medewerker die vertelde dat ik moest verhuizen. Fouten maakt iedereen en is geen probleem, maar foutoplossing was totaal verkeerd (geen excuus, geen alternatief, negatieve woorden, behandeling uit de hoogte, geen goedmaker (begrip, hulp, tegemoetkoming etc)
1 an depuis

Annick
Néerlandais
Heel grote, nette camping. De eerste week werden we iedere ochtend stipt om 8 uur wakker gemaakt door een kraan die boomstammen in een container gooide. De camping ligt er zeer netjes bij en die werken moeten uiteraard gebeuren, maar waarom om 8 uur om dan om 10 uur te stoppen? Er stonden niet veel kampeerders maar de meesten hadden wel een hond bij en blaffen is maar blaffen...
1 an depuis

Fam. Jacobs
Néerlandais
Er is enorm veel te beleven op het domein. Mooi gelegen in de bossen en prachtig wit zandstrand.
2 ans depuis

van der Lee
Néerlandais
het is nu 00:40 uur (tp 182) en de buren hebben nog steeds de muziek aan 1 kant. Zitten met 8 man bij elkaar (corona bestaat hier niet). Aanspreken had weinig zin. Andere kant is ook nog verbaal aanwezig. Kan nu niemand bellen om de overlast te stoppen. 1 x en nooit meer dus.
2 ans depuis

Bente
Néerlandais
Slechte serivice, de stroom was uitgevallen en we waren naar de receptie gegaan, maar niemand is komen helpen. 3 dagen later nog steeds niemand geweest. Iemand was uiteindelijk flauwgevallen en we hadden 7x gebeld voor sluitingstijd, maar weeral niemand opgenomen. Nogmaals naar de receptie gegaan, maar wederom niemand die kwam helpen ( we moesten een cola gaan halen, in het restaurant dat dicht was ). Echt niet normaal dit!!!
2 ans depuis

Francis
Néerlandais
We hadden een toeristische plaats geboekt nr 048 dichtbij sanitair noord, Bij aankomst was dit nog niet open, het dichtstbijzijnde sanitair was dan op 500mtr. we mochten wel een andere locatie kiezen om dichterbij het sanitair te zijn blok centraal was dit dan. Maar toch nog op 320 mtr. Wat ons vooral stoorde waren de openingstijden V/D blokken gesloten tussen 8.oo en 10.oo .maar dan wil iedereen naar het toilet en zich wassen toch. Terwijl ze gemakkelijk het ene deel konden kuisen en een ander openen die altijd gesloten was. In de brochure kan men beter ook vermelden om een bladhark mee te nemen,je valt immers over de dennenappels die er in overvloed liggen. WiFi OK als er niet veel gasten aanwezig zijn. Één sanitairkaart per huurlocatie is niet klantvriendelijk. Waarom moet je eigenlijk een ingangkaart voor de sanitaire blokken hebben? Iedereen is er toch legaal op de camping. Het convid-19 virus excuus (mis)bruik men hier
2 ans depuis

lennert
Néerlandais
ik vond het cool want je had een grote vijver met glijbanen en er was toen ook iets van coca cola dat was cool wat je had ook een strand café vanalles gwn perfect
2 ans depuis

napaky
Néerlandais
wij verblijven al jaren in de zomer op de camping,het is een mooie camping en niet duur,enigste minpunt weinig toiletten en douches,een sanitairgebouw erbij zou geen luxe zijn.Het restaurant is goed,maar wel erg duur voor een camping.Bij mooi weer,heerlijk wandelen en vertoeven in het meer of speeltuin
2 ans depuis

Jochen O.
Allemand
Viele Dauercamper aber der Touristenbereich ist ziemlich abgetrennt. Der Platz ist riesig aber sehr sauber, unbedingt Fahrräder mitnehmen. Die Nutzung des angegliederten Freizeitgeländes mit Badesee ist kostenlos möglich. Saubere moderne Sanitärgebäude. Die Parzellen sind wirklich sehr gross und mit eigenem Stromanschluss.Vom Badebetrieb ist auf den Plätzen nichts zu hören.
3 ans depuis