€23.7
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 April jusqu'à 31 October
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Tentes
Caravanes
Caravanes
Electricité
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
4 / 5 (12 votes )

Camping Nimseck

Zum Nimseck 2
54666, Irrel
Allemagne

Camping Nimseck est un site de camping avec 200 emplacements dans Irrel, Allemagne. Camping Nimseck a wifi, un restaurant et une piscine intérieure. Les chiens sont admis sur ce camping.

Sur Camping Nimseck Il est possible de camper avec un tente, un caravane ou un caravane. Outre le camping, il est possible de louer un bungalow mobile également. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux, un sauna, un tables de tennis de table et un court de golf.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver et sèches-linges disponible

Caractéristiques du lieu

Type de camping
Camping fermier

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Electricité
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Pain au comptoir
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Ouvert toute l’année
Nudistes
Groupes de jeunes

Recreation
Terrain de jeux
Animations pour enfants
Nage en eau naturelle
Piscine extérieure
Piscine intérieure
Bain thermaux
Sauna
Court de tennis
Tables de tennis de table
Zone minigolf
Court de golf
Navigation/Surf
Pêche

Sanitaires
Tables à langer
Cabines de lavage
Sanitaires handicapés
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Marc
Néerlandais
Vriendelijke behulpzame mensen. Onderste deel van de camping heeft veel last gehad van de enorme overstromingen die hier in juli waren. De nieuwe eigenaar heeft nu besloten alle verbeteringen die hij de komende 3 jaar tóch al wilde uitvoeren, versneld door te voeren. Wij gunnen het hem van harte, hij heeft de camping overgenomen aan het begin van de corona-pandemie, toch al geen goede start dus. Als nu niets meer tegen zit ziet de camping er volgend jaar fantastisch uit. Heeft nu al een goede ligging, en je kunt inderdaad fantastisch (typisch Duits) eten voor weinig geld. Fijne Aldi in dorp, Echternach en dinosaurierpark op kruipafstand, Bitburg (binnenzwembad) dichtbij.
7 mois depuis

jan andries
Néerlandais
rustige camping , beetje verouderd maar alles netjes en proper. eten supper goed en niet duur. vriendelijke mensen,
1 an depuis

De kampeerders
Néerlandais
Bij aankomst kregen we een plek bovenaan de camping toegewezen. Vriendelijke jonge dame bij de receptie. Tussen de vaste vervallen caravans en gebouwde huisjes mochten we gaan staan. Geen fraai zicht. De plek was ruim en vlak. We stonden tussen een grote groep Hagenezen. Je moet er maar van houden. Zwembad was leeg en het wc gebouw was sterk verouderd. Het stonk er en er was maar één wc. Oude, verlaten, slecht onderhouden camping. Voor ons nooit meer! Twee personen, tent, elektriciteit betaalden 30 euro. Zonde van het geld!
1 an depuis

Nederland
Néerlandais
Van te voren plaats 325 besproken en voorschot betaald . Bij aankomst vond aan heer van camping beter voor ons 66a. Helemaal aan uiteinde camping met veel geluidsoverlast rondweg. Omdat we 3hondjes bij ons hadden. Helemaal tegen ons zin . Sanitair is oud en heel smerig. Zeker geen aanrader..
1 an depuis

Leon Bemelmans
Allemand
Hans peter leze was da steht uber wlan( wifi) bin hir auf camping dauer camper. Und mus sagen das es internet unten immer weck fält. Hinter die toiletten wlan nicht functioniert. Ist kein oder ab und zu wlan. Alle leute unten finden es auch nicht gut. Werbung zu machen auf webseite und wenig oder nichts zu kriegen. LG LEON
1 an depuis

Martin
Néerlandais
voor het 2de jaar op deze camping geweldig voor kinderen prijs kwaliteit super mooie omgeving om te wandelen en te fietsen volgend jaar weer!
1 an depuis

Martin
Néerlandais
Supercamping gratis douchen gratis animatie voor de kinderen mooie plaatsen wij hadden schaduw Alles bij de prijs inbegrepen grote plaatsen Mooie omgeving nog geen 10 min van lxumburgse grens Dit is ouderwets vakantie vieren!
1 an depuis

Mevr. Kramer
Néerlandais
Fijne camping, mooie omgeving, wij komen hier al jaren op weg naar Frankrijk en op de terugweg naar huis en het bevalt ons prima. Echter vanavond een flinke domper in het camping restaurant. Hier werd n.l. flink gerookt, we hadden ons eten al besteld, anders waren we elders gaan eten. Bah, we zitten nu in onze caravan met naar rook stinkende kleding, ik vind het absurd dat er in een restaurant nog wordt gerookt! We hopen wel terug te komen op de camping, maar niet meer in het restaurant!
1 an depuis

De heuvel
Néerlandais
Een camping die zijn beste tijd heeft gehad ? Dat was het eerste wat in ons opkwam toen we aankwamen. We hadden plaats 10 aan de Nims. Erg ruime plek we hebben een grote tent en en bijzettent met aaanhanger en auto bij en plaats was nog niet vol. Toiletgebouwen verouderd maar wel schoon! De 2e week was het rustiger waardoor er bij de animatie niet alles doorging . Een tip voor animatie team ga de camping rond en vraag of de kids mee willen doen dat trekt vaak nog wat meer animo. Eten in de nimseck schranke is prijs kwaliteit goed. Idd erg veel vaste gasten maar op veld onder aan Nims geen last van. Jammer dat op veldje geen toiletgebouw is eigenaar gaf aan dat dit te maken heeft met vergunning veld onder is ook overloopgebied van het riviertje de Nims. Als je niet hele hoge eisen stelt en ouderwets goedkoop op vakantie wilt dan is dit een prima camping. We zijn niet zo van 2x terug naar hetzelfde dus geen 2e keer.
1 an depuis

Rachel Hohensteijn de Jong
Néerlandais
Wij houden hier van: een terrassen camping, zodat er meerdere gedeeltes zijn. Een ruime plek in het groen: wij staan zelfs aan de Nims! Rust in de ochtend en de avond. Geen gedoe met bandjes of poortjes voor het zwembad. Een douche met altijd warm water en geen drukknopjes. Goed werkende Wi-Fi op tenminste 1 centrale plek. Een bepaalde kneuterigheid. Een leuk terras en lekker restaurantje. Voor ons heeft camping Nimseck dit allemaal en nog wel meer. Natuurlijk, er zijn altijd wel minpunten te vinden, maar die zijn voor ons niet relevant. Wij hebben hier een heerlijk verblijf en gaan zéker nog een keer terug! Oh, en de natuur in deze regio is adembenemend mooi!
1 an depuis

Annette van den Hout
Néerlandais
Entertainment voor de kleintjes was prima maar we hadden erg veel last van de oudere hangjongeren Door kliekvorming van vaste gasten is het voor passanten onaangenaam verblijven Ook is alles oud en slecht onderhouden en wordt er in de kantine gerookt
1 an depuis

Bosi
Allemand
Wir waren im August für eine Woche mit Wohnwagen auf dem CPL. Die Sanitäranlagen sind nicht mehr auf dem neuesten Stand, waren aber immer sauber. Ab Mitte Aug. günstige Nachsaisonpreise.
7 ans depuis