Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
BBQ autorisés
3 / 5 (14 votes )

Camping Mainparksee

Johann - Dahlem - Str. 2
62814, Mainaschaff
Allemagne

Camping Mainparksee est un site de camping dans Mainaschaff, Allemagne, dans la région de la Bavière.

Caractéristiques du lieu

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Endroit ombragé


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Aucune photo disponible

Avis

Roos
Néerlandais
Lekker dicht bij de snelweg en dat hoor je inderdaad, maar het stoorde ons niet. We stonden op een klein grasveldje vooraan een vrij grote camping met sta caravan plaatsen. Door de week was dat heel rustig, waarschijnlijk in het weekend drukker. De camping ligt in de buitenwijken van een stad en de omgeving is niet heel inspirerend. De camping grenst aan een meertje met meerdere strandjes. Wij zijn er omheen gelopen naar een klein “Duits” restaurantje met aardige mensen. De wienerschnitzels ( ja gefrituurd zoals dat hoort), de salade en de frites waren lekker. Al met al een klein kijkje in een Duitsland dat je anders niet zo tegen komt. Het doet denken aan een Franse municipal. De bakker op loop/fietsafstand. Veel wat in andere reviews geschreven is is waar maar wij konden het wel waarderen! Ook het loopje rond het meer was prettig op dagen dat we zoveel in de auto zaten. Bijgeslapen en een ervaring rijker nu nog 400 km naar huis.
1 an depuis

Fam. Bakermans
Néerlandais
Het is een prima doorgang camping. 1 km van de snelweg. Vriendelijk personeel. Zwemmeer aanwezig. Geen broodjesservice maar 500 meter verderop was een winkelcentrum waar je om 7 uur al terecht kon voor broodjes. 10 minuten lopen naar de andere kant van het meer een restaurantje, prijs kwaliteit ruim voldoende. Schoon sanitair en de auto kon voor de caravan blijven staan.
1 an depuis

Wil
Néerlandais
Eens maar nooit meer. ook niet als overnachtingscamping. Douchemuntje 1 euro pp Betaalde 23,50 euro voor 1 overnachting. Geen brood service. Geen gelegenehied om een hapje te eten. Norse man, als je wat vroeg kreeg je een letter-grepige antwoorden. Mag van mij uit het boekje camping voor onderweg.
1 an depuis

Roosje
Néerlandais
Op onze terugreis 1 nacht op deze camping overnacht. Wij stonden aangekoppeld op een groot dor grasveld met weinig beschutting. De camping had totaal geen uitstraling en was 's nachts lawaaierig door de naastgelegen A3 autobahn. Tevens lagen pal boven het terrein hoogspanningskabels. Het sanitair was netjes en schoon, wel je kon alleen het sanitair gebouwtje in met een loper waar je €20 borg voor betaalt. Bij aankomst werd niet vertelt dat je alleen kan douchen met een douchemuntje a €1,-. 's avonds wilde wij een hapje gaan eten en werden door de eigenaresse naar het meer gewezen, aldaar was een zeer luidruchtige cafetaria met weinig keuze. Het meer werd omschreven als het mooiste meer in de omgeving maar wij zagen alleen een grote plas met water met op de achtergrond oostblok flats en fabriekspijpen!!! Een overnachting op deze camping..eens maar nooit meer!
1 an depuis

Sparks
Néerlandais
Kwam op een doorgangsveld te staan waar je aangekoppeld kunt overnachten. Op zich prima maar werd naast een caravan gezet met voortent die daar blijkbaar langere tijd staat. Er kwam rond die caravan een hele groep Polen o.i.d. inclusief kinderen samen. Het harde gepraat van de ouders en het geschreeuw van de kinderen ging de hele avond door tot 00.30. Heb er de volgende ochtend een klacht over ingediend bij de receptie. Douchegebouw toegankelijk met sleutel waarvoor €20 moet worden betaald. Daarna nog 2 verrassingen: je moet munten hebben om te douchen, en je mag maar tot 21.30 van de douche gebruik maken. Camping met veel regeltjes, inclusief nachtrust vanaf 22.00, maar deze regel wordt niet gehandhaafd. Snap niet waarom ze een lawaaierige vaste gast op een trekkersveld zetten, misschien omdat deze op de vaste plekken al weggestuurd was??
1 an depuis

M. Bruijn Bronsdijk
Néerlandais
Onvriendelijke mevrouw bij de receptie.Betalen voor de douche daar moet je eerst munten voor kopen. Geen electra bij de tent dus ook geen koeling voor het eten. Wel kun je een koelbox tegen betaling in het douche gebouw zetten. Eerst een sleutel vragen. Mooi meertje maar vanaf de tent pittig stukje lopen. Drukte van de snelweg die er achter loopt. Ook de slagboom openen om de camping met de auto op te komen ging niet van harte.Geen overdekte ruimte om de afwas te doen. Een onprettige camping
1 an depuis

Fam Ikink
Néerlandais
Wij zijn vriendelijk ontvangen en werden naar onze plek gebracht waar we de caravan aangekoppeld konden laten staan. Sanitair was schoon en goed onderhouden. Op tien minuten lopen langs het meer is een restaurant waar je goed kunt eten. Bij de receptie kun je broodjes bestellen voor de volgende dag.
1 an depuis

Voor 1 overnachting acceptabel!
Néerlandais
Vriendelijk ontvangen, 22,50 per nacht en broodjesservice(moesten we wel naar vragen)! Pasje voor sanitairgebouw, z.w.s. omdat er ook anderen op de camping kunnen i.v.m. de Badesee. Maar daarbuiten moet er voor de douche nog munten worden gekocht. We mochten aangekoppeld blijven en stonden op een zeer zanderige ondergrond. Gelukkig bleef het droog. 10 minuten lopen naar een eetgelegenheid bij het strandje. Vriendelijke bediening en prima eten.
1 an depuis

Willem
Néerlandais
Bij aankomst troffen wij een zeer onvriendelijke mevr. bij de receptie. Ze had nog wel plek voor 1 nacht, en wij moesten zelf maar gaan kijken of wij onze caravan en nog tussen konden proppen. Ausweis!!!....bitte kon er niet vanaf!! En de gegevens die ze daarvan gebruikt...dan begrijpt ze het niet helemaal. Wij betaalden € 16,50 voor één overnachting. Dit was incusief €1.50 parkeergeld voor de auto, die NIET naast of bij de caravan mag staan, en die je vooraan bij de ingang neer mag zetten. Broodjes daar deden ze niet aan, want ze waren maar een kleine camping. Gelukkig zit er op 5 minuten rijden een grote REWE supermarkt die tot 20:00 uur open is, waar je genoeg brood kunt krijgen. Voor de rest een rustige camping, weinig te doen voor kinderen,schoon en ondanks dat de Autobahn er pal naast ligt, rustig geslapen. Maar alleen doordat wij zo vriendelijk te woord gestaan werden, zou ik er niet graag weer heen gaan helaas, tenzij je daar maling aan hebt, dan sta je prima voor één nachtje.
1 an depuis

Peter
Néerlandais
Deze camping heeft in hoofdzaak vaste staanplaatsen aan een meertje. Voor de eenmalige overnachting is een apart veld met sanitair beschikbaar. Zeer vriendelijk ontvangst, met uitleg hoe alles ging. Douchemunten € 1,00. Ligging dicht aan de snelweg, maar hier heb je geen last van. Overnachtingsprijs exclusief douche € 17,50 voor 2 personen
1 an depuis

Achim
Allemand
Wie auf den Fotos zu erkennen, ist die Optik von Hochhäusern geprägt - die Akustik ergibt sich durch die in unmittelbarer Näher verlaufende Autobahn A3 und dann bietet dieser See noch zahlreiche Nilgänse die Wege und Wiesen zu koten. Nicht empfehlenswert !
5 ans depuis

Sascha
Allemand
Wir sind hier auf dem Heimweg aus Italien eingekehrt. Der Paltz ist sehr ordentlich und der Rasen als Untergrund sehr angenehm. Der See in der Nähe ist eine super Sache zum "abkühlen und ausspannen". Die Skyline im Hintergrund (Hochhäuser) war auch interessant. Sanitäranlagen gut gepflegt und sauber. Die Nähe zur Autobahn, die natürlich auch Vorteile hat (direkt Morgens weiter) hat natürlich den Nachteil der Geräuschkulisse der A3. Das war schon etwas nervig, aber mit dem Vorteil auch nicht anders zu erwarten.
5 ans depuis

Martina
Allemand
Für eine Übernachtung im Rahmen einer mehrtägigen Mainradtour war der Platz ok. Es war herrlich, abends noch im See zu baden. Der nie abebbende Autolärm (nahe Schnellstraßen / Autobahn?) war dann aber doch sehr nervig. Länger als eine Nacht hätte ich nicht bleiben wollen.
6 ans depuis

Frank
Allemand
Ankunft am Freitag nacht um 23.30...normalerweise bis 21.00...Her Hiller wollte gerade nach Hause gehen und hat uns dann auf sehr freundliche Art auch noch reingelassen...das fanden wir wirklich sehr prima...Ansonsten ein Campingplatz für Durchreisende, wobei ein paar Tage dort sehr gut auszuhalten sind...sehr schöner See und grosser Strandbereich...toll für Kinder...Danke nochmals
7 ans depuis