Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
4.5 / 5 (9 votes )

Camping Les Neufs Pres

Rue de la Résistance
6698, Grand Halleux
Belgique

Camping Les Neufs Pres est un site de camping dans Grand Halleux, Belgique, dans la région de la Wallonie. Camping Les Neufs Pres a un snack-bar, une piscine intérieure et cadenas. Les chiens sont admis sur ce camping. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux et un court de tennis.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver et sèches-linges disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement

Installations
Snack-bar
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Sans voiture

Recreation
Terrain de jeux
Animations pour enfants
Piscine extérieure
Court de tennis

Sanitaires
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Rusty
Néerlandais
Ontvangst was goed. Sanitair was naar behoren echter de beloofde voorzieningen zoals op de reserveringssite staan kloppen niet. Ook al zaten wij midden in het hoogseizoen was het zwembad gesloten wegens de afwezigheid van een badmeester. Ook de kantine was 's avonds na acht uur gesloten dus geen vertier. Wij hebben vervolgens zelf maar ons vertier gemaakt met een kampvuurtje. De volgende ochtend werd ons door de campingbeheerder verteld dat er geklaagd was over de grootte van ons vuur. Wij hebben niks uitzinnigs gedaan en netjes in een korf een vuurtje gestookt. Verder een mooie camping met mooie natuur en aan een riviertje, maar door de afwezigheid van de beloofde voorzieningen komen wij hier niet meer terug.
2 ans depuis

familie Smit
Néerlandais
Receptie correct en vriendelijk, nederlands sprekend. Op doorreis naar Frankrijk, camping zichtbaar vanaf doorgaande weg. Eén overnachting op vlak, verhard terrein, auto en caravan konden gekoppeld blijven. Camping is prachtig aangelegd, met diverse voorzieningen. Sanitair was schoon maar erg verouderd. Camping heeft opknapbeurt nodig, een investering in de toekomst. Want deze camping, op een prachtige locatie in een schitterende omgeving, heeft zeker potentie. Voor meerdere overnachtingen zeker een aanrader.
2 ans depuis

Annita Vos
Néerlandais
Mooi gelegen, ook voor niet-zonnekloppers. Heerlijk onder de bomen met een briesje wind.
2 ans depuis

van dorst raymond
Néerlandais
Goed camping kom hier al 15jaar Mooie plekken met zon of schaduw Mooie speeltuin Basketveld tennisvelden minivoetbal alles in prima staat Ook hond vriendelijk!!!!! Heb al gereserveerd voor 2017 Men spreekt perfect Nederlands aan het onthaal Toppie!!!!!!!!
2 ans depuis

Marechal
Français
Nous sommes arrivé à Paques, le temps était froid et neigeux, toutefois, c'était super. Merci à l'équipe pour l'acceuil et les bons conseils.
2 ans depuis

Emile
Néerlandais
Wij gaan bijna elk jaar naar deze camping en zijn zeer tevreden, zeker wat de prijs betreft om er te kamperen met de tent en de kids...
2 ans depuis

s kremer
Néerlandais
de camping is gewoonweg super! weer een top vakantie gehad dit jaar.hele week animatie voor de kids,dus rust voor de ouders!!alles was weer netjes verzorgd.alleen een beetje duurder geworden ten opzichte van vorige jaren,maar nog steeds niet te duur.
2 ans depuis

s kremer
Néerlandais
mooie camping,gelegen aan de n68,10 min. van vielsalm en coo. ideaal om met tent of caravan te verblijven.kinderbad en groot zwembad,goed onderhouden speeltuin.er word ook nederlands gesproken door de beheerder.ook niet onbelangrijk zijn de prijzen welke spotgoedkoop zijn .mooie uitvalsbasis om dagtripjes te doen naar coo,vielsalm,baraque de fraiture e.d. echte aanrader voor gezinnen met jongere kinderen.
2 ans depuis

John van Zelst
Néerlandais
Heel erg naargeestig plaatsje Camping rumoerig tot diep in de nacht Nooit meer
2 ans depuis