€20.5
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tentes
Caravanes
Electricité
Navigation/Surf
4 / 5 (11 votes)

Camping Fazantenhof

achter Karnemelksweg 1a
3739LA, Hollandsche Rading
Pays-Bas

Camping Fazantenhof est un site de camping avec 67 emplacements dans Hollandsche Rading, Pays-Bas. Camping Fazantenhof a un magasins du camping, un restaurant et une piscine intérieure.

Sur Camping Fazantenhof Il est possible de camper avec un tente ou un caravane. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux, un sauna, un court de tennis , un tables de tennis de table, un court de golf, un zone minigolf , navigation/surf et location de vélos.

Caractéristiques du lieu

Type de camping
Camping fermier

Hébergement
Tentes
Caravanes
Gîtes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Electricité
Magasins du camping
Snack-bar
Restaurant

Qualifications
Endroit ombragé
Nudistes
Groupes de jeunes

Recreation
Terrain de jeux
Animations pour enfants
Nage en eau naturelle
Piscine extérieure
Piscine intérieure
Bain thermaux
Sauna
Court de tennis
Tables de tennis de table
Zone minigolf
Court de golf
Navigation/Surf
Location de vélos

Sanitaires
Tables à langer
Cabines de lavage
Sanitaires handicapés
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

P.W. v.
Néerlandais
Fijne camping die, ook als alle plaatsen bezet zijn, tóch rustig aanvoelt. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor mooie fiets- en wandeltochten en het personeel is vriendelijk en hulpvaardig.
2 mois depuis

Michel v.
Néerlandais
De camping is een heerlijke plek om echt even tot rust te komen, zelfs als je een kleine bij hebt die je niet de hele dag wil vermaken. Voor (kleine) kinderen een geweldige camping, maar ook voor ons als volwassenen. Door de vele mogelijkheden op de camping voor kinderen en voor volwassenen en door de prachtige ligging, is dit bij uitstek een camping die het geld meer dan waard is. Rust, plezier en een prachtige omgeving. We hebben het enorm naar ons zin gehad en komen hoe dan ook weer eens terug.
3 mois depuis

Conny V.
Néerlandais
Wij hadden pech met onze Volkswagen LT bus. Op de oprit van de camping deed hij niets meer. Nog 30 meter duwen was geen optie. De beheerder kwam met een jerrycan benzine, bood zijn gereedschap aan maar helaas ter plekke niet te repareren. Hij vond t prima dat we een nachtje op de parkeerplaats verbleven. We konden daardoor toch een nachtje van het bos genieten. Het schone sanitair en even wandelen op deze leuke camping! De volgende ochtend kwam een medewerker ons welkom heten, heel gezellig en de buurvrouw kwam met koffie! Wat een lieve mensen allemaal. Een bergingsbedrijf heeft ons en onze bus weer naar huis gebracht! We komen hier zeker nog eens kamperen maar dan op een echte campingplek!
4 mois depuis

Anita v.
Néerlandais
Zeer behulpzaam personeel! We zijn vlak voor vertrek een fietssleutel verloren. Het personeel heeft zijn best gedaan deze weer te vinden en hielden ons via app en mail op de hoogte. Uiteindelijk gevonden door een campinggast en door beheerder weer aan ons geretourneerd via post. En dat terwijl wij al waren vertrokken! Super klantvriendelijk!
5 mois depuis

Ton V.
Néerlandais
Wij hebben verder geen opmerkingen over deze fantastische camping want alles is goed.
7 mois depuis

Irene M.
Néerlandais
Wij hebben al een paar keer op deze mooie camping gestaan. De campingeigenaar is een zeer vriendelijke man, die ook nu weer mooie aanpassingen heeft gemaakt wat betreft water en stroom. De mooie omgeving nodigt zeker uit voor wandelingen. Wij doen ons altijd te goed aan lekker eten van de winkel Landwaart in Maartensdijk .Ook een echte aanrader. Hoewel wij deze camping aan doen voor korte verblijven, snappen wij ook heel goed als mensen hier langere tijd willen verpozen door een seizoensplek te reserveren. Dit hoorde wij ook van de buurtjes onder het genot van een borreltje. Het is hier ook niet recht toe recht aan, je staat echt leuk verdeeld in het bos. Dick en Irene Mathlener
7 mois depuis

jan en brigitte v.
Néerlandais
Mooi om te zien hoe de nieuwe eigenaar met zijn medewerkers op het terrein bezig en aanwezig zijn. Jammer dat er op sommige sites reviews door elkaar lopen, waardoor beoordelingen van eerdere jaren naar voren komen. De nieuwe eigenaar verdient beter !
1 an depuis

Peter d.
Néerlandais
Zie plus en minpunten. Camping was NMa niet berekend op de drukte deze zomer. Ging omstreeks einde schoolvakanties een stuk beter Toekomst meer richten op mobiele plaatsen en seizoensplekken en veel minder op de vaste en vaak oude en slecht uitziende mobilhomes/caravans. Flora en fauna op de camping is schitterend inclusief de omgeving en de ligging
1 an depuis

G
Néerlandais
Erg mooi camping. Midden in de natuur. Dicht bij het spoor, je bent zo in Utrecht of Hilversum. Is centraal gelegen. Sanitair netjes en schoon. Echt een camping om te genieten van de natuur. Je ziet de konijntje, eekhoorntjes etc. rond lopen en veeel vogels. Ideaal als uitgangspunt voor wandeligen of fietstochten.
5 ans depuis

Fred-en-sophia
Néerlandais
Wij waren gister op deze prachtige camping op bezoek bij ouders op de camping en vanwege de ligging en de vele vogels dachten wij erover om een jaarplaats te nemen. Omdat we op de fiets waren , waren we vergeten ons aan te melden. Toen we dit nog wilde doen hoorde we de beheerder volledig uit haar dak gaan tegen twee dames die zich aan wilde melden maar blijkbaar eerst even spullen hadden weggezet. In mijn opinie gaat een natuurcamping zoals deze zichzelf neerzet ook om een stukje samenleven en niet om zo toegesproken te worden. Dan moet je echt een andere baan nemen. Wij zijn snel rechtsomgekeerd, bang voor een nog erger standje. Zo te zien zorgt ze goed voor terrein maar klantvriendelijk zou niet misstaan.
6 ans depuis

Aad1950
Néerlandais
Als je rust en natuur zoekt is dit uw camping. Geweldige omgeving om te fietsen en wandelen. Dit is een echt vogelparadijs en kampeerders zijn " echte kampeerders" dus geen personen die werken en hier overnachten.
7 ans depuis