€22.4
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Ce camping ne peut être réservé que par téléphone. +32(0)61289067
Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Tentes
Caravanes
Caravanes
Electricité
Wifi
Chiens
Pêche
Machines à laver
2 / 5 (13 votes )

Camping du Viaduc

53 rue de la Roche
6660, Houffalize
Belgique

Camping du Viaduc est un site de camping avec 133 emplacements dans Houffalize, Belgique, dans la région de la Luxembourg. Camping du Viaduc a wifi et un snack-bar. Les chiens sont admis sur ce camping.

Sur Camping du Viaduc Il est possible de camper avec un tente, un caravane ou un caravane. Outre le camping, il est possible de louer un bungalow mobile également. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a jeu de boules.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver et sèches-linges disponible

Caractéristiques du lieu

Type de camping
Camping fermier

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles

Installations
Electricité
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Pain au comptoir
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Ouvert toute l’année
Nudistes
Groupes de jeunes

Recreation
Terrain de jeux
Court de tennis
Zone minigolf
Pêche

Sanitaires
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

A.Smits
Néerlandais
Door vriendelijke dame ontvangen. Camping mooi gelegen. MAAR, Het sanitair is te vies voor woorden. Schimmel en haren. Hier loop je echt ziektes op. Wij hadden hier een overnachting en dat was er een te veel!! HIER NOOIT MEER!!
1 an depuis

Henk B
Néerlandais
Vies en aftands sanitair, bestrating met gaten, troep op de kampeerplek en VEEL te duur.
3 ans depuis

thijs
Néerlandais
Weinig goeds te melden. Camping zelf was op woensdag zonder beheerder/receptie, geen gelegenheid om te eten (gesloten) en te douchen, slecht onderhouden. Gras hoog. Zelfs in Houffalize waren de restaurants (op één slechte na) gesloten. Hebben uit nood de fritirie moeten nemen en die was goed. Na enkele jaren nu besloten om nooit meer daar te "logeren".
3 ans depuis

Pesem
Néerlandais
De camping heeft een mooie ligging maar dat is ook zowat alles wat er deugt. De campingbaas is een norse, onvriendelijke man die volgens ons niets aan onderhoud doet. Van de elektriciteitsaansluitkastjes tot de herentoiletten - en alles daartussenin - is alles vies en overjarig. Het restaurant heeft een minimale keuze aan gerechten en levert niets bijzonders. De caravanplekken zijn niet echt makkelijk te benaderen en door de ligging en de smalle infrastructuur ter plekke vraagt het wegrijden enige stuurmanskunst. We hebben deze camping als doorgangscamping gebruikt maar het was de eerste en de laatste keer. Wij reizen heel veel en weten heus wel het verschil in de kwaliteit van campings.
3 ans depuis

Fam v M
Néerlandais
Sanitair ronduit smerig, schimmel op de muren. gehele week niet schoon gemaakt. Gras werd niet gemaaid totaal geen onderhoud. Vuilnisbakken cq containers puilden uit. Geen aanrader dus en wel goed aan de prijs
3 ans depuis

Georges en jacqueline
Néerlandais
Zeer goed georganiseerd, aangename locatie op terras met veel bloemen. Eten was zeer lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Misschien in de toekomst nog een streepje Italiaanse muziek.
3 ans depuis

N Verwegen
Néerlandais
Heerlijk om de hele dag het riviertje te horen stromen naast de caravan/tent, goede sfeer op het trekkersveld, heb hier 4 dagen gestaan. Alles kwam en ging; fietsvakantievierders met klein tentje, echtparen op de motor, gezinnen met kinderen (schone babyverzorginsruimte met badje overigens) en vrienden die kwamen om te mountainbiken op de prachtig uitgezette routes in Houffalize. 6 stuks, varierend in moeilijkheidsgraad, heb er zelf een aantal gefietst, prachtige omgeving, routes waren goed aangegeven. Verder prima speeltuintje bij het bloemrijke terras (en het trekkersveld), en hele vriendelijke eigenaren die zeer behulpzaam waren, o.a. door me extra kabels voor de caravan te lenen. Sanitair wel wat verouderd maar dankzij een schilderbeurt weer heel acceptabel en het was er schoon. Houffalize heeft een heel mooi openluchtspeelpark voor kinderen en je kunt hier prachtig kanoën.
3 ans depuis

Jean luc en Christine
Néerlandais
Wij komen hier 7jaar in onze stacaravan en zijn heel tevreden , De nieuwe uitbaters doen er alles aan om het gezellig te maken , mooi terras met bloemen , sanitair opgefrist en in nieuwe verf gezet , deze die nu nog zeggen dat het hier vies en vuil is wel ze zouden beter zwijgen en gaan op hotel , t 'zijn de kampeerders die het heel vaak vuil maken waarom altijd die negatieve reacties , voor wij hier waren hebben we op veel andere campings geweest , we weten wat een vuile camping is , aub mensen laat die uitbaters met rust ze doen echt hun best en bovendien zijn ze super vriendelijk
3 ans depuis

Fam R.
Néerlandais
De camping ligt dichtbij de snelweg en een leuk dorpje. Ideaal voor 1 nacht. Het sanitair is erg verouderd en erg vies. Douchen moest met munten en het water in de douchebak loopt niet weg door de vele haren. Wastafels leken ook al dagen niet schoongemaakt.De prijs is hier niet naar. Voor wat je hebt erg duur. Dit maakt dat we hier niet gauw weer zullen komen.
3 ans depuis

Lenie van der Marel
Néerlandais
De ontvangst was bijzonder vriendelijk door de twee medewerkers die wij zagen. Het sanitair voor dames was schoon en netjes. Dat van de heren stonk en was ronduit vies. Ook het gedeelte om af te wassen was niet aangesloten op het water. Nadat we dat hebben gemeld kwam er water op. Wij hebben zelf de accommodatie waar we af gingen wassen maar schoon gemaakt want dat was ook niet om aan te zien. We kwamen op dinsdag aan en woensdag wilden we bij de receptie wat folders halen maar die was de hele dag gesloten. Voor de ruim €75,= die we moesten neertellen voor 3 nachten met alleen onze buscamper is dit boven proportioneel duur. Jammer, de ligging is prachtig maar deze camping is voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar. Misschien is de tijd niet gunstig maar wanneer ze geopend zijn en je de volle prijs moet betalen heb je ook recht op volledig gebruik van alles. Wij hadden dat zeker niet.
3 ans depuis

Margaux
Néerlandais
zéér erbarmelijke staat van de douches: schimmel, zwarte boorden, zeer heet water niet bij te regelen, of gewoon koud. Wc-bril kapot. afgemaaid gras blijft liggen, dus veel hooi in de tent of caravan. lavabo's aan vernieuwing toe enz... Om een drankje te bestellen in de kantine heb je véél geduld nodig.
3 ans depuis