€16
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Tentes
Caravanes
Caravanes
Electricité
Chiens
Pêche
Machines à laver
4 / 5 (12 votes )

Camping Ahretal

Zum Homberg 8
59955, Winterberg-Züschen
Allemagne

Camping Ahretal est un site de camping dans Winterberg-Züschen, Allemagne, dans la région de la Rhénanie-du-Nord-Westphalie. Les chiens sont admis sur ce camping.

Sur Camping Ahretal Il est possible de camper avec un tente, un caravane ou un caravane. Outre le camping, il est possible de louer un bungalow mobile ou une appartement également. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un court de tennis.

Camping Ahretal propose des installations sanitaires pour les handicapées. Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver et sèches-linges disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Electricité
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Pain au comptoir
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Ouvert toute l’année
Groupes de jeunes

Recreation
Terrain de jeux
Court de tennis
Zone minigolf
Pêche

Sanitaires
Sanitaires handicapés
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

fam. Nieuwenhuis
Néerlandais
Het is een rustige camping in de zomer. Plaatsen zijn royaal en met een hond is het er ideaal. De receptie is 's morgens een uurtje open, maar bij aankomst kan men bellen naar de eigenaar. De toiletgebouwen zijn eenvoudig maar schoon. Wij komen er al jaren.
1 an depuis

Saskia
Néerlandais
Verblijf op deze camping was de eerste en gelijk de laatste keer. Dat er niemand bij de ontvangst is, ok, maar als je dan eindelijk te woord gestaan wordt, dan gebeurd dit met zo'n tegen zin. Wij waren met een caravan, hebben in principe alleen water nodig. Dit water kon alleen in het toiletgebouw getapt worden omdat de kranen op het terrein geen (losse) sleutel hadden. Kraan was zo gemonteerd dat er noch een jerrykan, noch een gieter onder paste. Toiletgebouw was alleen toegankelijk met een sleutel, echter als je in de middag aankwam kon je pas de volgende dag inschrijven/aanmelden en de sleutel gaan halen. In het weekend heel veel overlast van muziek van een grote groep vaste staanders. Doordat de kampeerplekken op terrassen zijn gesitueerd draagt het geluid erg ver. Bij het afrekenen werden nog allerlei vuilniskosten in rekening gebracht, die niet aangegeven stonden op de prijslijst. Achteraf blij dat we maar 3 nachten gebleven zijn.
1 an depuis

K.A.Vos
Néerlandais
Voor 2 nachten reden wij naar Winterberg en deden een reservering voor 2 nachten. Wij zijn helaas na 1 nacht weggeregend en zijn daardoor eerder vertrokken. De aanbetaling was weg, begrijpenlijk. Mevrouw Bluggel presteerde het wel om ons twee nachten in rekening te brengen (of we nog even wilden bijbetalen). Heb je niets met de eigenaren te maken dan is het verder prima vertoeven.
1 an depuis

Yvonne
Néerlandais
Wij hebben hier 5 jaar een seizoenplaats gehad en nu voor het eerst een jaarplek. De natuur is schitterend en we hebben altijd weer een vakantiegevoel als we daar zijn. Ook al is het maar een weekendje. Het sanitairblok waar wij altijd gebruik van maken ziet er schoon en netjes uit. We hebben een behoorlijke plek waar we straks in de zomer ook heerlijk gebruik van kunnen maken. Vlakbij de camping ligt het pension Ahrekeller waar je heerlijk kunt eten. Verder is er op de camping niet veel, maar voor ons hoeft dat ook niet.
1 an depuis

joop
Néerlandais
Plaatsen aan de rand van de camping wel erg ver van het sanitairgebouw.
1 an depuis

marieke
Néerlandais
Vriendelijkheid is ver te zoeken, behulpzaamheid van de eigenaren evenmin. Daarentegen zijn de mede campinggasten vriendelijk. Meestal vaste plekken met aanbouwsels!
1 an depuis

Paul
Néerlandais
Camping is ook een prima uitgangspunt voor sportieve uitdagingen, zoals skien, paragliden, mountainbiken, etc.
1 an depuis

gravendeel
Néerlandais
Dit is het tweede jaar dat wij hier een seizoensplek hebben en we hopen er nog vele jaren naartoe te gaan. Lekker dicht bij de piste. En ja we zitten wat verder bij het toiletgebouw vandaan, maar daar hebben we dit seizoen bewust voor gekozen omdat we een heerlijke plek hebben en op weg naar het toiletgebouw kom je altijd mensen tegen om gezellig een praatje te maken en dat is het positieve er weer van !!!!
1 an depuis

H Kolkman
Néerlandais
wij komen al 16 jaar met veel plezier op deze camping,zowel in de zomer als in de winter en hopen dit nog vele jaren voort te zetten, Henny en Truus
1 an depuis

veenendaal
Néerlandais
leuke camping niet echt veel voor kinderen maar ze vermaken zich heel goed in de winter met sneeuw en in de zomer in het beekje op de camping het is lekker dicht bij het skigebied
1 an depuis

Heike W.
Allemand
Ein ruhiger gelegener Campingplatz, ideal zum erholen und Ruhe sammeln. Die Sanitäranlagen sind sehr veraltet und nicht immer sauber anzutreffen, bzw. fehlt oft Toilettenpapier. Für warmes Wasser zum Spülen beim Wintercamping 0,50€ zu nehmen, finde ich unangebracht. Bürozeiten sind morgens meist nur 1 std. besetzt. Ansonsten sehr freundlich und zuvorkommend. Ich kann es wie gesagt nur vom Wintercamping beurteilen, im Sommer mag es anders sein.
2 ans depuis

Andreas H.
Allemand
Ich war mit zwei Kindern und Zelt auf einer Wanderung dort für eine Nacht. Es gab nichts zu beanstanden. Wir kommen gern wieder.
3 ans depuis