€28
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 15 March jusqu'à 30 September
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Tentes
Caravanes
Caravanes
Electricité
Wifi
Chiens
Pêche
Machines à laver
3 / 5 (16 votes )

CampHeidestrand N.V.

Zwanenstraat 105
3520, Zonhoven
Belgique

CampHeidestrand N.V. est un site de camping avec 700 emplacements dans Zonhoven, Belgique, dans la région de la Flandre. CampHeidestrand N.V. a wifi, un restaurant et une piscine intérieure. Les chiens sont admis sur ce camping.

Sur CampHeidestrand N.V. Il est possible de camper avec un tente, un caravane ou un caravane. Outre le camping, il est possible de louer un bungalow mobile également. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a jeu de boules, un tables de tennis de table, un court de golf et location de vélos.

CampHeidestrand N.V. propose des installations sanitaires pour les handicapées. Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver et sèches-linges disponible

Caractéristiques du lieu

Type de camping
Camping fermier

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Electricité
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Pain au comptoir
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Ouvert toute l’année
Nudistes
Groupes de jeunes

Recreation
Terrain de jeux
Animations pour enfants
Nage en eau naturelle
Piscine extérieure
Piscine intérieure
Bain thermaux
Court de tennis
Tables de tennis de table
Zone minigolf
Court de golf
Location de vélos
Pêche

Sanitaires
Tables à langer
Sanitaires handicapés
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Familie van Kempen
Néerlandais
Verrassend mooie camping. Schaduw plaatsen of plaatsen aan een zwemmeertje. Vriendelijk personeel en bewaking. Het enige minpuntje vind ik dat hoewel de douches schoon waren en regelmatig schoon werden gemaakt, hing er permanent een muffe lucht.
2 mois depuis

Marga
Néerlandais
Wij kampeerden hier met eigen caravan, maar komen nooit meer terug. De camping stond stampvol. Op sommige plekken stonden wel 6 tentjes bij elkaar. Of 2 tenten plus partytent en 2 auto's. Kon allemaal en was geen uitzondering. Weinig vuilnisbakken of containers. Geen gescheiden afvalinzameling. Weinig en verouderd sanitair dat ook nog eens kapot was. (Kapotte wc brillen, drukknoppen, douches waarvan je de knop elke 15 sec opnieuw moest indrukken. Geen zitbanken in de douchecabines. Weinig watertappunten en punten voor elektriciteit waardoor je extra verlengkabels bij de receptie moest halen. Verlengkabels die trouwens volgens mijn man niet veilig waren (van plastic). Geen handhaving ( lawaai). Personeel was overigens wel heel vriendelijk. Jammer van de camping. Maar hier moet echt wel wat veranderen. Niet van deze tijd.
3 mois depuis

Pieter Peerenboom
Néerlandais
We verbleven 4 nachten op de camping tijdens het Pukkelpop weekend. De ontvangst was erg vriendelijk en we werden door een leuke medewerker naar onze plek gebracht. We lagen op een veld dat speciaal ingericht was voor Pukkelpop. De vakken waren keurig uitgezet, de stroom werkte feilloos en er was een extra toilet unit geplaatst. Het vaste sanitair was verouderd maar wel keurig schoon, met altijd voldoende wc papier. Het zwembad is prachtig met twee grote glijbanen en drie duikplanken. De camping ziet er mooi uit met de meertjes, het restaurant is mooi met vriendelijke bediening. Bij de camping winkel hebben ze een prima assortiment en voldoende heerlijk brood. Wij kwamen natuurlijk 's nachts terug op de camping en dan was er toezicht bij de ingang. Ondanks Pukkelpop was het vrij rustig tijdens de nacht. Wij hebben het verblijf als erg prettig ervaren.
3 mois depuis

S
Néerlandais
‘s Nachts veel herrie van feestende jongeren, dit ging door tot diep in de nacht waardoor we niet konden slapen. Het leek meer een jongerencamping en dat was precies wat wij NIET zochten. Het sanitair is verouderd en ver weg van de kampeerplaatsen. De afwas kon gedaan worden in dezelfde ruimte als de dames douches/toiletten, niet erg prettig. Bij aankomst moesten we zelf een plek zoeken, waardoor alle fijne plekken al bezet waren. Er zijn geen faciliteiten voor het afval, dit moesten we ergens naast een boom zetten. De wifi is vreselijk en ook 4G/5G werkt niet op de camping. Wat voor ons een ontspannen tijd had moeten worden, zorgde er eigenlijk voor dat we na terugkomst alweer toe waren aan een nieuwe vakantie. Hier komen wij nooit meer terug.
3 mois depuis

Stefaan adam
Néerlandais
Nooit meer, hiermee is alles gezegd.
4 mois depuis

Stefaan adam
Néerlandais
In de nacht veel lawaai van jonge gasten die geen rekening houden met anderen. Het zwemwater in het zwembad veel te koud. Bij aankomst vast gesteld dat de glijbaan van het zwembad gesloten was wegens werken, dit was niet vermeld op de site dit had moeten klaar zijn tegen de zomer vakantie. Er zou toch moeten een nachtwaker aanwezig zijn om lawaaimakers stil te houden. Het water in de douches was koud tot lauw. De kaart voor de slagboom om het terrein te verlaten of binnen te komen werkte maar half.
4 mois depuis

Lisa
Néerlandais
Zoek maar een plekje werd verteld bij de receptie. een mooi plekje aan het water gevonden. Maar wat kan dit een zoveel betere camping zijn. In Nederland zou een speeltuin als deze meteen afgekeurd worden. Sanitair vies tot smerig! .Zwembad was oké maar ook erg oud en achterstallig onderhoud. Ondanks de nadelen hebben we genoten van een weekend weg met vrienden en onze kindjes maar we komen hier nooit meer terug. Tips aan de eigenaar: zorg dat je alles opknapt. Nieuwe speeltuin/ sanitair en wijs je gasten een plekje aan. Zorg dat op iedere plek een water en stroompunt is. Er is ook totaal geen beheer op de camping. Veel geluidsoverlast gehad tot diep in de nacht.
1 an depuis

RVer
Néerlandais
Veel te dure camping waar je geen rust vindt. Bij aankomst receptie 2 dagen gesloten. Veel herrie en lawaai tot diep in de nacht! Vuile en onhygiënische toiletten en douches. Echt jammer, daar camping in een prachtig natuurgebied ligt!
1 an depuis

Daeleman Kristel
Néerlandais
Een heel aangename ervaring. Stacaravan gehuurd met zicht op het water. Heel mooie, propere huisjes. Zwembad misschien wat verouderd maar zeker niet onaangenaam of vies of dergelijke en zeer vriendelijke mensen . Zowel aan receptie als brasserie.
1 an depuis

Marij van den Bergh
Néerlandais
Wij hadden een schitterende plaats aan de vijver. Dus wat betreft het uitzicht en dergelijke was het echt wauw. Maar het sanitair was echt slecht. Vooral bij dr dames. Huisvuil kon je niet kwijt. Zwembad, winkeltje en speeltuin achterstallig onderhoud.
1 an depuis

Marleen
Néerlandais
Top camping !! Super mooi - rustig - prachtig onderhouden ! Geweldige natuur ! Fietsen - wandelen ! Geweldige 3 dagen ! Echt een aanrader !!
1 an depuis

Nele
Néerlandais
Ligging en omgeving zijn mooi, maar accommodaties kunnen beter. Heel summiere uitleg aan receptie, sanitair echt ver. Prijs is niet in verhouding toe de kwaliteit.
2 ans depuis

Nancy
Néerlandais
Ik kan me niet echt vinden in vorige reviews. We hebben hier graag 3 weken gestaan. We hadden een stacaravan van hun gehuurd met echt alles erop en aan . Een hele mooie goed als nieuwe caravan met zelfs vaatwasser . Huurprijzen waren laag , we zijn veel hogere prijzen gewend van Italië. Zwemvijver lag voor de deur en ook zwembad was niet druk. Maar dat kwam ook omdat er geen dagjes mensen meer werden toegelaten .Fijn cafetaria en uitgebreide winkel waar veel dingen zelfs goedkoper waren dan bij Albert Hein. Al met al een prima camping die ik iedereen kan aanraden.
2 ans depuis

Anoniem
Néerlandais
Met mooi weer ligt de prioriteit bij de dagjes gasten van het zwembad. Het toiletgebouw daar werd je niet meer in gelaten. Politie kwam meerdere malen per dag, echt een veilig gevoel! De kinderen pasten niet meer in het zwembad zo over vol was het. Bij slecht weer zal het vele malen beter zijn, maar dat tuig moeten ze echt niet op hun camping willen ze verpesten het voor iedereen
2 ans depuis

Louis
Néerlandais
Dit zou één van de mooiste campings in België kunnen zijn, maar niets is minder waar. Uitbaters nemen het niet zo nauw met reglementering. Geen degelijk beleid. Politie komt regelmatig op bezoek ivm drugs. Tijdens warme zomerdagen ook regelmatig vechtpartijen. Vele allochtone jongeren die de vaste campingbewoners verdrijven met wiet, waterpijpen en barbeques aan zwembad. Weinig respect naar elkaar toe. Je betaalt ook veel voor Wifi. Voor ontvangst heb je ook nog eens dure receiver nodig en de helft van de tijd valt de Wifi gewoon uit. Verouderde speeltuin en sanitair in slecht onderhouden toestand. Camping algemeen vuil en vies. Voor kinderen is er weinig of niets te doen. Animatie, zowel voor kinderen als volwassenen is miniem...kienen, petanque, karaoke... Positief is dat het alleen maar kan beteren ;-)
2 ans depuis

anoniem
Néerlandais
Wat een slechte camping! Net terug van een weekje verblijf daar ivm de WK BMX in Zolder. Het zwembad is leuk maar niet als je daar nog een paar honderd niet campinggasten toelaat. Overvol zwembad wat levensgevaarlijk is. Op de zonneweides wordt er van alles gebruikt oa lachgas, jointjes en andere drugs! Ook vechtpartijen! De politie is ieder dag wel langs geweest! Ik snap niet dat je dit wilt als campingeigenaren. Wij komen nooit meer en ik zou het ook aan niemand aanraden. Onze kinderen konden niet eens normaal zemmen
2 ans depuis