Los precios no están disponibles
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 January hasta 31 December
Llegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Salida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Días
{{r.bookingDays}}

Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Wi-Fi
Barbacoa permitida
Perros
3.5 / 5 (13 votos )

Camping Municipal De La Source

3 Rue de la source
62179, Wissant
Francia

Camping Municipal De La Source es un sitio de campo con 200 tonos en Wissant, Francia, situado en la región de Norte-Paso de Calais. Camping Municipal De La Source tiene wi-fi y un merendero. Perros son permitidos. Usted puede encontrar varias actividades recreativas en el camping. Hay un patio de recreo.

Lugar características

Acomodación

Instalación de Servicios
Wi-Fi
Merendero
Acceso a silla de ruedas
Barbacoa permitida

Calificaciones
Perros
Lugar con sombra
Libre de coches

Recreación
Patio de recreo


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

Críticas

DIrk Adams
Neerlandés
Deze camping is onhygiënisch en de minimumvoorwaarden voor het beperken van het coronavirus worden niet nageleefd. Misschien is het sanitaire gebouw helemaal vooraan aan de receptie het enige gebouw welke een beetje voldoet, maar dit is zeker onvoldoende in verhouding tot het aantal kampeerders.
3 años ace

JW
Neerlandés
De locatie is echt top, heel dicht bij zee. Er werkt een vriendelijk meisje bij de receptie, die meerdere talen spreekt. Er heerst een gemoedelijk sfeertje. Toiletten moeten wel aangepakt worden! Goede bakker brengt brood op de camping. We hebben er 10 dagen leuk gestaan, er is genoeg te doen in de omgeving! Wij zijn op de regenachtige dagen naar La Coupole en naar Nausicaa geweest, zeker aan te raden.
3 años ace

Toubib5020
Francés
Calme, motorhome d'un jour ou deux, juste pour hébergement et sanitaires. Pour marcheurs, surfeurs, amateurs de vents forts. Pas mal de résidents de Lille, mais aussi d'Allemands et de Hollandais
3 años ace

laurence59
Francés
Ce camping est essentiellement composé de locations à l'année, la première vision en arrivant dans le camping est celle de terrains et caravanes mal entretenus et sales. Les sanitaires vétustes et dégoûtants !!! Des jeux pour enfants vieillots et passés du soleil, un accès à la mer maculé de crottes de chiens. Des voisins peu respectueux puisque nous avons eu droit dès le dimanche matin à de la musique à fond et à la débroussayeuse mais je pense qu'il ne fallait surtout rien dire car ces locataires à l'année n'avaient pas l'air très commodes... bref, nous avons déjà séjourné dans différents campings municipaux mais celui-là décroche la palme de l'endroit à surtout éviter !!! plus jamais !!!
3 años ace

Dietmar Tauber
Alemán
Ich bin seit 26 Jahren Dauercamper. Der Platz ist sehr günstig gelegen, weil nah zum super Strand und Ort. Prima Umland ! Die Sanitären Ausstattungen könnten besser sein. Das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit.
3 años ace

Anita
Neerlandés
Deze camping is een heel simpele camping. Maar ligt heel dichtbij het strand. De staat van het sanitair is niet heel goed, maar je kan douchen.
3 años ace

albert
Neerlandés
Rommelig,maar weekendje met camper zeker te doen,ligging is zeer goed,dichtbij stadje.
3 años ace

Tonnie de Vos
Neerlandés
De ligging van de camping is heel erg mooi. Heel dicht bij zee en dorp. Rustige camping, bakker komt in de ochtend langs. Vriendelijk personeel aan de receptie. ( spreken meerdere talen). Het sanitair is slecht , bv toilet trekt niet goed door maar gezien de prijs van de camping en de prachtige ligging vind ik deze camping een aanrader.
3 años ace

G Simons
Neerlandés
Een grote puinhoop: slecht sanitair en veel slecht onderhouden vaste plaatsen met een Flodder-zootje. Hier wil je niet je vakantie doorbrengen.
3 años ace

camawil
Neerlandés
Ja je kan er van alles van vinden. Maar voor de 2de keer deze camping bezocht , voor de luxe en netheid hoef je hier NIET te zijn. maar voor je rust en mooie stranden en de omgeving een aanrader. De prijs daar mankeert niks aan wij betaalden 2103 12.70 euro zonder stroom.
3 años ace

Rob
Neerlandés
Minuut of 10 lopen van zee. Veel vaste staanplaatsen. In voorjaar rustig. In hoogseizoen vol. In de omgeving veel te zien en te doen. Waardeloze sanitair.
3 años ace

Kuiper
Neerlandés
Als je weinig veeleisend bent, is het best een leuke camping. Je loopt zo door de duinen naar het strand, en ook het dorpje is op loop afstand. Weer eens wat anders dan een net georganiseerde ANWB camping, maar dat maakt het juist leuk. Zo voor een paar nachtjes is het best prima!
3 años ace