€24.6
Por noche
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 January hasta 31 December
Llegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Salida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
días
{{r.bookingDays}}
Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Cabañas de alquiler
Barbacoa permitida
4 / 5 (5 votos )

Camping Les Mijeannes  

Route du Moulin 5
09120, Rieux De Pelleport
Francia

Camping Les Mijeannes   es un sitio de campo Rieux De Pelleport, Francia, situado en la región de Mediodía-Pirineos. Aparte de acampar es posible rentar un cabaña de alquiler o un bungalow móvil también. Para lavar la ropa que hay secadoras de ropa disponibles.

Lugar características

Acomodación
Cabañas de alquiler
Bungalós móviles

Instalación de Servicios
Barbacoa permitida

Calificaciones
Lugar con sombra

Recreación
Animación para niños

Sanitario
Instalaciones de cambio de bebé
Secadoras de ropa


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

Críticas

otte
Francés
tres propre et agreable pour les fanille
3 años ace

mirjam weel
Neerlandés
Zelfs in het hoogseizoen is het hier heerlijk rustig. De plaatsen zijn ruim, ong. 120 m2, met veel schaduw. De camping ligt aan rivier de Ariege, er worden wekelijks kanotochten georganiseerd. Ook wordt er een keer in de week een Franse avond georganiseerd. Verder alle avonden heerlijk rustig, dus geen disco!! Daar hebben wij deze camping juist op uitgezocht. Zwembad is prima, wordt goed schoon gehouden, alleen niet geschikt voor kleine kinderen. Sanitair werd heel goed schoon gehouden.
3 años ace

Cats
Neerlandés
Een fijne camping met goed sanitair. Jammer dat de krachtcentrale vlakbij is, aanders was het helemaal perfect.
3 años ace

Jacques
Neerlandés
De staanplaatsen zijn ruim,het sanitair is goed. Het is er lekker rustig, maar... er is veel achterstallig onderhoud aan de paden en de toegangsweg naar de Camping. Ook het snoeihout van vorig jaar lag nog steeds op de staandplaatsen. Verder heeft de nabije omgeving weinig te bieden. Wel als uitvalsbasis voor tochten in de weide omgeving.
3 años ace

John & Hilly
Neerlandés
Camping ligt halverwege Pamiers en Foix, dus in het departement Midi Pyrénee. Je verlaat de N-weg bij de afslag Varilhes en staat de camping in Rieux de Pelleport goed aangegeven. De camping ligt aan de rivier de Ariege. Je wordt allervriendelijkst welkom geheten en loopt men mee om de beschikbare plaatsen te tonen. De plaatsen zijn gelegen op ronde veldjes en zijn afgescheiden door heggen. De ene plek is groter dan de ander en ook de hoeveelheid schaduw varieert. Midden op het veld is een waterkraan en staan daar vuilcontainers, die elke dag worden geleegd. Bij het receptiegebouw is een aardig zwembad, maar zeker op hete dagen snel vol. Het toiletgebouw staat centraal op het terrein. Mannen/vrouwen door elkaar. Voldoende toiletten Met wc-bril), douches en gesloten wascabines. Wordt keurig onderhouden. Zijn voor het eerst in dit gebied. Buitenlandse toeristen zijn er (nog) noet zo veel. Ontzettend mooi gebied, waar we zeker een keer naar terug gaan om verder te verkennen.
3 años ace