Los precios no están disponibles
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 January hasta 31 December
Llegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Salida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
días
{{r.bookingDays}}
Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Electricidad
Wi-Fi
Barbacoa permitida
Perros
Lavadoras
3 / 5 (18 votos )

Camping Le Rupe

Chemin du Pont de Rupé 21
31200, Toulouse
Francia

Camping Le Rupe es un sitio de campo con 184 tonos en Toulouse, Francia, situado en la región de Mediodía-Pirineos. Camping Le Rupe tiene wi-fi, un tienda de campismo y un restaurante. Perros son permitidos. Usted puede encontrar varias actividades recreativas en el camping. Hay un patio de recreo.

Camping Le Rupe ofrece instalaciones sanitarias para los discapacitado. Para lavar la ropa que hay lavadoras y secadoras de ropa disponibles.

Lugar características

Acomodación
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Bungalós móviles
Apartamentos

Instalación de Servicios
Electricidad
Conexión de Televisor
Wi-Fi
Tienda de campismo
Merendero
Restaurante
Acceso a silla de ruedas
Barbacoa permitida

Calificaciones
Perros
Lugar con sombra
Libre de coches

Recreación
Patio de recreo

Sanitario
Instalaciones de cambio de bebé
Sanitario de silla de ruedas
Lavadoras
Secadoras de ropa


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

Críticas

Ivo en Marja van Pluur-Höften
Neerlandés
Een camping die een betere beoordeling verdiend als stadscamping. Zo moet je deze camping ook beoordelen. Alles drop en dran met goed sanitair en perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Toulouse
3 años ace

Hetty
Neerlandés
Huisjes veelal verhuurd aan buitenlanders die in de buurt werken. Ingang ligt aan drukke straat. Moeilijke toegang, als het hek dicht is blokkeer je de hele straat.
3 años ace

Stan
Neerlandés
Ik ben 18 jaar en wilde graag liftend een reis door Frankrijk maken. Aangezien ik een klein budget heb, besloot ik met enkel een hangmat op reis te gaan. Het plan: bij mensen op de plek hangen, met toestemming van die mensen en de eigenaar, ten koste van enkel de prijs van 1 volwassene. Ik kwam bij camping Rupe en de eigenaar ontving me ontzettend vriendelijk. Het was geen probleem om bij mensen op de plek te hangen, uiteraard tegen de prijs van een persoon. Na een tijdje te hebben rondgelopen om mensen te vragen, kreeg ik een plek. De receptie was gesloten dus ik kon het goede nieuws niet melden. Een dag later, in de middag, ging ik naar ze toe. Hoeveel nachten blijf ik? Nou, 2. Dat is dan 34 euro. Ik betaal toch voor 1 persoon vraag ik. Nee, is het antwoord, anders kan iedereen dat doen. Maar wij hadden toch iets afgesproken? Betaal dit geld anders haal ik de politie erbij. Dat was zijn antwoord. Deze man maakte misbruik van het feit dat ik de taal niet sprak en nieuw was!!!!
3 años ace

Men
Neerlandés
Vies ,onveilig,veel Roemenen bivakkeren s'nachts in het toilet gebouw. Zuipende schreeuwende en vechtende Roemenen. Zigeuners dag en nacht met harde muziek om gek van te worden dat over de camping schalmt. Tussen door van een ander gelegen woonwagen kamp house muziek. Oud ijzer,kapotte caravans,auto's die weg staan te rotten. Alles moet je afsluiten ,opbergen,vastzetten of het is weg. Er zijn camera's maar deze houden niet echt veel bij. Restaurant is erg duur en ongezellig. Blij dat we konden gaan zo ook onze buren uit Frankrijk,Spanje ,Zwitserland . De camping liep zowat leeg op zondags morgen met mensen met slaap te kort. Onze Oostblok vrienden bleven deze lagen her en der verspreid de roes uit te slapen. De eigenaar vind het normaal en doet er niks toe. WiFi 30minuten voor 6 euro.
3 años ace

Marinus
Neerlandés
We hebben op deze camping 1 dag gestaan als tussenstop de camping er zeer goed beveiligd omdat er veel zigeuners bivakkeren rondom de camping. Op de camping veel buitenlandse werknemers in oude caravans en huisjes. Wij hadden geen prettig gevoel en zijn de volgende morgen vroeg met onze camper weer vertrokken.
3 años ace

BONNAUD Célia
Francés
Le camping n'est pas forcément situé dans un environnement de "rêve" mais l'accueil y est très agréable et le personnel est très professionnel . De plus les prix ne sont pas élevés , ce qui permet de passer du bon temps pour un petit budget !
3 años ace

dumoulin
Francés
tres deçu par l accueil restauration inexistante hors vacance d ete beaucoup de gitans, attention aux vol
3 años ace

S
Neerlandés
Camping ligt tussen diverse (snel)wegen waardoor je veel verkeer hoort. Er is tegenover de camping een klein recreatiegebied om de hond uit te laten. Als je de camping uit gaat naar links en dan voor de brug naar fietspad langs kanaal gaat, kun je tot in het centrum fietsen van Toulouse in ca 20 min. Camping zelf heeft goed, modern sanitair. Snackbar was al dicht. Verder verblijven er op de camping ook veel buitenlandse werknemers in huisjes/caravan. Zijn tot laat in de avond druk aan het praten. Zijn ook vaste seizoensplaatsen op de camping maar dat ziet er allemaal beetje rommelig/ oud uit. Nee, langer dan twee nachten wil je hier niet staan.
3 años ace

jeff
Francés
camping moderne beau sanitaire emplacement propre
3 años ace

Drop
Neerlandés
Een super beveiligde camping wat misschien ook nodig is. In de nabije omgeving liggen veel woonwagen kampen die er soms niet al te fris uit zien. Op de camping merk je hier niets van. Wij hebben veel gefietst in de omgeving met de fiets kaart van de camping. Wij hadden een stacaravan die nog vrij nieuw was , de camping zijn ze echt aan het opknappen want ze hebben een super toilet gebouw. De eigenaar is super vriendelijk.
3 años ace

Azou Gilbert
Neerlandés
Vanuit Vlaanderen ligt de camping op +- 900km. De camping zelf is super beveiligd met slagboom en automatische poort. Aan het sanitairblok was men aan het werken doch hadden toch een zeer warme douche kunnen nemen. Om er lang te blijven lijkt deze camping mij niet zo geschikt, maar ieder zijn menening.
3 años ace

RR
Neerlandés
Vrij kleine, super beveiligde camping. Geen winkel, geen zwembad, maar wel erg goedkoop. Je kunt met de fiets langs 2 kanalen tot in het centrum van de stad: een prachtige tocht. En Toulouse is echt de moeite!
3 años ace