Los precios no están disponibles
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 January hasta 31 December
Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Wi-Fi
Barbacoa permitida
Perros
3 / 5 (4 votos )

Camping Lac De Cherapont

Lac de Cherapont 2
6670, Gouvy
Bélgica

Camping Lac De Cherapont es un sitio de campo Gouvy, Bélgica, situado en la región de Valonia. Camping Lac De Cherapont tiene wi-fi y un restaurante. Perros son permitidos. Usted puede encontrar varias actividades recreativas en el camping. Hay un patio de recreo y un cancha de tenis.

Lugar características

Acomodación

Instalación de Servicios
Conexión de Televisor
Wi-Fi
Merendero
Restaurante
Barbacoa permitida

Calificaciones
Perros
Lugar con sombra
Libre de coches

Recreación
Patio de recreo
Cancha de tenis


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

No hay fotos disponibles

Críticas

Miranda
Neerlandés
Wij staan al jaren (25+) met veel plezier op deze camping. Misschien is de camping zelf niet veel maar de omgeving en ligging maken heel veel goed. Nichtje van 5 gaat er met alle plezier heen. Trouwens onze hele familie staat er met veel plezier. Hygiëne geef ik een 8 omdat wij een stacaravan hebben dus geen gebruik maken van het sanitair. :D
1 año ace

Kevin
Neerlandés
Enkele dagen vissen op forel aan het meer... Dit was meteen ook het enige wat mooi was aan deze totaal veroudere camping, het meertje.. Douches zijn er niet aanwezig!!! Gelukkig kunnen wij ons douchen in de caravan. De toiletten zijn waarschijnlijk al jaren niet meer in gebruik. urinoirs binnen van de muur, urinoirs buiten zonder water(in de zomer) grote toiletten liggen onder pakken dik stof, spinnenwebben, dode insecten, ledigen sanitair toilet is enkel een buis zonder spoelwater of dergelijke, enz.... Wij reden naar een tankstation een heel eind verder om naar het grote toilet te gaan. Niet vriendelijk onthaald, wie wel vriendelijk was, is de 'visverantwoordelijke'. Waar de gekweekte forel vandaan komt weet ik niet, maar deze zijn Niet eetbaar! Hopelijk overkomt dit niemand meer.. Deze staat op nummer 1 bij 'Nooit meer' Jammer dat op Zoover geen 0-score's kunnen worden toegekend. De door mij aangegeven 1 als sanitair score hoort eigenlijk 0 te zijn, evenals de score van hygiëne.
1 año ace

MetdeKidsopStap
Neerlandés
Dit is een camping uit de jaren 70. Netjes onderhouden staancaravans, zeker 300 stuks. Een propere receptie/cafetaria, maar dan heel sober en donker. Heb je een staancaravan, dan zit je hier goed. Ben je echter op doortocht, dan heb je enkel het meer dat mooi is, maar dat is het zowat. Je moet de volledige camping doorstappen om een jeton te halen en dan de douche te nemen aan de andere kant van de camping. Heel oud sanitair. Ik had het idee dat men teveel inkomsten haalt uit vaste klanten, waardoor het onnodig is om iets te voorzien voor passanten (die brengen minder op). We zijn 2012 en het mag wel iets meer zijn. Handen uit de mouwen en opwaarderen die handel.
1 año ace

Reinhard
Inglés
Great place, i will come back, really great, i love this place. very good possibilities for buy good food ore many other things, which are not ecpencive. In Shopping-Center Massen, Wemperhardt, about 20 minutes with car, you will find everything in food, books, multimedia, friseur, parfümerie etc. thats a really nice shopping-center
1 año ace