€17
Por noche
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 January hasta 31 December
Este camping sólo se puede reservar por teléfono. 0323742669
Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Wi-Fi
Barbacoa permitida
Perros
Lavadoras
4.5 / 5 (11 votos )

Camping La Halte De Mainville  

Route de Routy 18
02290, Ressons Le Long
Francia

Camping La Halte De Mainville   es un sitio de campo Ressons Le Long, Francia, situado en la región de Picardía. Camping La Halte De Mainville   tiene wi-fi y una piscina interior. Perros son permitidos. Usted puede encontrar varias actividades recreativas en el camping. Hay un patio de recreo y un cancha de tenis.

Para lavar la ropa que hay lavadoras disponibles.

Lugar características

Acomodación

Instalación de Servicios
Conexión de Televisor
Wi-Fi
Barbacoa permitida

Calificaciones
Perros
Lugar con sombra

Recreación
Patio de recreo
Piscina al aire libre
Cancha de tenis

Sanitario
Lavadoras


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

Críticas

Angelique Huijsman
Neerlandés
Bij toeval hier overnacht. Warm ontvangst! Heerlijk zwembad, tafeltennis en tennisbaantje, voetbalveld Ad overkant. Zelfs nog een karper gevangen in het watertje. Vers brood in de ochtend. Schoon sanitair en een goed onderhouden terrein. Rustige omgeving, het was heerlijk!
1 año ace

Geert Waterschoot
Neerlandés
Topverblijf, mooie camping, zwembad en sanitair, goed gelegen om onbekend deel van Picardie te ontdekken en/of in het verleden van WOI te duiken, verbleven met eigen caravan
2 años ace

Monique
Neerlandés
Mooie ruime plaatsen, heel rustig en schoon sanitair. Heel vriendelijke (nieuwe) eigenaars die heel erg gastvrij en vriendelijk zijn. Er is een mooi zwembad, maar verder is er niets.
2 años ace

Albert Neuckermans
Neerlandés
Deze camping is een aanrader.Alles is er netjes onderhouden,proper sanitair en zwembad.Mooie grote plaatsen met schaduw en zonder.
2 años ace

Fam. Hoogendoorn
Neerlandés
Camping La Halte de Mainville is een heerlijke camping om te verblijven. De plaatsen zijn ruim, sanitair (zeker het sanitairgebouw dat aan de achterzijde van de camping staat) is bijzonder goed, en de campingeigenaren zijn buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Zij zijn voortdurend bezig de camping verder door te ontwikkelen en vinden het belangrijk dat de campinggasten het naar hun zin hebben. In een paar opzichten is de camping sober. Er is geen campingwinkel of restaurant. De eigenaren willen volgend jaar een snackbar openen, maar daar blijft het voorlopig bij. Winkels en restaurants zijn er voldoende in de directe omgeving.
2 años ace

Fam Weenink
Neerlandés
We werden ontzettend vriendelijk ontvangen. Hele aardige mensen.
2 años ace

Jan
Neerlandés
Hier nachtje geweest op doorreis. Heel vriendelijk personeel en alles schoon en netjes! Zwembad was ook heerlijk! Aanrader!!
2 años ace

Marga
Neerlandés
Wij zijn hier in Juli 10 dagen gebleven. Geweldige plek bij de visvijver, weids uitzicht over vijver, waar altijd wel iemand aan het vissen was. De plekken zijn ruim, de meeste met veel zon , enkele met bomen voor schaduw. Bijna allemaal met hoge heggen voor privacy. Sanitair bijzonder schoon en fris. Zwembadje lekker voor even op te frissen, wifi rondom het zwembad. Erg vriendelijke eigenaresse, met info over de omgeving. Veel te zien ; Pierrefonds, Soissons, Compiegne, vele kastelen, burchten,en ruïnes. Nog lang niet alles gezien......volgende zomer weer terug!
2 años ace

Petra
Neerlandés
Prettige, vooral rustige overnachtings camping. Mooie plaatsen, fijn zwembadje goed sanitair. Wij zijn twee nachtjes gebleven om de buurt te verkennen. Was begin juli nog erg rustig.
2 años ace

Ans van Gaal
Neerlandés
Een prachtige, rustige en wijds opgezette camping. Hele mooie grote standplaatsen, voldoende schaduw en afgezet met hagen van ruim een meter hoogte. Heel veel privacy. Wij stonden aan de visvijver, maar werden daarvan afgescheiden door de hagen. Op de camping staan veel stacaravans die veelal 'bewoond' waren door Engelsen. Stuk voor stuk aardig in de omgang. Er is geen eetgelegenheid, geen vermaak voor de kinderen (daarom de 4) De eerste winkel (Intermarché) is zo'n vier kilometer verderop. Er is wel een 'broodservice' op de camping. Prima sanitairgebouw, goed onderhouden, bij de dames drie douche/ wastafelcombi's. Toiletpapier zelf verzorgen. Gratis gebruik van warm water. Supervriendelijk echtpaar dat de camping runt. Wij komen hier zeker terug.
2 años ace