Los precios no están disponibles
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 15 April hasta 30 September
Llegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Salida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Días
{{r.bookingDays}}

Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Carpas de campaña
Caravanes
4 / 5 (5 votos )

Camping Ile Madame

Île de Madame
16200, Jarnac
Francia

Camping Ile Madame es un sitio de campo con 115 tonos en Jarnac, Francia, situado en la región de Poitou-Charentes.

En Camping Ile Madame es posible acampar con un carpa de campaña o un caravana. Aparte de acampar es posible rentar un bungalow móvil también.

Lugar características

Acomodación
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Cabañas de alquiler
Bungalós móviles
Apartamentos

Calificaciones
Lugar con sombra


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

Críticas

Katrijn
Neerlandés
Een schilderachtige camping, omringd door hoge bomen en ruime standplaatsen, bevindt zich nabij Jarnac waar je ook je dagelijkse brood haalt, 5 min. De sanitaire voorzieningen zijn verouderd en helaas niet schoon.
1 año ace

Sara
Neerlandés
Fijne ligging. Grote plekken, parkachtig van opzet, keurige camping. Veel speelruimte (voetbalveld, basketbalveld, volleybal, skatebaan en park om de hoek) mooie wandel- en fietsmogelijkheden vanaf de camping, bijvoorbeeld langs kanaal. Fijn zwembad, 25 meter bad (3 banen) en 2 peuterbaden. Gratis toegang . Sfeervol dorpje op loopafstand. (Aantal supermarkten waaronder lidl) Heel goedkoop. Huurmogelijkheden zagen er goed en nieuw uit. Veel vernieuwd in afgelopen jaren. Er waren veel vrije plekken in het hoogseizoen. Als er meer nl kids waren geweest waren we langer gebleven. Sanitair zag er ook nieuw uit.
3 años ace

Ludo
Neerlandés
Mooie camping met comfortabel sanitair en schitterend onderhouden. Jammer dat de camping niet zo goed wordt aangegeven vanaf de autobaan. Goed aanpalend restaurant. Vriendelijk onthaal. Als we in de omgeving komen keren we zeker terug naar deze camping met zeer ruime staanplaatsen.
3 años ace

herma&jan
Neerlandés
Mooie camping met ruime plekken op gras met en zonder schaduw. Toevallig hier terecht gekomen omdat camping Cognac complet was ivm Bluesfestival. Vriendelijke ontvangst waarna we uit enkele plekken konden kiezen. Naast de camping is een uitstekend restaurant met schappelijke prijzen. Het dorp is om de hoek met een kleine overdekte markt met 'smorgens alle verse produkten die je nodig hebt. Supermarkt aan uitvalsweg op 5 mn. Het (mooie) gem. zwembad naast de camping is gratis voor de gasten. Er kan ook in de Charente worden gezwommen. Sanitair is gedateerd maar voldoende. Tips: Cognac en zijn cognachuizen; naast de camping Courvasier. Echter een bezoek aan de kleine distilleerderijen is leuker. Voor Cognac naar DeMoines en voor de Pineau naar J-P Leonard. Ligging slechts een 7 omdat op 'ons' deel van de camping de hele dag een achtergrond geluid hoorbaar was. Het bleek iets met stenen sorteren te maken te hebben.
3 años ace