€33
Por noche
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 July hasta 31 August
Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Electricidad
Wi-Fi
Perros
Pesca
Lavadoras
5 / 5 (12 votos )

Camping Goolderheide

Bosstraat 1
3950, Bocholt
Bélgica

Camping Goolderheide es un sitio de campo con 880 tonos en Bocholt, Bélgica, situado en la región de Flandes. Camping Goolderheide tiene wi-fi, un merendero y una piscina interior. Perros son permitidos.

En Camping Goolderheide es posible acampar con un carpa de campaña, un caravana o un auto caravana. Aparte de acampar es posible rentar un bungalow móvil también. Usted puede encontrar varias actividades recreativas en el camping. Hay juego de petanca, un cancha de tenis, un mesa de ping-pong, un Área de minigolf y alquiler de bicicletas.

Camping Goolderheide ofrece instalaciones sanitarias para los discapacitado. Para lavar la ropa que hay lavadoras y secadoras de ropa disponibles.

Lugar características

Acomodación
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Bungalós móviles
Apartamentos

Instalación de Servicios
Electricidad
Conexión de Televisor
Wi-Fi
Tienda de campismo
Pan en sitio
Merendero
Restaurante
Acceso a silla de ruedas
Barbacoa permitida

Calificaciones
Perros
Lugar con sombra
Abierto todo el año
Coches permitidos en sitio de campismo

Recreación
Patio de recreo
Animación para niños
Nadar en agua natural
Piscina al aire libre
Cancha de tenis
Mesa de ping-pong
Área de Minigolf
Alquiler de bicicletas
Pesca

Sanitario
Instalaciones de cambio de bebé
Sanitario de silla de ruedas
Lavadoras
Secadoras de ropa


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

Críticas

Van der Borght Leon
Neerlandés
Ik ga er al een tiental jaar en vind het fijn.
4 meses ace

Etienne V
Neerlandés
High comfort plaats in oktober geboekt voor naar Sezoensrally te kijken. Zeer rustig, vriendelijk onthaal en proper park.
7 meses ace

Jo en Ingrid
Neerlandés
Super, rustige camping in het najaar. In de zomer zal het vast drukker zijn omdat ze mikken op gezinnen met kinderen
7 meses ace

Maria kennis
Neerlandés
Heel fijn verblijf en zeker de plaats met op ons plekje een eigen wc en douche en het gezelschap van de konijntjes ?dat was zo leuk wij komen zeker terug???
7 meses ace

Oma en Opa Hoi
Neerlandés
Super familiepark!! Wij waren voor de eerste keer op Camping Goolderheide op een seizoenplaats. Er is perfect schoon sanitair, mooie plaatsen, goede animatie voor kinderen en zeer goed en super vriendelijk personeel. Het zwembad is verwarmd en geeft veel speel plezier voor jong en oud. Mooie grote speeltuin met crossbaan voor de kinderen en een mooie zwemvijver met zandstrand. Voor de vis liefhebbers is er ook een grote visvijver, jeu de boules banen , tennisbanen en midgetgolf zijn ook aanwezig. Er is een klein winkeltje met wat belangrijke levensmiddelen , een mooi terras waar een lekker biertje , fris enz. of een ijsje gegeten kan worden en natuurlijk ook een restaurant en een frituur. Dit alles op dit mooie Familiepark Goolderheide. Wij hebben voor volgend jaar weer een seizoenplaats besproken!!. We hebben genoten ?? Gr Opa en Oma Hoi
7 meses ace

Oma en Opa Hoi
Neerlandés
Super familiepark!! Perfect schoon sanitair, mooie plaatsen, goede animatie voor kinderen en zeer goed en super vriendelijk personeel. Het zwembad is verwarmd en heeft veel speel plezier voor jong en oud. Mooie grote speeltuin met crossbaan voor de kinderen en een mooie zwemvijver met zandstrand. Voor de vis liefhebbers is er ook een grote visvijver. jeu de boules banen , tennisbanen en midgetgolf zijn ook aanwezig. Er is een klein winkeltje met wat belangrijke levensmiddelen, een mooi terras waar een lekker biertje , fris enz. of een ijsje gegeten kan worden. Ook is er een frituur. Dit alles op dit mooie Familiepark Goolderheide. Wij komen volgend jaar zeker weer terug. We hebben genoten ??
8 meses ace

FAM. TIMMERMANS
Neerlandés
Wij zijn dit jaar gegaan voor een seizoensplaats dus van april tot half september heeft onze toercaravan op Goolderheide gestaan. Dus bij Pasen , Pinksteren , 5 daagjes in Juli en ongeveer 18 dagen in augustus op ons gezellig stukje vertoefd. Spijtig dat het weer wat roet in het eten heeft gegooid tijdens onze lange periode, laar daar kan niemand wat aan doen. Voor de rest kan ik niets qnders dan positiefs vertellzn over deze camping. Voor de kinderen alles aanwezig wat hun hartje begeert , goede animatie hoewel ze op de leeftijd zijn gekomen dat ze enkel willen chillen. Fijne omgang met vriendinnen , dus sociale kontakten. Ze kende hier al wat volk van vorig jaar , toen zijn we hier ook voor 9 dagen geweest in de zomer. Dus met ander woorden super fijne familie camping !!! Enig nadeel is dat de caravan en voortent na zo lange tijd volledig vol hars hing van de bomen...niet normaal ?
8 meses ace

Alain Taveirne
Neerlandés
Mooie propere camping met rustige ligging. Zijn sterren waardig. Genoten van het zwembad. Komen zeker nog eens terug.
8 meses ace

Vanraes Mimi
Neerlandés
Deze periode was zeer rustig. We moesten eruit om het overlijden van onze 18 jarige zoon te kunnen verwerken. Hadden geluk met het weer en veel kunnen wandelen en fietsen. Jammer dat het buiten het seizoen was en de eetgelegenheden gesloten waren. We zijn geen zwemmers, daar dus ook geen gebruik van gemaakt. Ziet er wel top uit. Het personeel op de camping was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair was altijd proper. Nergens wat op aan te merken. Als we nog eens rust nodig hebben komen we zeker terug na het seizoen.
8 meses ace

Ste
Neerlandés
Wij vonden het een super aangename camping. Wij kwamen hier kamperen om de airshow te bezichtigen in Hechtel Eksel de dag nadien. Je kon ook een bestelling maken bij de bakker via de receptie. Ook was het sanitair super mooi onderhouden, zeer aangenaam. Er waren ook ecologische vaatwasmachines, nog nooit gezien op een camping, super. Heel veel mooie prachtige bomen op heel de camping ook. Wat ik een minpunt vond echter is dat er mensen in een stacaravan wonen die een buizerd gevangen houden aan een touwtje rond zijn poot. Een vogel in gevangenschap is mishandeling. Ik hoop dat die vogel ooit kan ontsnappen van deze wrede mensen. Ik vraag jullie om dit te verbieden, ik vind dit niet oké, het zou raadzaam zijn om dit dus te verbieden. Buiten dit minpunt was het een zeer aangenaam verblijf, merci voor de snelle en vlotte bediening en de vriendelijkheid. Met vriendelijke groetjes.
8 meses ace

Appeltans
Neerlandés
We hadden een mooie grote kampeerplaats met water en electrisch aansluiting. Het sanitair was ook dichtbij. Minpuntje zijn de straaljagers die heel laag hun kunsten laten zien. Eerste keer was leuk. De honderden andere keren was niet meer tof. Mooi enorm groot zwembad. Sportgelegeheid voor iedereen. Echt leuk.
8 meses ace

Murielle L.
Francés
Très bel endroit, fort propre et calme malgré la grandeur du site, non approprié aux personnes à mobilité reduite
9 meses ace