€23
Por noche
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 March hasta 31 October
Llegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Salida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
días
{{r.bookingDays}}

Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Caravanes
Auto caravanas
Electricidad
Wi-Fi
Barbacoa permitida
Perros
Lavadoras
4 / 5 (13 votos )

Camping du Vivier aux Carpes

Rue Charles Voyeux 10
02790, Seraucourt le Grand
Francia

Camping du Vivier aux Carpes es un sitio de campo con 65 tonos en Seraucourt le Grand, Francia, situado en la región de Picardía. Camping du Vivier aux Carpes tiene wi-fi y un merendero. Perros son permitidos.

En Camping du Vivier aux Carpes es posible acampar con un caravana o un auto caravana. Aparte de acampar es posible rentar un bungalow móvil también. Usted puede encontrar varias actividades recreativas en el camping. Hay un patio de recreo, un cancha de tenis, un mesa de ping-pong, un campo de golf y alquiler de bicicletas.

Camping du Vivier aux Carpes ofrece instalaciones sanitarias para los discapacitado. Para lavar la ropa que hay lavadoras y secadoras de ropa disponibles.

Lugar características

Tipo de camping
Campismo de Agricultor

Acomodación
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Bungalós móviles
Apartamentos

Instalación de Servicios
Electricidad
Wi-Fi
Tienda de campismo
Merendero
Restaurante
Acceso a silla de ruedas
Barbacoa permitida

Calificaciones
Perros
Lugar con sombra
Abierto todo el año
Nudistas
Grupos de jóvenes
Libre de coches

Recreación
Alquiler de bicicletas
Patio de recreo
Animación para niños
Nadar en agua natural
Piscina al aire libre
Piscina interior
Baño termal
Sauna
Cancha de tenis
Mesa de ping-pong
Campo de golf

Sanitario
Instalaciones de cambio de bebé
Cabinas de lavado
Sanitario de silla de ruedas
Lavadoras
Secadoras de ropa


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

Críticas

Janny
Neerlandés
Fijn adresje voor overnachting richting het zuiden. Net toilet gebouw. Mooie grote plaatsen. Receptioniste beetje nors maar later uit eten in het dorp ook denk beetje het type mensen in deze omgeving. Leuk zwembadje geen gebruik van gemaakt. Wifi 2.00 p/d. Acsi 20,00 aan de prijs. Mooie visvijvers. Restaurant was dicht helaas.
1 año ace

Maria
Neerlandés
We hebben hier vier nachten gestaan met een caravan. Mooie plek. Fijne douche, bakker komt op de camping. Prima gegeten in het restaurant tegen zeer schappelijke prijs. Jammer dat er op de camping geen putje is voor afvalwater. Saint-Quentin is goed bereikbaar per fiets. Verder is fietsen in de omgeving niet echt prettig, alleen langs de Somme en langs het kanaal goed te doen. Het zwembad is erg klein, niet geschikt voor baantjes. We hebben de wandeling gedaan die op de camping vertrekt (9 km). Bleek wel wat meer. Onderweg lek geprikt door de muggen. Op de camping zelf geen muggenoverlast gehad.
1 año ace

Charline
Neerlandés
Één grote verzameling van Engelsen die het erg gezellig hebben met elkaar. Onvriendelijke dame aan de receptie. Te weing sanitair voor zo'n grote camping. Twee hanen die vanaf 4.00 's morgens je nachtrust verstoren. Te weinig ruimte om onze camper gunstig te plaatsen en een prijs die vergeleken met andere campings ver boven gemiddeld is.
2 años ace

Wilma Mol
Neerlandés
Hier gaan wij nooit meer heen. Op deze camping staan overwegend Engelsen die deze camping als doortrek overnachtingsplaats gebruiken. En als je de pech hebt dat ze met elkaar een feestje gaan bouwen doe je geen oog dicht. Als je van karper vissen houdt en een plaatsje aan de visvijver kunt bemachtigen is het misschien nog te doen. Superette op 200 meter. In het weekend kun je daar gegrilde kip krijgen, wel vooraf bestellen. Plaatsje heeft verder niet zoveel te bieden. Wel overal warm water, maar gedateerd sanitair, stortplaats voor chemisch toilet stinkend smerig! Wij waren hier van 15 tot 16 juni 2015.
2 años ace

Nicole
Neerlandés
Zeer goede camping dat wij gebruikt hebben op de doorreis. Gelegen aan 2 grote visvijvers. Sanitair heel proper en supergrote douches ! Baker komt er 's morgens om 10u maar je kunt al vanaf 7u30 brood krijgen in het supermarktje om de hoek.Wifi betalend (2€ per dag). Heel rustig. Mooie groen plaatsen (gras)
2 años ace

Marcel
Neerlandés
Rustige camping. Sanitair is schoon. Ligging camping aan het water, dus veel muggen. Dorpje valt weinig te beleven.
2 años ace

Anne
Neerlandés
Deze camping wordt vooral gebruikt als doorgangs camping voor Engelsen en Nederlanders, o.a. fietsers op weg naar Santiago de Compostella!Wij hebben er genoten van de rust. Er zijn mooie grote plaatsen, maar niet allemaal beschut. Rondom de camping zijn vijvers waarin gevist kan worden naar karpers. Dichtbij de camping is een winkeltje voor de dagelijkse behoeften.Verder valt er in de direkte omgeving niet veel te beleven. Amiens (kathedraal, hortillonages!), St Quentin en Péronne zijn op maximaal 20 km goed te doen en de moeite waard. Aardige eigenaren, een jong stel met kleine kinderen.
2 años ace

fabrice pattyn
Neerlandés
Le Vivier aux Carpes is een verzorgde, moderne camping met vriendelijke eigenaars. We kregen plaats 50 toegewezen, ruim en voorzien van gras. Het sanitair is behoorlijk nieuw en net. Douches met echt warm water. Uitstekende voorzieningen en gemoedelijkse sfeer. Wifi aan € 2,00 per 24u. Bakker komt om 10u op de camping, in dorpje is kleine winkel waar basisprodukten kunnen gekocht worden. Saint-Quentin & Amiens zijn aanraders voor een bezoekje.
2 años ace

John
Neerlandés
Leuke rustige camping ongeveer 20 minuten van de snelweg. Visvijver. Ruime plaatsen. Weinig tot niets te doen op de camping. Vnl. engelsen. Sanitair is gedateerd maar goed genoeg om schoon te douchen. Eigenaar en personeel zijn vriendelijk. Prijs-kwaliteit is gewoon goed.
2 años ace

gerard
Neerlandés
Wij zijn helaas maar even op deze camping geweest wil je vissen op karpers,tennissen of golf spelen dan ben je hier goed. Maar heb je behoefte aan rust en alleen de lucht zien of de vogels en eenden horen is dat ook mogelijk grote plaatsen en goed verzorgd. Was even zoeken licht verscholen tussen graanvelden maar zeker de moeite waard!!! Ga daar zeker nog vaker naar terug is in 1 dag te rijden.
2 años ace

irene
Neerlandés
Wij overnachtten hier op weg naar het zuiden. Zeer vriendelijke ontvangst, niet nieuw maar wel zeer schoon sanitair, ruime omhaagde plaatsen, parkachtige opzet. Aantal plaatsen zijn langs een meertje gelegen, waar wordt gevist op grote karpers. Gelegen aan rand van klein Frans dorpje met Super(tje)/bakker. De camping heeft een rustige sfeer en 's nachts is het er stil. Prima plek voor overnachting onderweg, maar ook voor wat langer.
2 años ace