€25.5
Por noche
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 January hasta 31 December
Llegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Salida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
días
{{r.bookingDays}}

Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Electricidad
Wi-Fi
Barbacoa permitida
Perros
Navegar / surfear
3 / 5 (13 votos )

Camping Colline de Rabais

Rue du Bonlieu
6760, Virton
Bélgica

Camping Colline de Rabais es un sitio de campo con 368 tonos en Virton, Bélgica, situado en la región de Valonia. Camping Colline de Rabais tiene wi-fi, un tienda de campismo, un restaurante y una piscina interior. Perros son permitidos.

En Camping Colline de Rabais es posible acampar con un carpa de campaña, un caravana o un auto caravana. Aparte de acampar es posible rentar un bungalow móvil también. Usted puede encontrar varias actividades recreativas en el camping. Hay un patio de recreo, un sauna, un cancha de tenis, un mesa de ping-pong, un campo de golf, un Área de minigolf, navegar / surfear y alquiler de bicicletas.

Camping Colline de Rabais ofrece instalaciones sanitarias para los discapacitado. Para lavar la ropa que hay lavadoras y secadoras de ropa disponibles.

Lugar características

Tipo de camping
Campismo de Agricultor

Acomodación
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Bungalós móviles
Apartamentos

Instalación de Servicios
Electricidad
Conexión de Televisor
Wi-Fi
Tienda de campismo
Merendero
Restaurante
Acceso a silla de ruedas
Barbacoa permitida

Calificaciones
Perros
Lugar con sombra
Abierto todo el año
Nudistas
Grupos de jóvenes

Recreación
Patio de recreo
Animación para niños
Nadar en agua natural
Piscina al aire libre
Piscina interior
Baño termal
Sauna
Cancha de tenis
Mesa de ping-pong
Área de Minigolf
Campo de golf
Navegar / surfear
Alquiler de bicicletas

Sanitario
Instalaciones de cambio de bebé
Cabinas de lavado
Sanitario de silla de ruedas
Lavadoras
Secadoras de ropa


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

Críticas

Angelina Hoogeveen
Neerlandés
Op zich niet te grote camping. Prima!! De plekken lekker groot; had alleen graag een afscheiding tussen de plekken gezien. De auto staat voor je tent en belemmerd het zicht enorm!! Aparte parking zou prettiger zijn. Het sanitair is niet schoon, wordt niet vaak schoongemaakt. In het gebouw van de dames hing gedurende de hele vakantie regelmatig een penetrante mix van rioollucht en bloemkoollucht. Gezegd werd dat dit van een cellulosefabriek kwam doe in de buurt stond. Vreemd want t was niet bij de heren. Het winkeltje is echt beneden peil. Hier was weinigvoorraad, voor verse broodjes moest je vroeg zijn. Winkel vroeg dicht en ook bar was op dinsdag gesloten ( niet fijn als je op die dag aankomt en je wil die avond ff wat eten) . Verder is het zwembad natuurlijk veel te klein als t echt een warme zomer is. Onderhoud laat op veel plekken ( toiletten, zwembad en wasmachinekraan) te wensen over. Voeten opengemaakt bij zwembad.
8 meses ace

Radix
Neerlandés
Echt een camping voor kleine kinderen.Verwarmt zwembad.in het restaurant kun je prima eten.dinsdag gesloten.Receptie open tot 18 00.Er zijn twee toilet gebouwen waar de douch en wc's in 1 gebouw zitten vond het aardig muf reuken en had savonds koud water.achter het restaurant zit ook een douch en wc gebouw dit is echt toe aan renovatie heel erg veroudert zo klein dat je je niet fatsoenlijk kan omkleden.virton vond ik zelf een heel ongezellige plaats en vies.wil je in de omgeving iets leuks doen of bekijken dan moet je minimaal een uur rijden.alles zit ver van de camping weg.Het meer wat vlak bij de camping zit mag je niet in zwemmen en er zijn geen andre activiteiten te doen wat voor heen wel zo was hoorde ik van de recptie maar alles is gesloten het is nu een visvijver waar je niet mag vissen we zijn weg gestuurt.Dit mag de camping wel van de site halen je kunt niks bij het meer doen.podium van de animatie heeft ook onderhoud nodig.
8 meses ace

Ronald
Neerlandés
Plek was mooi ruim, jammer geen omheining rond de plekken, auto voor de plaatsen belemmerd het uitzicht. Douches overdag vaak koud savonds wisselend. Mag beter schoon gemaakt worden. Erg vaak smerig en stinkende toiletten. Winkeltje niet heel veel te krijgen, geen boter kaas etc. Toen wij kwamen zelfs bier op. En broodjes moest je op tijd je bed voor uit. Dinsdag restaurant dicht, vind ik niet kunnen in hoogseizoen. Zwembad veel te klein voor de grote van de camping en is hard aan renovatie toe. Diverse mensen hun voeten opengehaald bij het zwembad. Er hing bij een bepaalde windrichting een vreselijke stank over het terrein ( schijnt van een fabriek te komen). Gebouwen erg verouderd met name voorste toiletgebouw.
8 meses ace

Eva Care
Neerlandés
Super leuke camping, met vriendelijke mensen en proper sanitair, mooi zwembad en leuke speeltuin
9 meses ace

Tom legrand
Neerlandés
Verblijf viel mee. De reacties die je hoort zijn bijna allemaal over de koko reservering. En inderdaad die mensen doen het goed. Het beheer van de camping is een andere zaak.
9 meses ace

Jacobs Victor
Neerlandés
Verblijf was best ok maar dat ik na 30 dagen nog steeds mijn waarborg niet heb ontvangen is niet ok. ter plaatse kan men wel onmiddellijk 330 € van mijn creditkaart afhalen maar de terugbetaling is via Brussel en daar is de persoon die deze verrichtingen doet in verlof. Is toch niet moeilijk om op de camping via bank app een betaling te doen. Heb dus een creditnota van 330 € ontvangen op de camping. Doet mij zeer sterk twijfelen om hier nog een verblijf te boeken.
1 año ace

Fam. Kroezen
Neerlandés
Een heerlijk rustig weekje in Corona-tijd. Bijzonder getroffen met het weer. Ruim opgezette camping. De gehuurde tent (bijna een blokhut) was netjes en schoon en voorzien van de noodzakelijke benodigdheden. Douche- en toiletruimtes worden goed schoon gehouden. Warm water beschikbaar voor douche en afwas. Wel zelf toiletpapier en handgel meenemen. Gezellige en attente gastvrouw Margriet!
1 año ace

Natalie
Neerlandés
Bij aankomst werden we vriendelijk maar kordaat doorverwezen aan de receptie naar Margriet, zij ontvangt iedereen die bij Koko Holidays heeft geboekt, wat een hartelijke ontvangst kregen we van haar! We logeerden in een safaritent, de uitrusting was dik in orde. We hebben hier heerlijk geslapen! De camping heeft een verwarmd zwembad waardoor je hiervan ook kan genieten op mindere dagen. De sanitaireblokken kregen op regelmatige basis onderhoud maar hebben wel nood aan een update. Het winkeltje heeft een zeer matig aanbod, het brood was bijna altijd al op om 9u30. Gelukkig is de Delhaize niet veraf. Bar/restaurant hebben we geen bezoekje gebracht. Wel raar want deze was ook 2 dagen gesloten tijdens ons verblijf.Leuke uitstapjes te vinden in de buurt, maar het is even zoeken. De abdij van Orval is zeker een bezoekje waard!Onze kids bleven echter liever op de camping met hun nieuwe vriendjes, het zwembad en de Nederlandstalige animatie.
1 año ace

de Jonge
Neerlandés
Als je lekker ondernemend bent en meer wilt zien van de omgeving en niet te beroerd bent om een stuk te rijden is dit een prima camping wij werden heel vriendelijk en gastvrij ontvangen door Margriet (SL lodge van KOKO HOLIDAYS) en wat een geweldige lieve vrouw is zij!!!! Daarin tegen zijn de wc's achter op de camping echt heel vies ik adviseer om de wc achter het winkeltje te nemen die is het schoonst. De camping zelf is heel schoon! Het zwembad is lekker op temperatuur en schoon! Grote speeltuin voor de kinderen, wat verouderd maar daar merken de kinderen niks van. Broodjes bij het winkeltje op de camping zijn wel prijzig een super leuk animatieteam voor de kinderen en volwassenen. Van mini disco voor de kinderen tot karaoke voor volwassenen. Al met al heb ik er 12 dagen genoten! tip: neem zelf een extra koekenpan mee in de tent is er maar 1! Oh en de geur die je soms kan ruiken als de wind draait dat is de papierfabriek ;) succes!
1 año ace

Kirsten
Neerlandés
Wij verbleven met 4 volwassenen, 1 kind en 1 baby in een safari lodge tent. Bij aankomst werden bij vriendelijk ontvangen door Margriet. Geen vraag was te veel voor haar! De tent was netjes, de bedden waren prima en de inventaris was in orde. We hadden even een probleem met het gasstelletje, maar dankzij Margriet was het al aardig snel opgelost en hebben wij er geen hinder aan ondervonden. De camping zelf is redelijk basic. Er is 1 zwembad, wel wat aan een te kleine kant voor het formaat van de camping. Leuke speelplekken voor kinderen. De toilet en douche ruimtes zagen er vaak netjes uit. En vooral nu met Covid-19 werden zowel de toilet/douche ruimtes als de omgeving van het zwembad meerdere keren per dag goed gereinigd en gedesinfecteerd.
1 año ace

Patricia
Neerlandés
Margriet verwelkomde ons hartelijk; zij was de hele week ons aanspreekpersoon. Onze lodgetent (SL) had 5 bedden en alle inventaris die je nodig hebt. De kussens en dekbedden netjes in plastic verpakt. Onze tenten stonden in een grote cirkel; voldoende om privacy te hebben maar dicht genoeg bij elkaar zodat onze kinderen (8, 11 & 12) direct veel contact hadden met de buurkinderen en veel met elkaar opgetrokken zijn en wij als ouders ook! Waterkranen zijn er volop te vinden (een bevond zich direct achter onze tent), het sanitair was dichtbij; toiletten en douches waren prima, werden regelmatig gepoetst. In de buurt zijn prachtige grensdorpen te bezichtigen; in de map van onze tent stond een route vermeld die je langs mooie kerken, dorpjes en citadel leidt. Voor de kanotocht zijn we 30 min. naar Frankrijk gereden omdat de waterstand te laag was in België. Kanoën met wat zwem-tussenstops. De vakantie was ontzettend leuk!
1 año ace

Danny
Neerlandés
Hoe ik deze camping moet omschrijven. Zeer verouderd sanitair en in zeer slechte staat. Geen prive iedereen kan alles zien. De camping is toegankelijk voor iedereen. Zwembad is ijskoud en niet aangenaam. Enkele speeltuigen in de speeltuin zijn onveilig en doen niet aan de veiligheidsvoorschriften. Dan ben ik nog mild in mijn omschrijving.
7 años ace

Corina
Alemán
Zu einem angemeldeten Treffen mit ca. 70 Gespannen war der CP nicht vorbereitet: Kein Gras gemäht, kaum Waschhäuser auf und auch nur teilweise geheizt bei einstelligen Temperaturen. Internet nur im Empfangsbereich. Am Pfingstsonntag öffnete das Restaurant erst abends. Sämtliche Müllcontainer waren schon bei der Anreise übervoll. Pool leer. Alles sehr ungepflegt.
9 años ace