Los precios no están disponibles
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 January hasta 31 December
Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Perros
Lavadoras
2.5 / 5 (4 votos )

Camping Aquaparadiso

Luikersteenweg 131a
3920, Lommel
Bélgica

Camping Aquaparadiso es un sitio de campo Lommel, Bélgica. Camping Aquaparadiso tiene un tienda de campismo y un merendero. Perros son permitidos. Para lavar la ropa que hay lavadoras disponibles.

Lugar características

Acomodación
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Bungalós móviles
Apartamentos

Instalación de Servicios
Instalaciones de cocina
Tienda de campismo
Merendero
Acceso a silla de ruedas

Calificaciones
Perros
Lugar con sombra

Sanitario
Lavadoras


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

No hay fotos disponibles

Críticas

Jo
Neerlandés
Wat een schok toen we het terein opreden waar onze "chalet"stond. Een en al stof en we waande ons op een soort kamp geen grassprietje of struikje te bekennen en de chalets 4 meter uit elkaar. Na enkele dagen regen was het één en al modder op het terrein wat een ramp. De hele camping was niks, het meertje was een zandafgraving wat heel snel afliep dus zeer onveilig voor kinderen de zandzuigers lagen gewoon in het water. Het zwembad was gevuld met groen water dus ook niet echt uitnodigend. We waren voor twee weken 1600 euro kwijt echt niet te geloven. Voor dat geld is er echt wel wat beters te vinden dit was het geld echt absoluut niet waard. We waren blij toen we weer naar huis konden. Parelstrand nóóit meer. En daar moet je dan weer een jaar op teren.
1 año ace

carin
Neerlandés
Wij hebben dit jaar 3 weken op Parelstrand gestaan en was voor ons prima. Alleen géén disco, zwembad is 's avonds niet open (jammer), het meer mag je niet in zwemmen (is een zandafgraving) maar verder mooie ruime toeristische plekken, verharde paden, mooi en schoon sanitair!
1 año ace

Karel de Graaf
Neerlandés
Hallo, Folder en luchtfoto doen zeker niet de camping voor die je denkt te krijgen. Het was en is gewoon "zeer slecht"op de camping. Veel zwart zand, veel lawaai s'nachts een groen bruin zwembad ipv blauw.veel geblaf van honden vanaf07.15 uur tot ver in de nacht.Nee, waren blij hier na 3 dagen weer weg te zijn. Het is zeker geen aanrader het mooie parelstrand....hoe komen ze erbij....wat een naam....beter is volgens ons "kliko strand".....mensen veel succes daar. ps. blij dat wij met een eigen caravan waren want die huurbakken daar zijn niet om aan te zien en staan 4 meter uit elkaar.
1 año ace

Fam. van S
Neerlandés
Dit park heet tegenwoordig het parelstrand en is onderdeel van de ooststappen groep. We zijn er een week geweest in een stacaravan het was een ramp. Mensen geloof de foto die in de folder van de ooststappen groep niet ze zijn ergens anders genomen u heeft geen groen gras of tegels rond uw stacaravan maar zwart zand. De caravan zelf is minstens 30 jaar oud en is door een amateur timmerman verbouwd plafonds hangen los en bedden zijn afgezaagd op 1.60 mtr dus wil men slapen knieen naast de oren. Openbare toiletten zijn ronduit vies. Zeer slechte ervaring en we hebben de week dus ook niet volgemaakt. Helaas verhuur geen beloftes die men niet kan waar maken.
1 año ace