Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (10 votes )

Le Raguenès Plage

19 Rue des Iles à Raguenès
29920, Nevez (Finistère)
France

Le Raguenès Plage is a campsite in Nevez (Finistère), France. Le Raguenès Plage has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Fam. Peters
Dutch
De camping is mooi gelegen aan het strand, het strand is mooi en in de omgeving kan je heerlijk wandelen. Onze kinderen waren helemaal weg van het zwembad, de glijbanen waren leuk en het water was lekker warm en er waren bedjes. De plekken waren mooi en goed onderhouden, de staat van het sanitair was goed, alleen had het sanitair (en vooral de wc's) vaker schoon gemaakt mogen worden
11 months ago

Jessie
Dutch
Mooie ligging dicht bij strand en leuk zwembad voor de kinderen. Echter hele kleine plaatsen waar je auto ook nog op moet want die kan nergens op een parkeer plaats. Verder ook erg veel lawaai tot laat in de avond. Sanitair voldoende. Geen gezellig terrasje op camping of in de omgeving.
2 years ago

Gerald van der Linden
Dutch
Camping is mooi en goed. Nieuw sanitair gebouw was prettig. Ondanks drukte vaak goed schoon. Zwembad is top en strand zo dichtbij ook. 5 min lopen vanaf camping. Meerdere leuke strandjes in de omgeving. Restaurant is klein en brood in de ochtend beperkt. Wij hebben meestal 's ochtends brood bij de bakker in Nevez gehaald. Kamperen beviel ons goed. Klimaat in Bretagne is ook zo dat je juist lekker veel zon wilt en schaduw minder belangrijk is. Geen ervaring met stacaravan maar bij sommige zit je prima qua ruimte en op sommige stukken lijken ze wat dichter op elkaar te staan. Al met al goed vertoeven in Bretagne. Vooral het klimaat is heerlijk. Het kan flink waaien en regenen maar het klaart ook zo weer op.
2 years ago

Tamar
Dutch
Prachtige plek in Frankrijk!! Heerlijke rustige en vooral schone stranden! Genoeg bezienswaardigheden in de buurt
2 years ago

C.Drijfhout
Dutch
Heerlijk rustige camping Netjes en van deze tijd met veel nieuwe dingen oa zwembad en uiterlijk
2 years ago

Theo
Dutch
Tip als je naar deze camping gaat, ga vooral naar Pont-Aven, een erg gezellig schildersdorpje met leuke straatjes, waar op 14-juli erg veel vuurwerk was. Ga ook naar Concarneau, Leuke stadje met gezellige restaurantjes en veel winkels. Het strand bij de camping was goed, op de camping zelf vond ik de eetgelegenheid niet je-van-het, maar in de dorpjes dichtbij wel. De caraven mocht wel een opknapbeurtje gebruiken..
2 years ago

Hoefnagel
Dutch
Twee heerlijke weken beleefd op deze camping. Heel hartelijke en professionele ontvangst, en een fijn gemoedelijk sfeertje. Ruim voldoende speel- en spelmogelijkheden voor alle leeftijden. Schone toiletten en douches, alhoewel het oudere gebouw (er zijn 2) wel wat nostalgisch aandoet :). Douchen dmv een drukknop, wat ik persoonlijk niet fijn vindt want je bent meer tijd kwijt met drukken dan douchen. Hetzelfde geldt voor de afwas en de wascabines. Maar dat is nou eenmaal campinglife. Mooie stadjes volop in de omgeving, met overal een gemoedelijke sfeer. De sportievelingen kunnen hun hart ophalen op het kustpad. Energie opdoen met de mooiste vergezichten! Maar ook van de kust af geweldige routes, het wemelt in Bretagne van de leuke dorpjes en gehuchtjes. Verder is de camping voorzien van een fantastisch zwembad met ruimte genoeg voor iedereen. Topstrand aan de camping. Kortom; een aanrader, van mij krijgen ze een dikke 10 daar in Nevéz!
2 years ago

Brenda
Dutch
Mooie Camping in rustige omgeving dichtbij de kust. Met 5a 10 minuten wandelen sta je op een prachtig schoon strand, in de omgeving zijn er ook pareltjes van stranden te vinden. De camping is verzorgd, sanitair is schoon en goed onderhouden, plaatsen zijn ruim. Er is veel groenvoorziening aanwezig. De speeltuin is aan de kleine kant, maar het zwembad is ruim genoeg. In de omgeving vooral qua natuur genoeg te ontdekken. Leuke authentieke plaatsjes, cultuur en grotere steden zijn prima te bereiken. De omgeving is ook schoon, verzorgd en groen. Elke plaats heeft mooie bloemen staan. De Lidl is te bereiken voor 'bekende boodschappen' maar de Franse marche is ook prima. De kust is in zijn geheel prachtig en schoon en toegankelijk voor kleine kinderen. Loopt langzaam af, vaak makkelijk te bereiken. Hermietkreeftjes en zeesterren zijn te vinden! En qua eten is er overal wel iets smakelijks.
2 years ago

G
Dutch
- de ligging is fantastisch. Je loopt zo naar een leuk strand waar zelf een eiland is dat bij eb wandelend over de rotsen te bereiken is. Heel leuk om krabbetjes en schelpen te zoeken. - er zijn 2 sanitairgebouwen. Een van de twee is niet van deze tijd en bijna niets doet het daar zoals het zou moeten. Hier wordt door de campinggasten dan ook geen gebruik van gemaakt. Het andere gebouw is beter, maar er zijn effectief 2 fatsoenlijke douches voor mannen en 2 voor vrouwen. Deze worden niet dagelijks schoongemaakt. - de plekken zijn niet groot. En 95% van de camping zit eigenlijk bij de buren op schoot als ze buiten zitten. - camping is zeker niet geschikt voor wat grotere caravans. Zwembad is leuk, maar te klein en dus vreselijk druk. En je mag er zelfs geen koekje eten, dan staat meteen de badmeester naast je. - er is een restaurantje met een paar tafeltjes, geen gelegenheid om ergens lekker wat te drinken o.i.d..
2 years ago

Hilhorst
Dutch
Typische strandcamping. Plekken niet erg groot en vooral dicht op elkaar (hutje mutje). Sanitairblok achterop de camping oud, maar in redelijke staat. Wat echt vies was was het hoekje met urinoirs/kindertoiletjes/ Chemische toilet (waar je het kan legen) met de enige fontein met zeep om je handen te wassen: dat was 1 ruimte met kleine schotjes. Ik hoop dat men zijn kinderen hier niet lieten plassen en als vrouw was het niet prettig hier je handen te wassen. Zwembad was niet groot, maar wel leuk. Eten was ook prima (voor pizza’s geen haast hebben). Brood vroeg halen als je nog croissants wilt, anders even met de auto naar de plaatselijke intermarché (5min). Stokbrood is er om 10.30 ook nog wel. Vriendelijk personeel. Strand dichtbij en erg leuk en rustig. Met de hond kun je ook prima wandelen. Op het open veld lieten wij hem los (als het rustig was) . Helaas werkte de code vd poort niet altijd mee.
2 years ago