Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (10 stimmen)

Village du Lac

Boulevard Jacques Chaban Delmas
33520, Bordeaux
Frankreich

Village du Lac ist ein Campingplatz in Bordeaux, Frankreich. Village du Lac hat wifi, ein camping geschäft und ein snackbar. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Rollstuhlzugang

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Pcl
Niederländisch
Jammer dat er geen entertainment was zoals je op andere locaties wel hebt bij yellow. Ook was het internet werkte niet in de 9 dagen dat we daar waren. ( de mensen aan de receptie haalde hun schouders op en konden er niets aan doen?) Voor werk moest ik de stad in om verbinding te hebben!
4 Monate vor

Robertus
Niederländisch
Ik arriveerde met een tweeasser en werd verteld dat tweeassers niet welkom waren. Dit was niet vermeld op de website en aangezien Uw camping een grote camping is is dit hoogst ongerwoon. Ben nu al drie jaren door heel Europa gereden en ben nog nooit geweigerd op een grote camping. Alleen in de receptie was een zeer kleine notitie op de muur geplakt. Aangezien geen andere camping in de nabijheid een tweeasser wilde accepteren mocht ik bij uitzondering een nacht verblijven op de camping maar moest wel meteen weer vertrekken. Ik dank U voor de ene nacht maar vind dat dit tweeasser verbod veel en veel duidelijker op de website moet worden aangegeven.
1 Jahr vor

Rudolf
Niederländisch
Nadat onze verwarming niet werkte en er geen warm water in de keuken was hebben we contact opgenomen met de receptie. Er zou om 13:00uur iemand komen. Helaas, niemand gezien. De volgende dag weer langs de receptie gegaan en deze keer prima geholpen! De faciliteiten zijn erg goed hier en de bediening is zeer vriendelijk.
1 Jahr vor

Johan
Niederländisch
Mooie camping. Behoorlijke plekken. Goed sanitair. Het restaurant het hele weekend in hoogseizoen gesloten! Winkel ook beperkt open, terwijl voor beiden geadverteerd wordt met 7/7. Jammer.
1 Jahr vor

Anne
Niederländisch
Fijne accommodatie. Er wordt hard gewerkt aan het optimaliseren van het park.
1 Jahr vor

Martin
Niederländisch
Dure camping voor de faciliteiten . Zwembad gesloten bij aankomst geen compensatie
1 Jahr vor

Mike
Niederländisch
Prettige camping met veel ruimte. Wc s werden door mede campinggasten niet altijd heel netjes achter gelaten. Tevens was er maar een afvalpunt voor de gehele camping. Verder prettige medewerkers met duidelijke communicatie en uitleg.
1 Jahr vor

Anoniem
Niederländisch
Rustige camping, met een mooie ligging aan het meer en voor een redelijke prijs. Deze camping beveel ik zeker aan!
1 Jahr vor

G.j.
Niederländisch
Toilet gebouw vies en stonk. Ook gedateerd. Kampeerplaats was prima ruim . Mooie lokatie dicht bij strand. Receptie onpersoonlijk en stug. Niet flexibel
1 Jahr vor

Laurey
Niederländisch
De camping is netjes verzorgd. Het zwembad is keurig. Fijne tegels en leuk opgezet. Uit de vlonders staken wel gevaarlijk wat schroeven omhoog. De receptie is lang open. Wat ik minder vind is het aanbod en de prijzen van het winkeltje. Ze doen alsof het een vakantie dorp is maar het is maar een heel klein aanbod. Ikzelf jou van gezond eten met bijvoorbeeld volkoren producten, is helemaal niet verkrijgbaar. het restaurant is niet van de camping zelf. Wij dachten daar overdag bijvoorbeeld nog wat te kunnen gaan drinken maar het is alleen in de avond open vanaf 19.30 ( wat ik met een kleine van 4 veel te laat vind) of voor lunch tussen 12.00 en 14.00
1 Jahr vor