Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (3 stimmen)

Via Romana

Via Romana
20243, Ghisonaccia
Frankreich

Via Romana ist ein Campingplatz in Ghisonaccia, Frankreich. Via Romana hat wifi, ein camping geschäft, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

N.Wolfs
Niederländisch
De tenten 5 t/m 11 van touroperator staan wel erg dicht op elkaar. weinig privacy.De tenten 1 t/m 4 staan veel beter.Goede locatie voor uitstapjes naar o.a Bastia - Bonifatio - Corte en om mooie bergritten te maken. Zeer mooi zwembad, en een leuk terras met bar. Sanitair is deels vernieuwd met hele fijne buiten douches. Fijne kleine rustige camping met een vriendelijke eigenaar.
1 Jahr vor

ingrid
Niederländisch
Wij hadden een stacaravan gehuurd via vacance direct, deze caravans staan erg dicht op elkaar, en je hebt geen ruimte om te zitten buiten je terras, dat vonden wij erg vervelend, ook de kinderen hadden erg weinig ruimte om te spelen, badmintonnen ging nog net maar voetballen was nergens plek voor. Het zwembad was leuk, maar ook hier was weinig speel ruimte. De snack bar annex terras was meer niet dan wel open, ook een ijsje was niet te koop als de bar niet open was (vaak pas tegen 6 uur). op de camping zelf werd niks voor de kinderen georganiseerd. We hebben er verder ook geen Nederlanders gezien, alleen fransen en zwitsers, dit viel voor de kinderen wel een beetje tegen.
1 Jahr vor

Edwin
Niederländisch
Via Romana is een 2* camping en moet daar ook op gewaardeerd worden. Hierdoor mag de camping ook zijn beperkingen hebben, maar als je daar door heen kijkt is het een prima camping mede door zijn kleinschaligheid wat wij als pluspunt ervaren.Wij zaten in een gehuurde bungalowtent. De veldjes zijn lekker ruim en redelijk schaduwrijk al verschild dat wel per plek. Het sanitair is prima en de douche's zijn heerlijk. Het zwembadencomplex is lekker, naast het zwembad is er een terras wat er gezellig uitziet. Er is een computer waar je gebruik van kunt maken. Ook is er een klein speeltuintje voor de kinderen wat niet echt veel voorstelt. Kinderen vermaken zich hier wel op de camping maar met tieners/pubers kun je beter een andere camping kiezen. het winkeltje stelt niet veel voor waardoor je beter naar de supermarkt kunt 1km verder op. Het zandstrand is op een paar km rijden, je kunt hier prima de zee in lopen. Camping ligt centraal om dagtochten te maken. Wij hadden ons hier prima vermaakt.
1 Jahr vor