Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (5 stimmen)

Trente Pas


26110, St. Ferréol-Trente-Pas
Frankreich

Trente Pas ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in St. Ferréol-Trente-Pas, Frankreich. Trente Pas hat wifi, ein snackbar und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Snackbar
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Boris
Niederländisch
geweldige camping met een goede sfeer Ik raad het ten zeerste aan!
3 Monate vor

bart verplanken
Niederländisch
bij aankomst een mindere indruk maar toen we verder reden was het wel wat anders. zwembad leuk en proper. lekker stokbrood elke morgen zelf afgebakken met kleine winkel erbij (zeer goedkoop!) mooie grote plaatsen. sanitair in orde
1 Jahr vor

Liz
Niederländisch
Werd gerund door 2 zussen. Is nu overgenomen door 1 zus met haar man. Zelf hebben ze 2 zoontjes. Voor de allerkleinsten is er voldoende speelgelegenheid. Maar de pubers worden door Bruno, die eigenaar weggestuurd naar het dorp. Jammer dat ook het sanitair en het zwembad er in de loop der jaren steeds verder op achteruit gaat. Veel campeerders komen hierdoor niet meer terug. Wij hebben hier velen jaren achterelkaar verbleven. Maar naar mate onze kinderen ouder werden werden de eigenaren kribbiger. Er is voor de oudere kids ook niks te beleven, maar ze hadden ook niet veel nodig. Helaas werd het met een gitaar en vrienden gezellig bij elkaar zitten, door Burno als overlast gezien. De sfeer is echter perfect en de omgeving echt geweldig! Als je niet te veel eisen stelt is het hier prima.
1 Jahr vor

Peter en Louise
Niederländisch
Camping Trente Pas in Ferreol Trente Pas is een kleine gezellige camping. Er is een klein schoon zwembad. Het sanitair is schoon,maar warm water om te douchen en voor de vaat is er niet altijd. 1x Per week gezamelijk eten. En dat was heel erg gezellig.
1 Jahr vor

Johan
Niederländisch
9 jaar gelden kampeerde we hier ook en er is nauwelijks iets veranderd. Het sanitair en de andere faciliteiten zijn verouderd maar voldoen nog redelijk. er heerst een gemoedelijke sfeer en er wordt met regelmaat iets georganiseerd. De ligging is goed en rustig. De noodzakelijke voorzieningen zijn te vinden in het naburige dorpje.
1 Jahr vor