Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (5 stimmen)

Terre d'Entente

Descente de la Croix Rouge
49160, St. Martin-de-la-Place
Frankreich

Terre d'Entente ist ein Campingplatz in St. Martin-de-la-Place, Frankreich. Terre d'Entente hat wifi und ein restaurant. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

L. Boom
Niederländisch
Plus: Mooie camping aan de rivier, aardige mensen, mooie plekken, 's avonds na 11.00 rustig.Min: Om het sanitair (douche/toilet) te bereiken, moet je een trap op van 25 treden. Aan het eind van de trap sta je gelijk voor de deur en moet je nog een hoog drempeltje over. Vooral op de weg terug kan dat een dingetje zijn. Damesdeel heeft slechts 4 douches, 4 wc's en 4 open wasbakken. Wel erg weinig voor het soms grote aantal mensen (kanogroepen van tientallen kinderen) dat er gebruik van moet maken.
3 Monate vor

Marcel
Niederländisch
Rustige aan Loire gelegen camping. Klein aantal plekken aan rand van de camping met direct uitzicht op de Loire. Hier staat men dus hutje mutje op elkaar. Overige plekken ruim zat. Vriendelijke eigenaar. Hygiene matig, afval verzamelplek puilde bij aankomst uit, douches en toiletten zaten vol met kleine vliegjes. Mooie fietsomgeving, fietspad naar Saumur slecht onderhouden.
1 Jahr vor

Ingrid Veurman
Niederländisch
De 2 sterren mogen wat mij betreft 3 sterren worden. Heerlijke, kleinschalige camping. Afgesloten omheining, maar wel met codetoegang tot het strandje. Daar waar je nog wel in de Loire mag zwemmen of pootje baden. Wij hebben hier drie nachten gestaan en enorm genoten. Heerlijk rustige omgeving met goede uitvalbasis naar Angers, Saumur of met de fiets de Loire bekijken.
1 Jahr vor

Sjaak
Niederländisch
Zijn er eind mei zo,n dag of 10 geweest. Mooie ruime plaatsen met uitzicht op de Loire. We hadden de fietsen mee en dat was heerlijk. Er loopt een fietspad langs de rivier dat een aantal kilometers is te volgen. Op de fiets naar Saumur is ook goed te doen. Prachtige stad overigens. Campingbaas erg behulpzaam en vriendelijk.Sanitair wat veroudert maar schoon!
1 Jahr vor

Carla
Niederländisch
Kleine, rustige camping met zicht op de Loire, met eigen strandje en mogelijkheid om vanaf camping met kano's op de Loire te varen. Ook vanaf de camping een fietspad wat leidt naar Saumur (ca 8 km) enerzijds en anderzijds ca 12 km naar het dorpje Gennes. Voor kinderen is deze camping wat beperkt, met uitzondering van het strandje. Er is dus geen zwembad, verder wel prima sanitair, wasmachines en bakker die 's morgens brood brengt. Eigenaar Rafaël spreekt goed Engels en is zeer behulpzaam
1 Jahr vor