Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Waschmaschinen
3.5 / 5 (5 stimmen)

Siblu - Le Bois Dormant

Rue des Sables 168
F-85160, St. Jean de Monts (Vendee)
Frankreich

Siblu - Le Bois Dormant ist ein Campingplatz in St. Jean de Monts (Vendee) , Frankreich. Siblu - Le Bois Dormant hat wifi, ein camping geschäft, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

richard
Niederländisch
Deze camping is absoluut een aanrader voor gezinnen met kinderen. Wat kleinschaliger dan le bois dormant (supermarkt en restaurant) maar met een veel mooier zwembad. Perfect ruim bad voor de allerkleinstig afgewerkt met zacht materiaal. Personeel erg behulpzaam en vriendelijk (spreken allemaal redelijk tot goed engels)
1 Jahr vor

Jennifer
Niederländisch
Goed verzorgde en onderhouden camping, alleen stacaravans. Veel Engelsen, weinig Nederlanders. Leuk zwembad, peuterbadje is vrij diep. Onze dochter van 1.5 kon niet lekker zelf spelen. Animatie was prima, zelfs in het voorseizoen. Onze dochter vermaakte zich prima op de Bubbles Club. Alleen Engels en Frans (natuurlijk! je kan niet verwachten dat alles in het Nederlands is). Er liepen wel een paar Nederlandse stagaires rond. St. Jean de Monts zelf is een nogal schreeuwerige badplaats, veel neonlichten en flikkerende reclame borden. Voor iets oudere kinderen wel onwijs veel te doen. Wij hadden onze fietsen mee, en hebben leuke stukjes gefietst. De Vendee zelf vonden we nogal saai, geen mooie natuur. Stacaravan prima, grote houten veranda en bbq. Ons plekje stond op zand, wat wij weer jammer vonden, maar we zagen veel plekken met gras. Wij hebben het leuk gehad, maar gaan hier niet meer naar toe.
1 Jahr vor

Mathys
Niederländisch
Leuke camping er wordt veel georganiseerd voor jong en oud. Camping ligt wel enigzins buiten het centrum van de stad afstand z'n 3 km. Afstand naar het strand is ook zo ongeveer 3 km. Goed te doen met de auto.
1 Jahr vor

anne
Niederländisch
Dit is geen camping maar een Village park zoals ze het daar noemen, alleen maar stacaravans! Doordat de meeste stacaravans van vaste (franse) mensen zijn is er niet veel beweging op de camping. Wij waren samen met een ander gezin de enige nederlanders en de rest alleen fransen en engelse, daardoor ook geen enkele contacten en ook de kinderen niet.
1 Jahr vor

D. Thomson
Niederländisch
Wij zijn hier in zomer 2004 geweest. Fantastisch mooie camping, die goed onderhouden is. Ook veel Fransen die hier hun eigen stacaravan hebben. Ook veel Engelsen en Nederlandsers. Animatie is perfect, zwembad en restaurant idem dito. Sanitair ook superschoon en modern. Enige nadeel is dat de camping ver van het centrum van het oude dorpje St.Jean de Monts (met de auto 5 min. lopend ruim 20 min.) en van St. Jean-Plage (auto ruim 10 min., niet te lopen. Fietsen met kinderen te gevaarlijk, je passeert een aantal drukke wegen). Omgeving beetje saai, je moet verder rijden voor bezienswaardigheden. Maar al in al, een prachtige camping die de moeite waard is!
1 Jahr vor