Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (5 stimmen)

Saint-Martin

Creissels
12100, Millau (Aveyron)
Frankreich

Saint-Martin ist ein Campingplatz in Millau (Aveyron), Frankreich. Saint-Martin hat wifi, ein snackbar und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Keine Fotos vorhanden

Bewertungen

Henk Versteeg
Niederländisch
Leuke camping met hoofdzakelijk Franse gasten ,maar dat was voor ons geen probleem. Hele vriendelijke eigenaren waarvan de eigenaresse Engels spreekt. Camping ligt ongeveer 4 km van Millau af en met de fiets heel leuk te bereiken via een groene route die aangegeven staat met bordjes..Wij stonden op een mooie plek met uitzicht op prachtige rotspartijen..Aan de andere zijde zie je de indrukwekkende brug van Millau. We komen vast nog een keertje langs.
3 Monate vor

Eveline
Niederländisch
Wat een fijne camping is dit zeg! Een prettige ontvangst door de eigenaren. Ze spreken er goed Engels. Er is een mooi zwembad. De douches en wc's zijn erg schoon. Ook is er een klein restaurantje waar je eenvoudige maaltijden kunt eten.
1 Jahr vor

Emile van den Aarssen
Niederländisch
Nieuwe jonge eigenaren. Heel vriendelijk. Schoon sanitair en zalig zwembad. We hadden een mooie plaats met uitzicht op de kalkrotsen met paragliders. Op weg naar Spanje is dit voor enige dagen een aanrader, want Millau en de Tarn liggen vlak bij.
1 Jahr vor

knlas
Niederländisch
Mooie eenvoudige camping, waar we in augustus 2 dagen hebben gestaan om Millau en zijn beroemde viaduct te bekijken. Op de camping was het druk en ondanks dat we niet hadden besproken, was er toch een plekje vrij. Deze camping is een heel goede uitvalsbasis om Millau te bezoeken.
1 Jahr vor

Herma
Niederländisch
We ( kinderen in de lft van 6 -15 jaar) hebben hier 8 heerlijke dagen gehad. Op de bonnefooi terecht gekomen. Overwegend Fransen, daarnaast NL / B en enkele andere nationaliteiten. De sfeer is heel prettig. Fijne kampeerplaatsen met grasmat en een boom voor de schaduw. Camping heeft een heerlijk zwembad, groot van afmeting en met op de achtergrond de rotswand van het Lezacmassief. Frans sanitair, eenvoudig schoon en goed.Douches met warm water en een stevige straal. Echt HEET afwaswater. Voldoende Wc's en een paar hurktoiletten. Af en toe wordt er iets georganiseerd, waaronder een petanque-wedstrijd of een mosselavond met daarna nog muziek. Verder is de camping rustig. Op bep. kampeerplaatsen zie je een deel van het Viaduc, daar ligt de camping bijna onder. Naast de camping stroomt een beekje. Voetbalvelden en tennisveld tot vrije beschikking. Supermarkt 1km En dat alles voor een hele mooie prijs! De omgeving is prachtig!!
1 Jahr vor