Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Grillmöglichkeit
5 / 5 (2 stimmen)

Rural la Ribardière

La Ribardière
61430, Athis-de-l'Orne
Frankreich

Rural la Ribardière ist ein Campingplatz in Athis-de-l'Orne, Frankreich. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Grillmöglichkeit

Qualifikationen

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Emmy2
Niederländisch
(De camping ligt niet in Argentan maar in Athis de l'Orne) Precies wat we zochten, een rustige camping in het hoofdseizoen. Een heerlijke camping a la ferme, hier en daar een tent in de rustieke appelboomgaard, de koeien komen twee keer per dag voorbij voor het melken. Het is er echt stil en afgelegen, midden in de natuur. Vanaf de camping beginnen wandelingen door het mooie bocage-landschap. De ontvangst was vriendelijk, er liggen routebeschrijvingen voor wandelingen klaar en je kunt lekkere appelcider, appelciderazijn en eieren van de boerderij kopen. Het sanitair is eenvoudig, maar prima, lekkere warme douches. Het schoonmaken leek er tijdens ons verblijf door omstandigheden (?) bij in te schieten. Ik begreep dat dit voorheen wel goed geregeld was.
1 Jahr vor

Marjon Kruik
Niederländisch
Rustige boerencamping met ruime, niet afgebakende plekken in een appelboomgaard. De omgeving is mooi landelijk. Personeel was supervriendelijk en behulpzaam. Wij hadden pech met onze auto en de beheerder heeft mijn vriend naar een garage gebracht (en weer terug). Je kunt een kijkje nemen als de boer de koeien gaat melken. De camping is niet duur. Wij waren €10,30 kwijt met z'n tweeën. Er zijn eieren, melk en heerlijke (biologische) appel- en perencider te koop. Het dorp Athis De L'Orne is 5 km verderop. Daar kun je pinnen en vind je twee bakkers en een kleine supermarkt. Grote supermarkten zijn er ook in de buurt. Voor kinderen zijn er wat speeltoestellen. Verder is er ruimte genoeg om bijvoorbeeld badminton te spelen. Het sanitair is niet supermodern. Wel is het schoon en de douches zijn goed warm. Vanuit de camping zijn er veel mogelijkheden om te wandelen.Bij de beheerder waren diverse wandelroutes te krijgen. Wij hebben genoten van de rust en gastvrijheid.
1 Jahr vor