Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (4 stimmen)

Municipal Le Savoy

Avenue du Parc
73190, Challes-les-Eaux
Frankreich

Municipal Le Savoy ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Challes-les-Eaux, Frankreich. Municipal Le Savoy hat wifi, ein snackbar und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Snackbar
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Ron Keuken
Niederländisch
Municipal Le Savoy is een prima camping met ruime plekken De prijs is gewoonweg prima. Goed sanitair in het hoofdgebouw 2e gebouw achterop de camping is wat minder. Goede eetgelegenheden in de buurt. In het iets verderop gelegen Chamberly alle inkoop mogelijkheden. Vliegveld met voornamelijk zweefvliegtuigen vlakbij, leuk om te kijken. Meertje leuk om te zwemmen of te vissen. Vriendelijke mensen op de receptie. Bakker om de hoek .
1 Jahr vor

E.van der Vliet
Niederländisch
Mooi op de route gelegen. Paar dagen als tussenstop vanuit het zuiden om De Bauges en de Chartreuse te bekijken. Goed sanitair, maar het mag wel beter schoongemaakt worden.
1 Jahr vor

edwin_ros
Niederländisch
Voor ons was deze camping een tussenstop op de terugreis en waren blij verrast. Kleine camping, maar zeer verzorgd. Plekken ruim genoeg en met de heggetjes leuk ingedeeld en voldoende privacy. Prachtig zicht op de bergen en de landende zweefvliegtuigen. Prijs uitermate vriendelijk. Plaatsje (op loopafstand) met restaurantjes en bakker, Chambery voor de grotere boodschappen en overige winkels. Op de camping 's avonds 'kleine kaart', geen campingwinkel. Als het voor de route zo uitkomt zouden we hier ook in de toekomst nog wel eens een tussenstop willen maken.
1 Jahr vor

boterenbrood
Niederländisch
de camping is heel goed onderhouden, de toiletten zijn schoon. de campeerplaatsen tussen de heggetjes zijn wat klein, de plaatsen langs de rand hebben allemaal een eigen grindveldje waar de de caravan op kan staan en een paadje naar het grote pad, er is een activiteiten park naast, maar daar hadden wij geen last van, je kunt 's morgens naar de bakker lopen voor een broodje, uitzicht op de bergen was geweldig, veel zweefvliegers de camping lag naast het vliegveldje,waar absoluut geen hinder van was. in de omgeving veel te zien en tochtjes te maken, kortom een aanrader
1 Jahr vor